В гості до Ірини
 Другі страви - Сторінка 3 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Другі страви
ir71Дата: Субота, 06/03/2010, 12:36 | Сообщение # 31
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
ЗАПІКАНКА зі сиру з ЯБЛУКАМИ

Інгредієнти:
На 6 порцій: 4 яблука, 125 г м'якого масла, 100 г цукру, 1 ч.л. ванільного цукру, 0,5 ч. л солі, 4 яйця, 500 г сиру, 2 ст.л. манки, 75 г родзинок, 0,5 ч. л кориці
Приготування:
Нагріти духовку до 200 °.
Очистити яблука, розрізати навпіл, видалити серцевину і укласти їх у форму, змащену маслом.
Збити м'яке масло і цукор.
Потім додати туди ванільний цукор, сіль і яйця, потім сир, манку, ізюм і корицю.
Вилити суміш на яблука і випікати близько 45 хвилин


 
ir71Дата: Субота, 06/03/2010, 12:45 | Сообщение # 32
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Правильний омлет

Збити 4 білки до легкої пінки, окремо збити жовтки і акуратно віночком змішати. Додати молоко. Молоко брати з розрахунку на 1 яйце 0,5 шкарлупки, ну тобто прямо в шкаралупу від яєць наливати. додати сіль, перець можна. можна борошно. додати 50 гр тертого твердого сиру, 3 ст .. л. дрібно рубаною зелені (кріп, петрушка. кінза) та 1 зубок часнику. Все перемішати. Добре розігріти сковороду, налити туди масло. Кришку змастити олією. Налити омлет, накрити кришкою, через кілька хвилин. коли почне густіти, перевернути і готувати ще 3 хв. nyam nyam


 
нeмаєтакоїДата: Понеділок, 08/03/2010, 15:59 | Сообщение # 33
Группа: Видалені





Картопляний рулет з мясним фаршем.

Прикрепления: 3625479.jpg (135.2 Kb)
 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 09/03/2010, 10:51 | Сообщение # 34
Группа: Видалені





Курка фарширова млинцями.
Прикрепления: 7130980.jpg (155.9 Kb)
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 09/03/2010, 18:35 | Сообщение # 35
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Як то апетитно виглядить
 
orestaДата: Середа, 10/03/2010, 14:57 | Сообщение # 36
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Вареники мої

Картопля варена
капуста тушкована
борошно
вода
сіль
цибуля
будь-яке масло

якщо у вас в холодильнику залишилася варена картопля і тушкована капуста тоді з'єднайте все разом і добре перемішайте, додайте обсмажену цибулю з маслом любим.Із борошна і води замісити тісто і наліпити маленькі вареники. Відварити їх і полити обсмаженою цибулькою.СМАКОТА! Смачного!

Додано (10.03.2010, 14:57)
---------------------------------------------
Запіканка з фасолі

Варена картопля
варена квасоля 1-2
філе курки
1 цибулина
1 морква
1 плавлений сирок
трохи вершкового та рослинного масла
сіль, перець
і приправи на смак

Якщо у вас в холодильнику залишилася варена квасоля (у мене залишилася від варіння борщу) і ще в холодильнику було трохи вареної картоплі.
Всі разом я закинула в блендер і вийшла чудова масса.Виложила її в посуд для запекання.Потом нарізала кілька шматочків вершкового масла.
У пательні нарізала філе курки і одну цибулину і на олії пожарила.
Потім весь вміст вилила на картоплю з квасолею.
Натерла на тертці 1сирую моркву і теж додала
Потом взяла 1 плавлений сирок і натерла зверху на терці,накрити кришкою і поставити в духовку на 20 хв.
Було дуже смачно!


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
нeмаєтакоїДата: Середа, 10/03/2010, 15:42 | Сообщение # 37
Группа: Видалені





Quote (oresta)
Вареники мої
Так як солдати вистроъла. Один в один.
 
ir71Дата: Середа, 10/03/2010, 17:09 | Сообщение # 38
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (oresta)
Вареники мої

передай одного...ось того крайнього,де цибульки багато biggrin


 
Яринка-1Дата: Середа, 10/03/2010, 17:52 | Сообщение # 39
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Йой,варенички.Все слинкою захлинулася
 
цукеро4каДата: Неділя, 14/03/2010, 10:50 | Сообщение # 40
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
ГОЛУБЦІ.

Рис добре промиваю.Окремо на пательню кладу велику ложку жиру і пасерую до румяного кольору
цибульку,кладу столову ложку томатної пасти теж чуть пасерую,потім ще добавляю ложечку солодкої поприги.Це все виливаю у рис.Додаю фарш,різні спеції.часничок дрібно нарізую.Все добре перемішую і роблю голубці.Потім заливаю гарячою водою, на голубці кладу тарілку.Закриваю кришкою варю на невеликому вогні до готовності.Ось такі.СМАЧНОГО!

Прикрепления: 0436118.jpg (137.1 Kb)


Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
ir71Дата: Неділя, 14/03/2010, 12:34 | Сообщение # 41
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (цукеро4ка)
потім ще добавляю ложечку солодкої поприги

Таня,цікавенькі голубці.От тільки не зрозуміла,а що таке поприга?


 
цукеро4каДата: Неділя, 14/03/2010, 13:00 | Сообщение # 42
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
Іра це молотий солодкий червоний перець.

Прикрепления: 0277390.gif (6.2 Kb)


Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
Яринка-1Дата: Неділя, 14/03/2010, 13:18 | Сообщение # 43
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Дуже люблю голубці,такі аппетитні лежать,з сметанкою
 
нeмаєтакоїДата: Неділя, 14/03/2010, 14:28 | Сообщение # 44
Группа: Видалені





цукеро4ка, Апетитненькі голубці.
 
цукеро4каДата: Неділя, 14/03/2010, 14:33 | Сообщение # 45
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
[b] ДІВЧАТА[b]!

Прикрепления: 6371731.jpg (35.0 Kb)


Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024