Другі страви
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 19/02/2010, 10:31 | Сообщение # 16 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Апетитно і смачно.Дякую за рецепт!
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 20/02/2010, 16:55 | Сообщение # 17 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Квасоля з курячими ніжками в соусі Болоньезе З мого архіву. 300 гр квасолі, 1 кг курячих ніжок, 2 морквини, 2 великі цибулини, 300 гр. соусу болоньєзе (до складу входять рубані томати, гриби, базилік, часник, італійське оливкова олія, лимон, приправи) 1 склянку м'ясного бульйону, аджика перець, сіль за смаком рослинна олія для обсмажування Квасолю відварити 1,5 години до готовності (перед тим намочила на 6 годин), викласти в каструлю Нашаткувати моркву, обсмажити, посолити Цибулю обсмажити до золотистого кольору, посолити Курячі лапки замаринувати в домашній аджиці на 2 години, потім обсмажити на сильному вогні до золотистого кольору. Всі скласти в каструлю, додати соус, бульйон, поперчити, посолити, перешкодити і тушкувати 20 хвилин на слабкому вогні
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 20/02/2010, 17:01 | Сообщение # 18 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Картопля з фрикадельками у вершках З мого архіву. 500гр фаршу / у мене свинина + яловичина / 1 велика морквина, 1 велика цибулина, 10 великих картоплин, 250гр мороженої брокколі ,3-4 зуб.часнока, перець, сіль, 500гр вершків. До фаршу додати сіль, перець, часник і гарненько вимішати.Зробити фрикадельки і трошки обсмажити на олії, а потім влити вершки і залишити нудиться на маленькому вогні. Окремо посмажити цибулю, додати її до фрикадельок. Картоплю і моркву нарізати шматочками, посолити і поставити варити. Коли картопля закипить додати морожену брокколі і проварити. Воду з картоплі злити і з'єднати майже зварену картоплю з фрикадельками у вершках.Добре помішати і протушкувати до готовності.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 23/02/2010, 19:35 | Сообщение # 19 |
Группа: Видалені
| Іра це Смакота!!! Додано (23.02.2010, 19:35) --------------------------------------------- Картопляні човники. Потрібно: Картопля шампіньйони сир твердий цибуля Продукти у довільній кількості. Картоплю відварюємо у мундирах, в підсоленій воді. Обчищаємо і охолоджуємо.Розрізати наполовині і чайною ложкою вибрати середину щоб вийшла форма човника. Шампіньйони порізати і протушити на маслі разом з порізаною цибулею. Підготовлені половинки змастити трішки майонезом, і чуть посолити. В серединку викласти шампіньйони і посипати тертим твердим сиром. На трошки покласти до розігрітої духовки( або мікрохвильовки) щоб розтопився сир. СМАЧНОГО!!! Рецепт з сайту "Кулінарний едем"
Сообщение отредактировал котяра - Вівторок, 23/02/2010, 19:36 |
|
| | |
ir71 | Дата: Четвер, 04/03/2010, 18:14 | Сообщение # 21 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ось сьогодні знайшла в своєму блокноті гарний рецепт.може кому підійде. КАРТОПЛЯНИЙ РУЛЕТ з печерицями - Шампіньйони - 300г - Картопля - 1.5кг - Крохмаль - 200г - Масло - 75г - Жир - 75г - Цибуля ріпчаста - 150г - Сметана - 50г - Сухарі (товчені) - 1 ст.л. - Сметанний соус - 2 склянки - Сіль, перець - за смаком. Зварити очищену картоплю, розім'яти його, додати крохмалю, трохи молока, посолити і замісити. Печериці нарізати і разом з дрібно нарізаною ріпчастою цибулею обсмажити на олії. Потім додати сіль, перець і сметану. Все перемішати. Картопляне тісто розкачати товстим шаром, покласти грибний фарш, згорнути тісто в рулет і добре защипати краю. Рулет покласти на лист, змащений жиром, поверхню його обмазати збитим яйцем або сметаною, обсипати товченими сухарями. Полити маслом і випікати в духовці, поки не зарум'яниться. До рулету подати сметанний соус.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 04/03/2010, 18:22 | Сообщение # 22 |
Группа: Видалені
