В гості до Ірини
 Другі страви - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 16
  • 17
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Другі страви
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 12:33 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Тут ділимося стравами які готуємо на обід,вечерю КАТАЛОГ

Вечеря в банці

Вечеря в рукаві

Голубці з картоплі та гречки

Фаршировані деруни

Котлети зі сиром та помідорами

Книдлики

Квасоля з курячими ножками в соусі Болонєзе

картопля з фрикадельками у вершках

Картопляні човники

Картопляний рулет з печерицями

Гусарики або ліниві пельмені

Правильний рулет

Картопляний рулет з мясним фаршем

Курка фарширована млинцями

Вареники Орести

Запіканка з фасолі

Голубці
Мачанка грибова зі шпротами
Картопля в шкорлупі
Зрази з картопляною начинкою
Капуста фарширована грибами
Гриби під горіховим соусом
Грибні мазанки
Мясні рулетики в капусті
Куряча відбивнв в картопляній паніровці
ПЮРЕ З КАРТОПЛІ ПОЛИТЕ ГУЛЯШЕМ
Вареники від Antalia
Тефтельки від цукерочки
Лисички в сметанному соусі
Ледачі голубці
Ледачі вареники
Тісто на вареники
Солянка по моєму
Гречаники
Помідори з фаршем
Гарбузова каша з яблуками
Зрази картопляно-крабові
Голубці по закарпатськи
Нові деруни
Картопляник
Котлети з капусти
Деруни по -гуцульськи


 
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 12:40 | Сообщение # 2
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Вечеря у банці

500гр мяса свинини трохи протушити з цибулею і морквою.Картоплю порізати на кубіки і чергуючи з мясом скласти у трилітрову банку,при тому незабути посолити і перчити.Додати спецій,часнику,зелені(хто що любить).Горлишко закрити фольгою.І не використовуючи ні грама води(!!!)ставимо у холодну духовку ,включаємо на 160-170гр духовку і забуваємо про банку на 3год.Через 3год маємо ароматне ситне,у власному соку блюдо!



 
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 12:41 | Сообщение # 3
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
"Вечеря в рукаві"

Потрібно:Картоплю,моркву,цибулю,часник,болг.перець,зелень,приправи(у довільній пропорціїї)
фарш 500гр(як на котлети тільки без хліба),2ст л сметани

Всі продукти крім часника ріжимо беликими кубіками.З фаршу формуємо фрикадельки(тефтельки).У рукав для запікання складаємо шарами картоплю з овочами,попередньо заправлену спеціями і вимішаною у сметані,фрикадельки і часник зубчиками.Закриваємо рукав і все це запікаємо у душовці до золотистості картоплі(у мене це 2-2.5год)
Подаємо прикрасивши зеленю зі салатом.


 
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 12:46 | Сообщение # 4
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Голубці з картоплі та гречки

На 1 кг свіжої капусти — 1 склянку вареної гречки,
1кг сирої картоплі
Половину капусти(дрібно подрібнити)
1-2 цибулини
Перець,сіль
1л томатного соку
Свіжу капусту обварити у киплячій воді цілою головкою без качана і відокремити листки. У листків зрізати жилки. Гречку заправляють січеною злегка підсмаженою цибулею, перцем і сіллю.
Картоплю потерти як на деруни і додати подріблену капусту.Вимішати картопляну масу хз гречкою.Якщо дуже ріка маса то можна додати 1-2ст л кукурудзяного борошна.Посолити,поперчити.
Заправлену масу кладемо на підготовлені листки капусти, згортаємо трубкою, укладають у сотейник або у кастрюлю, заливаємо томатним соком і тушкують до готовності. При подачі на стіл голубці поливають підливою, у якій вони тушкувались.



 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 02/02/2010, 11:11 | Сообщение # 5
Группа: Видалені





М'ясні пірамідки .




0,5 кг. мішаного фаршу
мочена булка
цибуля
часник
яйце
спеції
Начинка:варені яйця
Зелень кропу
сіль
Формуємо котлетки трохи більшого розміру як звичайні, ставимо начинку і загортаємо. Формуємо пірамідку з трьох сторін. Обсмажуємо з кожної сторони, на маленькому вогні, щоб добре просмажилось. Бо на сильному вогні зверху обсмажиться а всередині може бути неготове.
Готові посипати твердим сиром.

Мій рецепт.Придумала сама щоб хотяб якось зацікавити свою "мацяпу

Прикрепления: 9941473.jpg (113.0 Kb) · 6647248.jpg (62.2 Kb) · 2003065.gif (40.9 Kb)


Сообщение отредактировал котяра - Вівторок, 02/02/2010, 11:51
 
ОляДата: Вівторок, 02/02/2010, 12:12 | Сообщение # 6
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (котяра)
Мій рецепт.Придумала сама щоб хотяб якось зацікавити свою "мацяпу

Котяра, гарно придумала!
good

 
ir71Дата: Вівторок, 02/02/2010, 12:17 | Сообщение # 7
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Боже!!!Яке ж воно класне,ось ці твої пірамідки...але я б сказала пальчики.Ну до чого ж апетитно виглядають! smile wacko wacko wacko

 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 02/02/2010, 12:19 | Сообщение # 8
Группа: Видалені





Дякую Оля.

Додано (02.02.2010, 12:19)
---------------------------------------------

Quote (ir71)
ось ці твої пірамідки...але я б сказала пальчики
Іра вони насправді пірамідки які мають три сторони просто фото неякісне і невидно. Дякую.
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 02/02/2010, 12:43 | Сообщение # 9
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Буде дуже гарно на столі,а що смачно то точно
 
ОляДата: Вівторок, 02/02/2010, 13:01 | Сообщение # 10
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Іра, вистав сюди ще свої "Котлетки, як в садочку". Такі смачні вони! Я нині аж дві бляшки зробила. То моїм хлопцям так сподобалися, що майже їх докінчили. biggrin
 
нeмаєтакоїДата: П`ятниця, 05/02/2010, 00:45 | Сообщение # 11
Группа: Видалені





ФАРШИРОВАНІ ДЕРУНИ.

Готуємо дерунну.А окремо готуємо начинку(вона може бути будь-яка м'ясна, грибна у мене сирна)
Домашній сир солимо, додаємо жовток і порізаний кріп.
На сковорідку ставимо ложку столову маси.На неї чайну ложку сирної маси і зверху накриваємо дерунною масою, щоб небуло видно сиру.Обсмажуємо з двох сторін.


Прикрепления: 8255685.gif (44.0 Kb) · 6478499.jpg (33.8 Kb) · 1914430.jpg (33.4 Kb) · 5453965.jpg (34.7 Kb) · 6458720.jpg (30.4 Kb)


Сообщение отредактировал котяра - П`ятниця, 05/02/2010, 00:50
 
ir71Дата: П`ятниця, 05/02/2010, 11:44 | Сообщение # 12
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Гарно Таня і смачно.Я чомусь завжди роблю з мясом а ось зі сиром не пробувала.Треба собі таке зробити.Дякую за ідею!

 
ir71Дата: П`ятниця, 05/02/2010, 11:45 | Сообщение # 13
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Оля)
Іра, вистав сюди ще свої "Котлетки, як в садочку".

Оля,вони є на головній у моїх рецептах


 
ir71Дата: Четвер, 18/02/2010, 20:50 | Сообщение # 14
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Котлети зі сиром та помідорами

600 -700г м'ясного фаршу
кусочок черствого хліба
1 цибулина
2 зубчики часнику
150 г твердого сиру
3 помідора без шкірки
1 жовток
рослинна олія, панірувальні сухарі
сіль, перець, зелень базиліку і петрушки

Хліб розмочити у воді або молоці і разом з цибулею і часником змолоти на м'ясорубці. Помідори без шкірки і твердий сир порізати кубиками. Змішати разом з фаршом, змелений хліб, часник і цибулю, січену зелень, жовток, помідори і сир. Все посолити, поперчити і ретельно перемішати. Залишити фарш на годину. З м'ясної маси сформувати котлетки, запанірувати в сухарях і обсмажити в олії до утворення рум'яної скоринки.
Рецепт від Lara!


 
нeмаєтакоїДата: Четвер, 18/02/2010, 23:15 | Сообщение # 15
Группа: Видалені





Книдлики.




1кг. картоплі відвареної, перетертої
2 яйця
3 ст.л. борошна
2 ч.л. крохмалю
сіль, перець до смаку
Начинка в мене сирна: сир домашній, жовток, сіль.
Замісити тісто, відщипуємо руками тісто трохи більше як горіх, руками робимо паляничку на середину ставимо начинку, і зробити такі пальчики.Відварюємо в підсоленій воді до готовності.Я подавала з піджареною цибулькою і сметаною.
Начинка може бути різна.
Прикрепления: 4855352.gif (19.6 Kb) · 9392656.jpg (113.4 Kb)


Сообщение отредактировал котяра - Четвер, 18/02/2010, 23:18
 
  • Сторінка 1 з 17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 16
  • 17
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024