Другі страви
|
|
|
ir71 | Дата: Неділя, 24/01/2010, 12:40 | Сообщение # 2 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Вечеря у банці 500гр мяса свинини трохи протушити з цибулею і морквою.Картоплю порізати на кубіки і чергуючи з мясом скласти у трилітрову банку,при тому незабути посолити і перчити.Додати спецій,часнику,зелені(хто що любить).Горлишко закрити фольгою.І не використовуючи ні грама води(!!!)ставимо у холодну духовку ,включаємо на 160-170гр духовку і забуваємо про банку на 3год.Через 3год маємо ароматне ситне,у власному соку блюдо!
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 24/01/2010, 12:41 | Сообщение # 3 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| "Вечеря в рукаві" Потрібно:Картоплю,моркву,цибулю,часник,болг.перець,зелень,приправи(у довільній пропорціїї) фарш 500гр(як на котлети тільки без хліба),2ст л сметани Всі продукти крім часника ріжимо беликими кубіками.З фаршу формуємо фрикадельки(тефтельки).У рукав для запікання складаємо шарами картоплю з овочами,попередньо заправлену спеціями і вимішаною у сметані,фрикадельки і часник зубчиками.Закриваємо рукав і все це запікаємо у душовці до золотистості картоплі(у мене це 2-2.5год) Подаємо прикрасивши зеленю зі салатом.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 24/01/2010, 12:46 | Сообщение # 4 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Голубці з картоплі та гречки На 1 кг свіжої капусти — 1 склянку вареної гречки, 1кг сирої картоплі Половину капусти(дрібно подрібнити) 1-2 цибулини Перець,сіль 1л томатного соку Свіжу капусту обварити у киплячій воді цілою головкою без качана і відокремити листки. У листків зрізати жилки. Гречку заправляють січеною злегка підсмаженою цибулею, перцем і сіллю. Картоплю потерти як на деруни і додати подріблену капусту.Вимішати картопляну масу хз гречкою.Якщо дуже ріка маса то можна додати 1-2ст л кукурудзяного борошна.Посолити,поперчити. Заправлену масу кладемо на підготовлені листки капусти, згортаємо трубкою, укладають у сотейник або у кастрюлю, заливаємо томатним соком і тушкують до готовності. При подачі на стіл голубці поливають підливою, у якій вони тушкувались.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 02/02/2010, 11:11 | Сообщение # 5 |
Группа: Видалені
| М'ясні пірамідки . 0,5 кг. мішаного фаршу мочена булка цибуля часник яйце спеції Начинка:варені яйця Зелень кропу сіль Формуємо котлетки трохи більшого розміру як звичайні, ставимо начинку і загортаємо. Формуємо пірамідку з трьох сторін. Обсмажуємо з кожної сторони, на маленькому вогні, щоб добре просмажилось. Бо на сильному вогні зверху обсмажиться а всередині може бути неготове. Готові посипати твердим сиром. Мій рецепт.Придумала сама щоб хотяб якось зацікавити свою "мацяпу
Сообщение отредактировал котяра - Вівторок, 02/02/2010, 11:51 |
|
| |
Оля | Дата: Вівторок, 02/02/2010, 12:12 | Сообщение # 6 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Quote (котяра) Мій рецепт.Придумала сама щоб хотяб якось зацікавити свою "мацяпу Котяра, гарно придумала!
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 02/02/2010, 12:17 | Сообщение # 7 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Боже!!!Яке ж воно класне,ось ці твої пірамідки...але я б сказала пальчики.Ну до чого ж апетитно виглядають!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 02/02/2010, 12:19 | Сообщение # 8 |
Группа: Видалені
| Дякую Оля. Додано (02.02.2010, 12:19) ---------------------------------------------
Quote (ir71) ось ці твої пірамідки...але я б сказала пальчики Іра вони насправді пірамідки які мають три сторони просто фото неякісне і невидно. Дякую.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 02/02/2010, 12:43 | Сообщение # 9 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Буде дуже гарно на столі,а що смачно то точно
|
|
| |
Оля | Дата: Вівторок, 02/02/2010, 13:01 | Сообщение # 10 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Іра, вистав сюди ще свої "Котлетки, як в садочку". Такі смачні вони! Я нині аж дві бляшки зробила. То моїм хлопцям так сподобалися, що майже їх докінчили.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: П`ятниця, 05/02/2010, 00:45 | Сообщение # 11 |
Группа: Видалені
| ФАРШИРОВАНІ ДЕРУНИ. Готуємо дерунну.А окремо готуємо начинку(вона може бути будь-яка м'ясна, грибна у мене сирна) Домашній сир солимо, додаємо жовток і порізаний кріп. На сковорідку ставимо ложку столову маси.На неї чайну ложку сирної маси і зверху накриваємо дерунною масою, щоб небуло видно сиру.Обсмажуємо з двох сторін.
Сообщение отредактировал котяра - П`ятниця, 05/02/2010, 00:50 |
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 05/02/2010, 11:44 | Сообщение # 12 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Гарно Таня і смачно.Я чомусь завжди роблю з мясом а ось зі сиром не пробувала.Треба собі таке зробити.Дякую за ідею!
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 05/02/2010, 11:45 | Сообщение # 13 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Оля) Іра, вистав сюди ще свої "Котлетки, як в садочку". Оля,вони є на головній у моїх рецептах
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 18/02/2010, 20:50 | Сообщение # 14 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Котлети зі сиром та помідорами 600 -700г м'ясного фаршу кусочок черствого хліба 1 цибулина 2 зубчики часнику 150 г твердого сиру 3 помідора без шкірки 1 жовток рослинна олія, панірувальні сухарі сіль, перець, зелень базиліку і петрушки Хліб розмочити у воді або молоці і разом з цибулею і часником змолоти на м'ясорубці. Помідори без шкірки і твердий сир порізати кубиками. Змішати разом з фаршом, змелений хліб, часник і цибулю, січену зелень, жовток, помідори і сир. Все посолити, поперчити і ретельно перемішати. Залишити фарш на годину. З м'ясної маси сформувати котлетки, запанірувати в сухарях і обсмажити в олії до утворення рум'яної скоринки. Рецепт від Lara!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 18/02/2010, 23:15 | Сообщение # 15 |
Группа: Видалені
| Книдлики. 1кг. картоплі відвареної, перетертої 2 яйця 3 ст.л. борошна 2 ч.л. крохмалю сіль, перець до смаку Начинка в мене сирна: сир домашній, жовток, сіль. Замісити тісто, відщипуємо руками тісто трохи більше як горіх, руками робимо паляничку на середину ставимо начинку, і зробити такі пальчики.Відварюємо в підсоленій воді до готовності.Я подавала з піджареною цибулькою і сметаною. Начинка може бути різна.
Сообщение отредактировал котяра - Четвер, 18/02/2010, 23:18 |
|
| |