В гості до Ірини
 Другі страви - Сторінка 7 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Другі страви
AntaliaДата: Понеділок, 19/04/2010, 23:41 | Сообщение # 91
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Та добре , Таня, неприбіднюйся так.Все нормально. Тефтелі виглядають цілком їстівні ( я шуткую, не ображайся). biggrin
Дякую за рецепт. Я майже так само роблю і знаю що вони смачні, особливо, з пюре.
 
Яринка-1Дата: Вівторок, 20/04/2010, 12:43 | Сообщение # 92
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (цукеро4ка)
Строго не судіть мені до вас далеко

Трохи далеко по км.Тефтелі ,Танюшко,у тебе причудові.Дуже моя сім"я їх полюбляє.
 
orestaДата: Середа, 21/04/2010, 12:55 | Сообщение # 93
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Тефтелельки смачні а це саме головне!!!!Добре що з нами поділилася.

Додано (21.04.2010, 12:55)
---------------------------------------------
Лисички в сметанному соусі

Насправді, по-моєму, лисички все-таки краще смажити в сметанному соусі, або вершках з цибулею, зеленню і тертим сиром. Готовити дуже просто:
- Лисички промити, залити холодною водою і варити в підсоленій воді хвилин 15-20;
- Цибулю обсмажити на олії до золотавої скоринки;
- Додати лисички і обсмажувати на сильному вогні хвилин 10, постійно помішуючи, потім додати сметану (вершки) і готувати ще хвилин 15-20 на повільному вогні під кришкою;
- Зелень (петрушку, кріп) дрібно порізати, сир натерти;
- Готові лисички розкласти по маленьких формочках, посипати зеленню і сиром.


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
orestaДата: Субота, 24/04/2010, 19:52 | Сообщение # 94
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Ледачі голубці

Продукти:
500 г фаршу
50 гр шпику
1-2 морквини
2 цибулини
3 зуб. часнику
1,5 ст. рису
третина-половина капусти
3 яйця,
склянку сметани,
4 ст.л том. пасти,
0,5 л води (бульйону),
сіль, перець, спеції за смаком

Приготування:
Рис промиваємо і заливаємо окропом на 1 см вище за рівень рису, трохи підсолюємо, накриваємо кришкою. Ставимо на манюсенькій вогонь на 5 хв, потім вимикаємо, не знімаючи кришки остуджуємо прямо на плиті

Ріжемо дрібно цибулину, тремо моркву. Смажимо цибулю зі шпиком, потім додаємо моркву і трохи олії якщо треба. Солимо, перчимо, ще додавала суху петрушку. Як все протушкувати, витискаємо часник, перемішуємо і вимикаємо.

Розбираємо капусту і дрібно ріжемо.

Коли рис та овочі охолонули, змішуємо рис, овочі, фарш, солимо, перчимо, додаємо 2-3 яйця. Вимішуємо отриману суміш дуже ретельно. Тоді формуємо котлетки розміром трохи менше долоні, обвалюємо їх до в борошні і швидко, на великому вогні обсмажуємо з двох сторін.

Викладаємо їх на деко або сотейник без ручки.

Готуємо соус - змішуємо сметану з водою (бульйоном) і томатною пастою, солимо. Добре вимішати соус, поливаємо ліниві голубці так, щоб на них живого місця не залишилося

Ставимо в духовку (180 град) на 30-40 хв.

Прикрепления: 0123555.jpg (93.0 Kb) · 2448245.jpg (80.8 Kb) · 7308580.jpg (64.0 Kb)


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
AntaliaДата: Субота, 24/04/2010, 22:15 | Сообщение # 95
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Ореста, смачно виглядає . Такої страви ще не готувала. А капуста добре протушиться? Вона в такий період, як підошва. Я навіть голубці зимою нестараюсь робити,
 
orestaДата: Субота, 24/04/2010, 22:20 | Сообщение # 96
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
АНя,то я вже зі свіжої робила,у нас на базарі вона вже є.На звичайні голубці треба багато а на ці і малої головки хватило.
А якщо робити зі старої то її треба відварити бо і справді вона тверда зараз.


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
нeмаєтакоїДата: Неділя, 25/04/2010, 17:35 | Сообщение # 97
Группа: Видалені





oresta, Ну ти молодець. Давно хотіла спробувати такі голубці але незмогла найти підходящий рецепт. Дякую що поділилася своїм.
 
цукеро4каДата: Вівторок, 27/04/2010, 00:24 | Сообщение # 98
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
oresta,Ще такі не бачила,але обов"язково спробую.дякую за рецепт.

Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
Яринка-1Дата: Вівторок, 27/04/2010, 10:01 | Сообщение # 99
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (oresta)
Ледачі голубці

Ореста,такі аппетитні голубці вийшли.Дуже смачні,часто готую.
 
orestaДата: Субота, 01/05/2010, 12:39 | Сообщение # 100
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Дякую любі за оцінку голубчиків.Вони дійсно смачні!

ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
orestaДата: Субота, 01/05/2010, 15:54 | Сообщение # 101
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Ліниві ВАРЕНИКИ!!

мука 500г
домашній сир 450г
сіль 1 ч. л.
цукор 1 ч. л.
1 куряче яйце

Все це перемішати у великій мисці,
потроху додаючи муки
щоб тісто не прилипало до рук
Куски тіста розкатати і нарізати
(приблизно 2 - 4 см, в залежності
від товщини отриманого розкатаного тіста),
приплюснути тоненькими овалами,
вкинути в киплячу воду на 5 - 7 хв.

До лінивих вареників можна додавати сметану з цукром , а можна і просто масла.



ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
оксанкаДата: Неділя, 30/05/2010, 17:57 | Сообщение # 102
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Тісто на вареники:
3 ст.муки+3ст.л.олії(без запаху)+1ст.(такий самий як з мукою)крутого кип"ятку.
Все замішуємо спочатку ложкою(бо горяче),а потім домішуємо руками.
Далі я тісто розкачую качалкою,витискаю варенички і ліплю вареники.
Муки підсипати зовсім не потрібно.Тісто не прилипає до будь-якої поверхні
Зауважте на фото вареники лежать на "голій" стільничці.
Витягувати з окропу вареники необхідно відразу,як тільки скипіли.
Дуже смачні і м"якенькі.СМАЧНОГО!!!



 
ir71Дата: Неділя, 30/05/2010, 18:21 | Сообщение # 103
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
От і дійсно правда,як кажуть "скільки господинь-стільки страв"Я багато перечитала і переглянула рецептів тіста на вареники і заварне і не кефірі і на яйцях і на холодні воді,а ось просто залити кипятку-то ще не чула.Та судячи по твоїх фотографіях ,тісто та й вареники вийшло чудовими.Гарно дякую за рецепт.Думаю не лише мені а й іншим відвідувачам,твій рецепт тіста пригодиться



 
orestaДата: Неділя, 30/05/2010, 19:01 | Сообщение # 104
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Оксанко,які ж вони у тебе апетитні ці варенички.Дякую за таку красу,що нам показала та з нами поділилася рецептом.

ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
нeмаєтакоїДата: Неділя, 30/05/2010, 20:43 | Сообщение # 105
Группа: Видалені





Оксана дякую за рецеп тіста, справді у кожної господині він свій. Обовязково спробую.
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024