В гості до Ірини
 Другі страви - Сторінка 10 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Другі страви
МаріяДата: Субота, 12/02/2011, 12:22 | Сообщение # 136
Марія
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
Рецепт голубців по- закарпацьки
Капуста
500г свинини або телятини
300-400г. грибів
цибуля, олія, сіль, перець.
Соус:
3-4ст.л. сметани,
2 ст. л. муки
3ст. л. томатного соуса
Листя капусти проварити. М'ясо порізати тоненькими кусочками і відбити, посолити, поперчити. На капусту покласти відбите м'ясо. На м'ясо 2ч.л. грибів,яки піджарити з цибулею, завернути, як звичайні голубці, скласти в гусятницю і залити соусом. Запікати приблизно 1,5 години. Готувала на різдво, всім сподобались. Смачного!
 
AntaliaДата: Субота, 12/02/2011, 12:42 | Сообщение # 137
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Я про такі голубці чула, але нажаль не їла. Тепер спробую. Дякую за рецепт.
 
ir71Дата: Субота, 12/02/2011, 14:21 | Сообщение # 138
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Марічко,дякуємо за рецепт.Дуже схожий на мої фірмові голуці,але я використовую не телятину чи свинину а куряче філе.Так вони швидше готуються.Але треба спробувати по твому рецепті,думаю теж буде дуже СМАЧНО!

 
AntaliaДата: Субота, 12/02/2011, 15:38 | Сообщение # 139
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
ДЕРУНИ

Почистити бульбу, а тоді зважити. Має бути 600 гр.Потерти на дрібній терці. Відтиснути сік.Взяти 1 ст. молока закипятити його і гаряче тонкою цівкою влити в бульбу постійно помішуючи. Дати 1 яйце, 4-5 ст.л. муки, сіль, перець, потерти цибулю, подавити часник.Жаримо. Виходять мягесенькі деруни!!!

Порада: перед тим, як терти бульбу( особливо стару) в посуду де тремо дати трохи сметани, або так я сьогодні немала, то влила трохи кефіру biggrin . Це робиться для того ,фото тутщоб бульба не чорніла.

 
ЛесяДата: Субота, 12/02/2011, 18:11 | Сообщение # 140
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Опа.новий рецепт.
Quote (Antalia)
Почистити бульбу, а тоді зважити. Має бути 600 гр
, а якщо буде більше???


 
AntaliaДата: Субота, 12/02/2011, 18:13 | Сообщение # 141
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Ну, тоді все решта треба збільшити.
 
ЛесяДата: Субота, 12/02/2011, 18:16 | Сообщение # 142
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Все зрозуміло. biggrin biggrin biggrin

 
УлянкаДата: Субота, 12/02/2011, 19:37 | Сообщение # 143
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
КАРТОПЛЯННИК

10-12 картоплин,
1 велика цибуля,
2 яйця,
5 ст. л. сметани,
2 ст. л. крохмалу,
100 гр. копченої ковбаси,
100 гр. твердого сиру,
3 ст. л. консервованої кукурудзи (можна оливок),
зелень, сіль, перець, сушений базилік.

Картоплю і цибулю потерти, як на деруни, додати яйця, крохмал, 2 ст.л. сметани, ковбасу, нарізану кубиками, сир, натертий на грубій терці, кукурудзу (або оливки, кружельцями), зелень і приправи. Все добре змішати і вилляти у змащену жиром і посипану мукою бляшку. Зверху рівномірно розприділити 3ст. л. сметани. Випікати до утворення золотистої кірочки, приблизно 1 год. Смачного!!!


s
 
ir71Дата: Субота, 12/02/2011, 19:38 | Сообщение # 144
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Улянка, гарний рецепт.Дякую! surprised

 
ЛесяДата: Субота, 12/02/2011, 19:52 | Сообщение # 145
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Улянка, Щось новеньке та цікавеньке.Як добре що до нас приєднюються нові люди

 
НаталіяДата: Неділя, 20/02/2011, 18:53 | Сообщение # 146
Наталія
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 428
Статус: Offline
цікава запіканка УРА!!!!! smile smile smile smile smile я навчилася вставляти посилання!!!! smile smile smile



Сообщение отредактировал Наталія - Неділя, 20/02/2011, 18:57
 
ir71Дата: Неділя, 20/02/2011, 19:16 | Сообщение # 147
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Наталія, рецепт і справді цікавий!!Я спочатку подумала що ти так гарно приготувала і нам хвалишся.

 
УлянкаДата: Середа, 23/02/2011, 17:07 | Сообщение # 148
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Котлети з капусти

Капусти 200гр,
цибулі 10 гр,
сухарів 15 гр,
вершкового масла 20гр,
молока 50гр,
яйце 1шт.

Свіжу капусту порізати.В каструлю покласти вершкове масло, в якому прокип"ятити нарізану цибулю, капусту, залити підсоленою водою і тушити в закритій посудині, помішуючи і доливаючи молока.
Коли капуста стане м"якою, всипати сухарі, додати яйце, сіль, перець, зелень і добре перемішати. З цієї маси зробити котлети, обкачати в сухарях і підсмажити. При подачі полити сметаною.


s

Сообщение отредактировал Улянка - Середа, 23/02/2011, 17:39
 
ir71Дата: Четвер, 24/02/2011, 10:17 | Сообщение # 149
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Улянка)
Котлети з капусти

Дякую Улянко за рецепт.Такі котлети дуже смачні з молодої капусти.Тоді її обварювати не треба.Треба якось попробувати по твому рецепту зі зимової.Думаю бо буде смачно!


 
Оленка14Дата: Понеділок, 14/03/2011, 15:27 | Сообщение # 150
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Деруни по - гуцульськи.
1-1,5кг -картоплі, 2-3шт цибулі - тремо на дрібній тертці.
Добавляємо 2 яйця, 2ст.ложки сметани, 1 ст. ложку майонезу(в мене власного виробництва), 5-6ст. ложок муки, солимо перчимо і вимішуємо! Маса повина бути така як на деруни . На розігріту " в міру!" сковорідку викладаємо ложкою масу як на деруни , тільки по всій сковороді(щоб получився один великий блін). Підсмажиться- перевертаємо(з допомогою широкої лопатки). Коли "блін" готовий кладемо на досочку., ложимо начинку і скручуємо. Перекладаємо на тарілку,чуть зверху змащуємо майонезом або сметаною, посипаємо тертим сиром і в духовку. Начинку можна будь-яку(мясна, грибна і т. д.) І окремо сметани!!!!! Я люблю запікати в посуді для оселедця. Але коли всі дома... так не получається. biggrin
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024