Другі страви
| |
Antalia | Дата: Понеділок, 19/04/2010, 23:41 | Сообщение # 91 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Та добре , Таня, неприбіднюйся так.Все нормально. Тефтелі виглядають цілком їстівні ( я шуткую, не ображайся). Дякую за рецепт. Я майже так само роблю і знаю що вони смачні, особливо, з пюре.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 20/04/2010, 12:43 | Сообщение # 92 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (цукеро4ка) Строго не судіть мені до вас далеко Трохи далеко по км.Тефтелі ,Танюшко,у тебе причудові.Дуже моя сім"я їх полюбляє.
|
|
| |
oresta | Дата: Середа, 21/04/2010, 12:55 | Сообщение # 93 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Тефтелельки смачні а це саме головне!!!!Добре що з нами поділилася. Додано (21.04.2010, 12:55) --------------------------------------------- Лисички в сметанному соусі Насправді, по-моєму, лисички все-таки краще смажити в сметанному соусі, або вершках з цибулею, зеленню і тертим сиром. Готовити дуже просто: - Лисички промити, залити холодною водою і варити в підсоленій воді хвилин 15-20; - Цибулю обсмажити на олії до золотавої скоринки; - Додати лисички і обсмажувати на сильному вогні хвилин 10, постійно помішуючи, потім додати сметану (вершки) і готувати ще хвилин 15-20 на повільному вогні під кришкою; - Зелень (петрушку, кріп) дрібно порізати, сир натерти; - Готові лисички розкласти по маленьких формочках, посипати зеленню і сиром.
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
oresta | Дата: Субота, 24/04/2010, 19:52 | Сообщение # 94 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Ледачі голубці Продукти: 500 г фаршу 50 гр шпику 1-2 морквини 2 цибулини 3 зуб. часнику 1,5 ст. рису третина-половина капусти 3 яйця, склянку сметани, 4 ст.л том. пасти, 0,5 л води (бульйону), сіль, перець, спеції за смаком Приготування: Рис промиваємо і заливаємо окропом на 1 см вище за рівень рису, трохи підсолюємо, накриваємо кришкою. Ставимо на манюсенькій вогонь на 5 хв, потім вимикаємо, не знімаючи кришки остуджуємо прямо на плиті Ріжемо дрібно цибулину, тремо моркву. Смажимо цибулю зі шпиком, потім додаємо моркву і трохи олії якщо треба. Солимо, перчимо, ще додавала суху петрушку. Як все протушкувати, витискаємо часник, перемішуємо і вимикаємо. Розбираємо капусту і дрібно ріжемо. Коли рис та овочі охолонули, змішуємо рис, овочі, фарш, солимо, перчимо, додаємо 2-3 яйця. Вимішуємо отриману суміш дуже ретельно. Тоді формуємо котлетки розміром трохи менше долоні, обвалюємо їх до в борошні і швидко, на великому вогні обсмажуємо з двох сторін. Викладаємо їх на деко або сотейник без ручки. Готуємо соус - змішуємо сметану з водою (бульйоном) і томатною пастою, солимо. Добре вимішати соус, поливаємо ліниві голубці так, щоб на них живого місця не залишилося Ставимо в духовку (180 град) на 30-40 хв.
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 24/04/2010, 22:15 | Сообщение # 95 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Ореста, смачно виглядає . Такої страви ще не готувала. А капуста добре протушиться? Вона в такий період, як підошва. Я навіть голубці зимою нестараюсь робити,
|
|
| |
oresta | Дата: Субота, 24/04/2010, 22:20 | Сообщение # 96 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| АНя,то я вже зі свіжої робила,у нас на базарі вона вже є.На звичайні голубці треба багато а на ці і малої головки хватило. А якщо робити зі старої то її треба відварити бо і справді вона тверда зараз.
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Неділя, 25/04/2010, 17:35 | Сообщение # 97 |
Группа: Видалені
| oresta, Ну ти молодець. Давно хотіла спробувати такі голубці але незмогла найти підходящий рецепт. Дякую що поділилася своїм.
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Вівторок, 27/04/2010, 00:24 | Сообщение # 98 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| oresta,Ще такі не бачила,але обов"язково спробую.дякую за рецепт.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Вівторок, 27/04/2010, 10:01 | Сообщение # 99 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (oresta) Ледачі голубці Ореста,такі аппетитні голубці вийшли.Дуже смачні,часто готую.
|
|
| |
oresta | Дата: Субота, 01/05/2010, 12:39 | Сообщение # 100 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Дякую любі за оцінку голубчиків.Вони дійсно смачні!
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
oresta | Дата: Субота, 01/05/2010, 15:54 | Сообщение # 101 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Ліниві ВАРЕНИКИ!! мука 500г домашній сир 450г сіль 1 ч. л. цукор 1 ч. л. 1 куряче яйце Все це перемішати у великій мисці, потроху додаючи муки щоб тісто не прилипало до рук Куски тіста розкатати і нарізати (приблизно 2 - 4 см, в залежності від товщини отриманого розкатаного тіста), приплюснути тоненькими овалами, вкинути в киплячу воду на 5 - 7 хв. До лінивих вареників можна додавати сметану з цукром , а можна і просто масла.
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 30/05/2010, 17:57 | Сообщение # 102 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Тісто на вареники: 3 ст.муки+3ст.л.олії(без запаху)+1ст.(такий самий як з мукою)крутого кип"ятку. Все замішуємо спочатку ложкою(бо горяче),а потім домішуємо руками. Далі я тісто розкачую качалкою,витискаю варенички і ліплю вареники. Муки підсипати зовсім не потрібно.Тісто не прилипає до будь-якої поверхні Зауважте на фото вареники лежать на "голій" стільничці. Витягувати з окропу вареники необхідно відразу,як тільки скипіли. Дуже смачні і м"якенькі.СМАЧНОГО!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 30/05/2010, 18:21 | Сообщение # 103 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| От і дійсно правда,як кажуть "скільки господинь-стільки страв"Я багато перечитала і переглянула рецептів тіста на вареники і заварне і не кефірі і на яйцях і на холодні воді,а ось просто залити кипятку-то ще не чула.Та судячи по твоїх фотографіях ,тісто та й вареники вийшло чудовими.Гарно дякую за рецепт.Думаю не лише мені а й іншим відвідувачам,твій рецепт тіста пригодиться
|
|
| |
oresta | Дата: Неділя, 30/05/2010, 19:01 | Сообщение # 104 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Оксанко,які ж вони у тебе апетитні ці варенички.Дякую за таку красу,що нам показала та з нами поділилася рецептом.
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Неділя, 30/05/2010, 20:43 | Сообщение # 105 |
Группа: Видалені
| Оксана дякую за рецеп тіста, справді у кожної господині він свій. Обовязково спробую.
|
|
| |
|