Другі страви
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 30/03/2010, 20:17 | Сообщение # 61 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Гриби під горіховим соусом 500 г свіжих грибів (білих, печериць), 0,5 склянки очищених волоських горіхів, 3 зубчики часнику, 4 гілочки кінзи, винний оцет, стручковий перець, сіль. Великі капелюшки грибів промити, обсушити і, посипати сіллю, укласти на металеву решітку над гарячим вугіллям. Волоські горіхи, часник, гіркий стручковий перець, кінзу пропустити через м’ясорубку, додати сіль за смаком розвести винним оцтом і холодною кип’яченою водою. Смажені гриби покласти в посуд і залити горіховим соусом. Якщо відсутній грати, то можна нарізати гриби дрібніші, згасити їх у каструлі з рослинним маслом і залити горіховим соусом.
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 30/03/2010, 20:18 | Сообщение # 62 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Грибні мазанки 300 г. сушених грибів, 500 г. білого хліба, 100 г. вершкового масла, 100 г. сметани, 0,5 цибулини, 10 г. борошна, 20 г. тертого сиру, 250 г. молока, сіль, перець. Промиті гриби відварити, дуже дрібно нарізати або пропустити через м’ясорубку. Обсмажити з дрібно нашаткованим цибулею, додати борошно, сметану і тушкувати кілька хвилин. Потім влити сирої жовте, посолити, поперчити, перемішати. Черству булку порізати на шматочки, попередньо знявши з неї шкірку. Кожен скибочку вмочити в молоко і підсмажити з обох сторін. Потім намазати грибним паштетом, посипати тертим сиром, зверху покласти по шматочку вершкового масла, викласти на добре змащений лист і поставити в духовку. Коли верх мазанки зарум’яниться, подати на стіл.
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 31/03/2010, 18:41 | Сообщение # 63 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Мясні рулетики в капусті 6 листів капусти, 400 г м'ясного фаршу, 1 морква, 1 цибулина, 1 солодкий перець, 150 г сметани, 100 г сиру, сіль, перець, рослинна олія. Приготувати овочеву начинку: цибулю і перець дрібно нарізати, моркву натерти на тертці. Все обсмажити в рослинній олії до готовності. Посолити. Листя капусти варити в киплячій воді протягом трьох хвилин. Потім на кожен капустяний лист покласти трохи приправленого перцем і підсоленого м'ясного фаршу, потім овочеву начинку. Капусту згорнути рулетиків і укласти у форму для запікання. Рулетики залити сметаною, посипати тертим сиром і запікати в духовці протягом 30-40 хвилин.
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 02/04/2010, 20:32 | Сообщение # 64 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Куряча відбивна в картопляній паніровці. Куряче філе, яйця, сухе картопляне пюре, сіль, приправа, олія для смаження. Філе порізати на порційні шматочки, відбити, посолити і посипати приправою. Курку по черзі обвалювати в пюре, збитих яйцях і знову в пюре. Обсмажувати в олії на сковороді.
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 14/04/2010, 19:39 | Сообщение # 65 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Дівчатка, це буде мій перший рецепт на сайті. І почну з класичного .І так: "ПЮРЕ З КАРТОПЛІ ПОЛИТЕ ГУЛЯШЕМ. Може пригодитись як для молодих господинь, так і досвідчених у кулінарії. Про пюре тільки скажу що зварила картоплю, потовкла, ще до гарячої дала трохи потертого російського сиру(залишився після свят), і влила гарячого молока. Добре потовкла. ГУЛЯШ. Взяла 0,5 кг. мяса свинного, 1 цибулю, 3 ст.л. муки, 1л. гарячої води, 2 ст.л. соусу томатного (можна томат або кетчуп), 0, 5 стакана сметани, сік 0,5 лимона, сіль, паприка, трохи приправи(яка вам подобається). Мясо порізати на пательню кубиками, дати олії. Коли трохи підсмажиться ( не до румяного) посипати паприкою (десь 1ст.л.).Трохи підсмажиться дати дрібно порізану цибулю, муку і знов смажити(щоб цибуля стала золотиста ,але і мясо щоб небуло дуже вже підсмажене до чорного кольору). Перебрати все це добро з пательні в каструльку ( в мене алюмінієва на 1, 5 л.) Влити 1 літр гарячої води і добре перемішати. Дати сіль за смаком, приправу і під кришкою на малому вогні варити до готовності. Потім дати сметану, сік лимона і десь 5 хв. ще варити . Хто хоче, то можна за 5 хв. дати лавровий лист, кріп, можна подавити 1-2 зубчики часнику. Ну ось і все. Можна сідати до столу. Смачного!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 14/04/2010, 19:44 | Сообщение # 66 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Аня,я думаю ти не образишся за те що я трохи покоректувала твоє повід.Думаю з часом ти навчишся вставляти фото і виділяти заголовки.А так все чудово і рецепт гарний.Напевно кожна господиня вміє робити пюре але так гарно і апетитно розписати,щоб нагнати перед вечерею апетиту,ще треба повчитися.Головне рецепт настільки точно розписаний що навіть дівчина яка не вміє готовити це приготовить.Велике дякую за смакойлик!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 14/04/2010, 20:38 | Сообщение # 67 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Antalia) буде мій перший рецепт на сайті Поздоровляю з дебютом,тим паче ,що страва ,яку найбільше любить мій чоловік
|
|
| |
Antalia | Дата: Середа, 14/04/2010, 20:52 | Сообщение # 68 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Яринко, дуже дякую.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 14/04/2010, 23:05 | Сообщение # 69 |
Группа: Видалені
| Antalia, Так апетитно.Молодець що ділишся з нами звоїм досвідом і рецептами.
|
|
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 16/04/2010, 19:20 | Сообщение # 70 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| ДІВЧАТА, ЗАПРОШУЮ НА ВАРЕНИКИ!!! ТІСТО: В посуду налити 1 стакан кефіру і всипати 0,5 ч.л. соди.Нехай постоїть 5 хв. Дати 1 яйце(можна і без яйця), 1 ч.л. солі, 2-3 ст.л. олії, муки( щоб вийшло мягке тісто). Начинка може бути будь-яка. В мене сьогодні з картоплею. Зверху полила грибною підливкою, зробленою нашвидкоруч з пару шампіньйонів.
Сообщение отредактировал Antalia - П`ятниця, 16/04/2010, 19:25 |
|
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 16/04/2010, 19:27 | Сообщение # 71 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
|
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 16/04/2010, 23:21 | Сообщение # 72 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| ВАУ!!!Я перша....мені ось того самого крайнього будь-ласка передайте.А ще з грибочками...можна з розуму зійти все так пізно більше на сайт не захожу
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 17/04/2010, 00:20 | Сообщение # 73 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Іринко, дякую що зайшла в гості. Завтра знову чекаю.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Субота, 17/04/2010, 00:30 | Сообщение # 74 |
Группа: Видалені
| Antalia, Щось новеньке , ще такі вареники неїла, а їх вариш як звичайні чи на пару. Вони напевне пухкенькі. Супер!!!!Дякую за цікавий рецепт.
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 17/04/2010, 01:32 | Сообщение # 75 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Таня, вони варяться у воді і дійсно, є пухкі. Тільки кефір бери з магазину ( жирності 2,5 ). І щоб тісто мягке було, грубо не розкачуй, і вони довго не варяться. Я сьогодні зробила забагато тіста ( подвійну порцію) а бульби замало, то поставила в камеру і зроблю колись пельмені.
|
|
| |
|