Другі страви
| |
Марія | Дата: Субота, 12/02/2011, 12:22 | Сообщение # 136 |
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
| Рецепт голубців по- закарпацьки Капуста 500г свинини або телятини 300-400г. грибів цибуля, олія, сіль, перець. Соус: 3-4ст.л. сметани, 2 ст. л. муки 3ст. л. томатного соуса Листя капусти проварити. М'ясо порізати тоненькими кусочками і відбити, посолити, поперчити. На капусту покласти відбите м'ясо. На м'ясо 2ч.л. грибів,яки піджарити з цибулею, завернути, як звичайні голубці, скласти в гусятницю і залити соусом. Запікати приблизно 1,5 години. Готувала на різдво, всім сподобались. Смачного!
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 12/02/2011, 12:42 | Сообщение # 137 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Я про такі голубці чула, але нажаль не їла. Тепер спробую. Дякую за рецепт.
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 12/02/2011, 14:21 | Сообщение # 138 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Марічко,дякуємо за рецепт.Дуже схожий на мої фірмові голуці,але я використовую не телятину чи свинину а куряче філе.Так вони швидше готуються.Але треба спробувати по твому рецепті,думаю теж буде дуже СМАЧНО!
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 12/02/2011, 15:38 | Сообщение # 139 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| ДЕРУНИ Почистити бульбу, а тоді зважити. Має бути 600 гр.Потерти на дрібній терці. Відтиснути сік.Взяти 1 ст. молока закипятити його і гаряче тонкою цівкою влити в бульбу постійно помішуючи. Дати 1 яйце, 4-5 ст.л. муки, сіль, перець, потерти цибулю, подавити часник.Жаримо. Виходять мягесенькі деруни!!! Порада: перед тим, як терти бульбу( особливо стару) в посуду де тремо дати трохи сметани, або так я сьогодні немала, то влила трохи кефіру . Це робиться для того ,фото тутщоб бульба не чорніла.
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 12/02/2011, 18:11 | Сообщение # 140 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Опа.новий рецепт.Quote (Antalia) Почистити бульбу, а тоді зважити. Має бути 600 гр , а якщо буде більше???
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 12/02/2011, 18:13 | Сообщение # 141 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Ну, тоді все решта треба збільшити.
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 12/02/2011, 18:16 | Сообщение # 142 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Все зрозуміло.
|
|
| |
Улянка | Дата: Субота, 12/02/2011, 19:37 | Сообщение # 143 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| КАРТОПЛЯННИК 10-12 картоплин, 1 велика цибуля, 2 яйця, 5 ст. л. сметани, 2 ст. л. крохмалу, 100 гр. копченої ковбаси, 100 гр. твердого сиру, 3 ст. л. консервованої кукурудзи (можна оливок), зелень, сіль, перець, сушений базилік. Картоплю і цибулю потерти, як на деруни, додати яйця, крохмал, 2 ст.л. сметани, ковбасу, нарізану кубиками, сир, натертий на грубій терці, кукурудзу (або оливки, кружельцями), зелень і приправи. Все добре змішати і вилляти у змащену жиром і посипану мукою бляшку. Зверху рівномірно розприділити 3ст. л. сметани. Випікати до утворення золотистої кірочки, приблизно 1 год. Смачного!!!
s
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 12/02/2011, 19:38 | Сообщение # 144 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Улянка, гарний рецепт.Дякую!
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 12/02/2011, 19:52 | Сообщение # 145 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Улянка, Щось новеньке та цікавеньке.Як добре що до нас приєднюються нові люди
|
|
| | |
ir71 | Дата: Неділя, 20/02/2011, 19:16 | Сообщение # 147 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Наталія, рецепт і справді цікавий!!Я спочатку подумала що ти так гарно приготувала і нам хвалишся.
|
|
| |
Улянка | Дата: Середа, 23/02/2011, 17:07 | Сообщение # 148 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Котлети з капусти Капусти 200гр, цибулі 10 гр, сухарів 15 гр, вершкового масла 20гр, молока 50гр, яйце 1шт. Свіжу капусту порізати.В каструлю покласти вершкове масло, в якому прокип"ятити нарізану цибулю, капусту, залити підсоленою водою і тушити в закритій посудині, помішуючи і доливаючи молока. Коли капуста стане м"якою, всипати сухарі, додати яйце, сіль, перець, зелень і добре перемішати. З цієї маси зробити котлети, обкачати в сухарях і підсмажити. При подачі полити сметаною.
s
Сообщение отредактировал Улянка - Середа, 23/02/2011, 17:39 |
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 24/02/2011, 10:17 | Сообщение # 149 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Улянка) Котлети з капусти Дякую Улянко за рецепт.Такі котлети дуже смачні з молодої капусти.Тоді її обварювати не треба.Треба якось попробувати по твому рецепту зі зимової.Думаю бо буде смачно!
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Понеділок, 14/03/2011, 15:27 | Сообщение # 150 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Деруни по - гуцульськи. 1-1,5кг -картоплі, 2-3шт цибулі - тремо на дрібній тертці. Добавляємо 2 яйця, 2ст.ложки сметани, 1 ст. ложку майонезу(в мене власного виробництва), 5-6ст. ложок муки, солимо перчимо і вимішуємо! Маса повина бути така як на деруни . На розігріту " в міру!" сковорідку викладаємо ложкою масу як на деруни , тільки по всій сковороді(щоб получився один великий блін). Підсмажиться- перевертаємо(з допомогою широкої лопатки). Коли "блін" готовий кладемо на досочку., ложимо начинку і скручуємо. Перекладаємо на тарілку,чуть зверху змащуємо майонезом або сметаною, посипаємо тертим сиром і в духовку. Начинку можна будь-яку(мясна, грибна і т. д.) І окремо сметани!!!!! Я люблю запікати в посуді для оселедця. Але коли всі дома... так не получається.
|
|
| |
|