| Гусарики або "ліниві пельмені" Потрібно: тісто як на пельмені(борошно, яйце, сіль, вода) фарш 500гр. у мене мішаний 1 яйце сіль, перець, можна додати свої якісь приправи 1 цибуля,2зубчики часнику Замішуємо тісто, накриваємо і ставимо на 10хв. нехай постоїть. Готуємо фарш: до фаршу тремо цибулю, часник, додаємо яйце і спеції. Добре відбиваємо. Окремо тушимо цибулю порізану соломкою і моркву, коли підтушиться додати 1ст.л.томатного соусу, 3ст.л. сметани. Нехай закипить. Розкатуємо тоненько тісто у пласт, намащуємо фаршем. Скручуємо в рулет. І нарізаємо на кусочки 3-4см. Обсмажуємо з двох сторін на розігрітій олії. У сотейник, бажано з товстим дном, викладаємо половину соусу, на соус викладаємо наші гусарики і поливаємо решту соусом. Доливаємо бульйон або звичайну воду у сотейник, так щоб вона була до половини наших гусариків. Накриваємо кришкою і на маленькому вогні, 20хв. тушимо. Готові посипаємо зеленню. Смачного!!! Рецепт з сайту "поварьонок"
Сообщение отредактировал котяра - Четвер, 04/03/2010, 18:23 |
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 04/03/2010, 18:41 | Сообщение # 23 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Ой стільки тільки смачного.А гусарики ,аж слюнка тече, так хочеться
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Четвер, 04/03/2010, 18:41 | Сообщение # 24 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Клас.Дякуємо за майстер-клас!
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 04/03/2010, 18:44 | Сообщение # 25 |
Группа: Видалені
| Дякую дівчата! Спробуйте я впевнена вам сподобається.
|
|
| |
oresta | Дата: П`ятниця, 05/03/2010, 19:22 | Сообщение # 26 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Яка чудова страва!!!А то інколи пельмені надоїдають а ось це буде для моїх щось новеньким.Дякую Таня за пречудовий рецепт!!!
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 05/03/2010, 22:13 | Сообщение # 27 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (котяра) Гусарики або "ліниві пельмені" Які вони у тебе симпатично-апетитні!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 06/03/2010, 12:14 | Сообщение # 28 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Сирники з яблуками 500 г сиру 2 ст.л. цукру щіпка солі 1 ч.л. цедри лимона 2 яйця 0.5 ст муки 2 ст.л. кукурудзяної муки + для обкачування 2 тертих великих яблука Розтерти сир з цукром і цедрою. Додати яйця, сіль, муку і перемішати. Сформувати 10 маленьких колобків.В середину кожного покласти чайну ложечку тертих яблук. Обваляти їх в кукурудзяній муці. Розігріти сковороду з невеликою кількістю рослинної олії. Викласти кульки , злегка притискуючи зверху долонею. Обсмажити до золотистого кольору з двох сторін. Можна посипати цукровою пудрою і подавати з медом, варенням або із сметаною.
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 06/03/2010, 12:14 | Сообщение # 29 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Равлик з лаваша зі сиром 500г мякого сиру 3яйца 0.5ст цукру 0.5ст кефіру жменю чорносливу або родзинок 2шт вірменського лаваша 2 ст л сметани або жирних вершків 1ст л коричневого цукру для посипання Начинка: Сир змішати з двома яйцями, додати цукор, кефір, порізаний чорнослив і гарненько вимісити цю масу. На середину одного листа лаваша покласти начинку, розрівняти по поверхні і загорнути рулетом.Тоже саме проробити з іншим лавашем. Взяти форму, змастити олією, покласти першим колом рулет з одного лаваша, змастити яйцем боковини, покласти впритул рулет з іншим лавашем. Зверху пиріг змазати сметаною і яйцом.Я посипала коричневим цукром. Випікати 30 хвилин, до золотистого кольору.
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 06/03/2010, 12:15 | Сообщение # 30 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Запіканка зі сиру 500-600 свіжого сиру 2 яйця 3-4 ст. ложки цукру, крім того до білків 1-2 ложки 1 скл. сметани 1 польський пудинг сметанковий або ванільний 1 ст. ложка борошна 0,5 ч. ложки розпушувача родзинки Білки збити окремо з 1-2 ст. ложками цукру Решта всі компоненти ретельно вимішати обережно додати білки та викласти сирну масу у форму застелену папером до випікання Випікати при 170-175 град. 50-60 хвилин. Рецепт з дрімфуду
|
|
| |
|