Другі страви
|
|
мамця | Дата: Понеділок, 16/08/2010, 15:19 | Сообщение # 121 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Дякую, дуже смачно виглядає, спробую і собі.
Оксана Я.
|
|
| |
Mila | Дата: Середа, 18/08/2010, 13:09 | Сообщение # 122 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1
Статус: Offline
| Тісто на вареники: 3 ст.муки+3ст.л.олії(без запаху)+1ст.(такий самий як з мукою)крутого кип"ятку. Все замішуємо спочатку ложкою(бо горяче),а потім домішуємо руками. Оксаночко, дійсно дуже смачно виглядають Ваші варенички. Обов'язково спробую. А таке запитання , а сіль Ви не додаєте?
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 18/08/2010, 14:29 | Сообщение # 123 |
Группа: Видалені
| Mila, Я готувала це тісто і солила його трохи, хоча в рецепті її немає.
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 18/08/2010, 19:04 | Сообщение # 124 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Mila) сіль Ви не додаєте Це бажання кожної господині, я не даю. Я окріп солю
|
|
| |
Росинка | Дата: Четвер, 02/09/2010, 15:19 | Сообщение # 125 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Печений короп Потрібно: 1 великий короп 1 цибулина 1 лимон грецькі горіхи, голандський сир, майонез, сіль, перець Короп почистити ззовні і всередині, добре вимити, натерти ззовні і всередині сіллю і перцем, соком половини лимона, майонезом. Залишити маринуватися на пів години. За цей час порізати цибулю півкільцями і тушити в олії до готовності. Грецькі горіхи дрібно посікти. Нафарширувати рибу цибулею і горіхами. Зверху зробити розрізи в рибі, вставити дольки лимона, розрізані навпіл. Зверху ще раз натерти майонезом, помістити в рукав для запікання і в духовку. За 15 хв до готовності розрізати зверху рукав, повиймати дольки лимона і затерти сиром За 5 хв до кінця, в кого є, можна включити гриль
Я Оля!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 08/09/2010, 14:56 | Сообщение # 126 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Ксенія,любуюся твоїми грибочками з картоплі,вміла господиня ти
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 08/10/2010, 18:11 | Сообщение # 127 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Олю твій рецепт переїхав у відповідну тему.Пельмені в горшочку
|
|
| |
Росинка | Дата: Середа, 24/11/2010, 16:23 | Сообщение # 128 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Незнала куди точно написати, тому напишу тут. Гарбузова каша з яблуками Беремо частину гарбуза (приблизно таких розмірів як бабки продають, можна і більших розмірів і ще бажано, щоб гарбуз був насиченого оранжевого кольору, але можна і блідіший) натираєм на грубій терці, заливаємо водою і варимо 40хв, потім додаєм нетерті на грубій терці 3-4 яблука, але старатися недавати багато яблук, бо може відчуватися більше смак яблук, ніж гарбуза і варимо ще 30 хв. Потім малими порціями сипем 3 ст.л. манки і ретельно розмішуєм, щоб не було грудочок, додаєм 3-4 ст. л. сметани, ізюм, цукор (зовсім трошки за смаком), ванільний цукор і сік половини лимона і варим ще 5 хв. Смачно і корисно Я ще собі, коли вже накладу в тарілку, посипаю солодким какао. Смакота Вам може здаватися, що каже при варінні каша зарідка, але при додаванні манки, вона моментально загусне.
Я Оля!
Сообщение отредактировал Росинка - Середа, 24/11/2010, 16:25 |
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 24/01/2011, 10:11 | Сообщение # 129 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Зрази картопляно-крабові 1 кг картоплі 200грм крабових паличок 100-150гр твердого сиру 3 яйка сіль,перець, панірувальні сухарі Картоплю відварити,злити навар і добре помяти на пюре.Коли трохи охолоне додати дрібно нарізані крабові палички,тверд.сир(тертий) і 1 яйце.Посолити,поперчити.Масу добре вимішати.Сформувати котлетки,обкатуляти в панірувальних сухарях,далі в злегка збитому яйці і жарити на сильно розігрітій олії до золотистого. Дуже добре сюди пасує підливка з мясом або просто сметанка.Смачного!!!!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Понеділок, 24/01/2011, 10:16 | Сообщение # 130 |
Группа: Видалені
| Ням-ням. Смачно як!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
stina | Дата: Понеділок, 24/01/2011, 10:27 | Сообщение # 131 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Зрази такі золотисті і смачненькі.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 24/01/2011, 10:54 | Сообщение # 132 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| ir71, Дякую за рецепт!!!
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 24/01/2011, 19:49 | Сообщение # 133 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Справді,дуже апетитні зразики.Прийшла з роботи ,голодна як вовк,а ви тут ще таку смакоту демонструєте.Все, я погнала на кухню
|
|
| |
Talochka | Дата: Середа, 26/01/2011, 17:24 | Сообщение # 134 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Ірусю, який вдалий рецепт! І просто, і недорого, і гарно, і смачно!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 26/01/2011, 20:52 | Сообщение # 135 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Дякую,дівчатка!
|
|
| |