Другі страви
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 10/08/2012, 14:32 | Сообщение # 226 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Ой, Зоряно, уявляю, як це смачно! Риба і просто в такій заливці виходить дуже ніжною, а загорнута в млинчики - взагалі смакота! Дякую за рецепт!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Ira | Дата: П`ятниця, 10/08/2012, 18:36 | Сообщение # 227 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Зоряна9810, рибка просто смакота!!!!!!!!!!!!!!! Явже такої захотіла!!!
|
|
| |
kcюшka | Дата: П`ятниця, 10/08/2012, 23:52 | Сообщение # 228 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Зоряна9810, Ого, слюні потекли, напевно треба йти спати а не роздивлятись тут такі фото на ніч...
|
|
| |
Оля-я | Дата: Субота, 18/08/2012, 01:39 | Сообщение # 229 |
набираюсь досвіду
Группа: Особливі
Сообщений: 23
Статус: Offline
| Голубці ХХІ століття або голубці по-новому
Необхідні продукти:
Капуста (савойська) 2 шт (велика і маленька) Куряче філе Сир Сіль, перець
Спосіб приготування:
1. Капусту попарити у добре підсоленій воді і розібрати на окремі листочки. Зрізати грубу прожилку. 2. Куряче філе порізати на скибочки, як на відвибні. Відбити, посолити і поперчити. Солити потрібно щедро, бо капуста вбире сіль. 3. Сир нарізати брусочками 4 см довжиною. 4.Тепер саме цікавіше - закручуємо голубці: беремо брусочок сиру і обкручуємо його маленьким листочком капусти, получається маленький голубець. Потім його обкручуємо відбитим кусочком філе і все це загортаємо у великий листочок капусти. 5. Всі голубці складаємо у баняк, швом донизу і тушимо до готовності.
Голубці получаються дуже цікаві на вигляд і смачні.
Моя порада: ці голубці получаються досить ніжними на смак, я би навіть сказала дієтичними, тому до них потрібно подавати соус з насиченим смаком, або тушити їх у насиченому соусі, наприклад томатному або грибному. Рекомендую скуштувати, не пошкодуєте!!! СМАЧНОГО!!
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 18/08/2012, 09:45 | Сообщение # 230 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Щось таке схоже є у нашої господиньки сайту.Але і цей рецепт пригодиться.
|
|
| |
Таньчик | Дата: Субота, 18/08/2012, 11:46 | Сообщение # 231 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| Оля-я, гарний рецпт я ще такого не бачила
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 03/09/2012, 23:04 | Сообщение # 232 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Пердивилась деякі теми і не знайшла фасольки,так що прошу . 300гр фасолі, 600гр мяса, 2цибулі, 2моркви, кусочок паприки 1стакан сметани 4ст.л кетчупу або томат пасти,для кольору сіль перець зелень. Фасольку намочити звечора,у мене була цукрова,та маленька ,то я не намочувала. Беремо мясо ріжемо кусочками і ставимо у чугунну каструльку тушити(я брала говяже), можна і свинину,тоді як воно трошечки дістало скоринку додаю цибулю кільцями,морку кружечками і все тушу ,щоб цибулька була золотого кольору,тоді додаю спеції там має йти паприка,я врізала пару кружалець,і дала суху,тоді висипаємо фасольку доливаємо водою і тушимо все до готовності.В кінці беремо сметану і кетчуп змішуємо додаємо борошно і тим заливаємо нашу фасольку.Тоді зелень,сіль до смаку
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 03/09/2012, 23:27 | Сообщение # 233 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Ксюша, Дякую за рецепт,маю фасольку,йду мочити,зрані встаю щось трохи заварганю
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 03/09/2012, 23:33 | Сообщение # 234 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Ксюша, хоть і вечір, але фасольки би з’їла
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 03/09/2012, 23:45 | Сообщение # 235 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| я таке вперше їла в Польші і випитала там рецепт,один раз пробувала навіть туди додати картоплі різаної як на ченахи,але сама мені більше подобається бо може йти до будь якого гарніру а можна як окреме блюдо,у мене таке блюдо всі люблять,крім чоловіка,але він їсть,бо він не любить горох і фасолю,я ще деколи даю більше фасолі,тоді половину в блендері перекручую
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 04/09/2012, 16:15 | Сообщение # 236 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Ксюша, ну і апетитна ж вона на фото!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 04/09/2012, 16:22 | Сообщение # 237 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Зоряна9810, а ще яка смачненька ,я її просто обожнюю,я її роблю таку по густоті як крем суп
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: Середа, 05/09/2012, 01:57 | Сообщение # 238 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Ксюша, дяки за рецептик......фасолька просто супер!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Pocя | Дата: Понеділок, 10/09/2012, 10:42 | Сообщение # 239 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Ксюша, дуже привабливий рецепт фасольки. Мені в чанахах все подобається крім картоплі так що це саме те що треба! Взяла на замітку! Дякую!!!
|
|
| |
Таньчик | Дата: Четвер, 13/09/2012, 14:26 | Сообщение # 240 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| хочу поділитися з вами рецептомм. КАРТОПЛЯ. Чищені картопля, морква, цибуля, часник. Різані кусочками сало і шпондер (сирі чи копчені). Сіль, перець мелений, лавровий лист, гвоздика, інші приправи до смаку. Я давала "хмелі-сунелі", зерна кропу та базилік в оливковій олії .В нас можна купити сушений в пачках . З приправами не принципово, на смак. Я сиплю все, що маю. Це все вимішати у великому баняку. Тоді засипати у рукав для випікання. Можна сало-шпондер, цибулю, часник, лавровий лист і гвоздику зі всім не вимішувати Просто потім докинути в рукав. У мене в чоловіка на д/н в один рукав не вміщалося, то я зробила два ВСЕ ЗЇЛИ!
Якщо нема сала, можна олію, але буде трохи пісне. Увага: коли будете засипати в рукав -він повинен лежати вже на бритванці. Так як при перенесенні повний рукав може порватися. Печеться год,- год. 15
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
|