В гості до Ірини
 Другі страви - Сторінка 12 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Другі страви
оксанкаДата: Субота, 09/04/2011, 20:14 | Сообщение # 166
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
applause applause
Quote (Рося)
"Легуміна"

Справжня легуміна!!! Дякую!!!


 
ЛесяДата: Субота, 09/04/2011, 20:15 | Сообщение # 167
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Це точно
Quote (Рося)
"Легуміна"

Дякую за рецептик.


 
ir71Дата: Субота, 09/04/2011, 21:11 | Сообщение # 168
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Рося)
"Легуміна"

СМАЧНІСІМО!!!!!Це точно смачне.Дякую за рецептик!!!


 
LILEJAДата: Неділя, 10/04/2011, 23:52 | Сообщение # 169
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Ось ще один швидкий, простий і смачний рецепт приготування картоплі

4-5 середніх картоплин
2-3 яйця
1 цибулина.
Картоплю потерти на грубій терці, дрібно порізати цибулю, додати яйця, посолити, поперчити, все гарно перемішати і викласти в розігріту сковорідку з олією. Щільно накрити кришкою і обсмажити на легенькому вогні з двох сторін. Можна додати трошки порізаних грибів або сосисок чи ковбаси. Коли буде готове, зверху, за бажанням, можна натерти трохи твердого сиру.
Смакує з овочевим салатом, сиром з сметанкою і зеленню, а можна просто полити сметаною.
Смачного!!!
Здається, такого рецепту на форумі не бачила.
Прикрепления: 6522706.jpg (74.9 Kb)




Сообщение отредактировал LILEJA - Неділя, 10/04/2011, 23:57
 
LILEJAДата: Четвер, 05/05/2011, 17:00 | Сообщение # 170
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Фарширований перець

600 г фаршу (свинина + яловичина)
1 ст рису
800 г помідорів
10 солодких середніх перчин
2 невеликі цибулі
1 морква
1-2 зубчики часнику
мелений чорний перець, лавровий листок, зелень.

Рис промити холодною водою, залити 1,5-2 ст води і зварити майже до готовності. Охолодити, змішати з фаршем, додати сіль, мелений перець, перемішати.
Цибулю нарізати дрібними кубиками, обсмажити на олії, додати терту моркву і протушити.
Помідори обшпарити кип’ятком, зняти шкірку, перемолоти в блендері на пюре або потерти на терці, додати до цибулі з морквою і тушити 5 хвилин. ½ ст суміші додати до рису з фаршем.
Нафарширувати почищений перець(перед цим пробланшувати його 2-3 хв),

скласти в каструлю, вилити туди решту томатної заправки (я додала ще трохи сметани).
Закип’ятити 2 літри води і посолити (недосолити), залити перець водою і тушити на легенькому вогні 30 – 40 хв до готовності. Наприкінці варіння додати лавровий листок і подрібнений часник.

Подавати перець зі сметаною або з підливкою, в якій він варився. Прикрасити зеленню.

Дуже смачно!!!

Прикрепления: 0769216.jpg (50.3 Kb) · 7764166.jpg (53.1 Kb) · 7652430.jpg (89.3 Kb)




Сообщение отредактировал LILEJA - Четвер, 05/05/2011, 17:43
 
ir71Дата: Четвер, 05/05/2011, 17:27 | Сообщение # 171
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ліля,ну деж так можна...нам в міжсезоння виставляти таку смакоту і нас дразнити.У нас ціна на перець зараз найвища і про фарширований перець можна хіба мріяти.Дякую,Лілю за таку яскраву смакоту і дякую за фото ,бо особисто на мене тобі вдалося нагнати апетиту

 
НаталонькаДата: Четвер, 05/05/2011, 17:37 | Сообщение # 172
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
LILEJA, яка смачна соковита, яскрава страва. Але правду Іра каже поки не сезон у нас на перець. Цікаво чи згодиться для цього рецепту заморожений перець, є кілька в морозилці?
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 05/05/2011, 17:43 | Сообщение # 173
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Наталонька, а я фарширую заморожений перць, і ти спробуй. але начиняй не розморожений.

 
LILEJAДата: Четвер, 05/05/2011, 17:47 | Сообщение # 174
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
ir71, Наталонька, дякую. Було дуже смачно. Я купила перець десь по 12 грн по акції. Дома тепер дійсно дорого. А морожений теж, думаю, підійде.

 
ЛесяДата: Четвер, 05/05/2011, 19:06 | Сообщение # 175
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (ir71)
Ліля,ну деж так можна...нам в міжсезоння виставляти таку смакоту і нас дразнити.

І я підтримую Іру.А взагалі то я маю закручений цілий перець (ще вчора мама говорила коли ми його зафаршируємо),як знайду рецепт то виставлю як його закручувати.


 
РосяДата: Четвер, 05/05/2011, 21:05 | Сообщение # 176
Гурман
Группа: Своя людина
Сообщений: 107
Статус: Offline
Quote (Леся)
виставлю як його закручувати.

Буду чекати рецепту!!!!
book


 
НаталонькаДата: Четвер, 05/05/2011, 22:09 | Сообщение # 177
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Зоряна9810, дякую за пораду, бо я задумала спершу розморозити перець, а уже потім його фарширувати.
 
оксанкаДата: П`ятниця, 06/05/2011, 09:57 | Сообщение # 178
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (LILEJA)
Фарширований перець

Я таке дуже люблю happy happy happy а мої на перець дивитися не можуть cry і я все через них страдаю sad


 
Яринка-1Дата: П`ятниця, 06/05/2011, 10:30 | Сообщение # 179
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Quote (Леся)
А взагалі то я маю закручений цілий перець (ще вчора мама говорила коли ми його зафаршируємо),як знайду рецепт то виставлю як його закручувати.

Лесю,чекаю цей рецеп,бо той що я маю мені не подобається
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 06/05/2011, 10:34 | Сообщение # 180
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Леся, чекаю на рецепт!!!

 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024