Другі страви
|
|
ir71 | Дата: Субота, 06/03/2010, 12:36 | Сообщение # 31 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| ЗАПІКАНКА зі сиру з ЯБЛУКАМИ Інгредієнти: На 6 порцій: 4 яблука, 125 г м'якого масла, 100 г цукру, 1 ч.л. ванільного цукру, 0,5 ч. л солі, 4 яйця, 500 г сиру, 2 ст.л. манки, 75 г родзинок, 0,5 ч. л кориці Приготування: Нагріти духовку до 200 °. Очистити яблука, розрізати навпіл, видалити серцевину і укласти їх у форму, змащену маслом. Збити м'яке масло і цукор. Потім додати туди ванільний цукор, сіль і яйця, потім сир, манку, ізюм і корицю. Вилити суміш на яблука і випікати близько 45 хвилин
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 06/03/2010, 12:45 | Сообщение # 32 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Правильний омлет Збити 4 білки до легкої пінки, окремо збити жовтки і акуратно віночком змішати. Додати молоко. Молоко брати з розрахунку на 1 яйце 0,5 шкарлупки, ну тобто прямо в шкаралупу від яєць наливати. додати сіль, перець можна. можна борошно. додати 50 гр тертого твердого сиру, 3 ст .. л. дрібно рубаною зелені (кріп, петрушка. кінза) та 1 зубок часнику. Все перемішати. Добре розігріти сковороду, налити туди масло. Кришку змастити олією. Налити омлет, накрити кришкою, через кілька хвилин. коли почне густіти, перевернути і готувати ще 3 хв.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Понеділок, 08/03/2010, 15:59 | Сообщение # 33 |
Группа: Видалені
| Картопляний рулет з мясним фаршем.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 09/03/2010, 10:51 | Сообщение # 34 |
Группа: Видалені
| Курка фарширова млинцями.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 09/03/2010, 18:35 | Сообщение # 35 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Як то апетитно виглядить
|
|
| |
oresta | Дата: Середа, 10/03/2010, 14:57 | Сообщение # 36 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Вареники мої Картопля варена капуста тушкована борошно вода сіль цибуля будь-яке масло якщо у вас в холодильнику залишилася варена картопля і тушкована капуста тоді з'єднайте все разом і добре перемішайте, додайте обсмажену цибулю з маслом любим.Із борошна і води замісити тісто і наліпити маленькі вареники. Відварити їх і полити обсмаженою цибулькою.СМАКОТА! Смачного! Додано (10.03.2010, 14:57) --------------------------------------------- Запіканка з фасолі Варена картопля варена квасоля 1-2 філе курки 1 цибулина 1 морква 1 плавлений сирок трохи вершкового та рослинного масла сіль, перець і приправи на смак Якщо у вас в холодильнику залишилася варена квасоля (у мене залишилася від варіння борщу) і ще в холодильнику було трохи вареної картоплі. Всі разом я закинула в блендер і вийшла чудова масса.Виложила її в посуд для запекання.Потом нарізала кілька шматочків вершкового масла. У пательні нарізала філе курки і одну цибулину і на олії пожарила. Потім весь вміст вилила на картоплю з квасолею. Натерла на тертці 1сирую моркву і теж додала Потом взяла 1 плавлений сирок і натерла зверху на терці,накрити кришкою і поставити в духовку на 20 хв. Було дуже смачно!
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 10/03/2010, 15:42 | Сообщение # 37 |
Группа: Видалені
| Quote (oresta) Вареники мої Так як солдати вистроъла. Один в один.
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 10/03/2010, 17:09 | Сообщение # 38 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (oresta) Вареники мої передай одного...ось того крайнього,де цибульки багато
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 10/03/2010, 17:52 | Сообщение # 39 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Йой,варенички.Все слинкою захлинулася
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Неділя, 14/03/2010, 10:50 | Сообщение # 40 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| ГОЛУБЦІ. Рис добре промиваю.Окремо на пательню кладу велику ложку жиру і пасерую до румяного кольору цибульку,кладу столову ложку томатної пасти теж чуть пасерую,потім ще добавляю ложечку солодкої поприги.Це все виливаю у рис.Додаю фарш,різні спеції.часничок дрібно нарізую.Все добре перемішую і роблю голубці.Потім заливаю гарячою водою, на голубці кладу тарілку.Закриваю кришкою варю на невеликому вогні до готовності.Ось такі.СМАЧНОГО!
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 14/03/2010, 12:34 | Сообщение # 41 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (цукеро4ка) потім ще добавляю ложечку солодкої поприги Таня,цікавенькі голубці.От тільки не зрозуміла,а що таке поприга?
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Неділя, 14/03/2010, 13:00 | Сообщение # 42 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Іра це молотий солодкий червоний перець.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Неділя, 14/03/2010, 13:18 | Сообщение # 43 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Дуже люблю голубці,такі аппетитні лежать,з сметанкою
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Неділя, 14/03/2010, 14:28 | Сообщение # 44 |
Группа: Видалені
| цукеро4ка, Апетитненькі голубці.
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Неділя, 14/03/2010, 14:33 | Сообщение # 45 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| [b] ДІВЧАТА[b]!
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |