Другі страви
|
|
оксанка | Дата: Субота, 09/04/2011, 20:14 | Сообщение # 166 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Справжня легуміна!!! Дякую!!!
|
|
| |
Леся | Дата: Субота, 09/04/2011, 20:15 | Сообщение # 167 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Це точно Дякую за рецептик.
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 09/04/2011, 21:11 | Сообщение # 168 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| СМАЧНІСІМО!!!!!Це точно смачне.Дякую за рецептик!!!
|
|
| |
LILEJA | Дата: Неділя, 10/04/2011, 23:52 | Сообщение # 169 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Ось ще один швидкий, простий і смачний рецепт приготування картоплі 4-5 середніх картоплин 2-3 яйця 1 цибулина. Картоплю потерти на грубій терці, дрібно порізати цибулю, додати яйця, посолити, поперчити, все гарно перемішати і викласти в розігріту сковорідку з олією. Щільно накрити кришкою і обсмажити на легенькому вогні з двох сторін. Можна додати трошки порізаних грибів або сосисок чи ковбаси. Коли буде готове, зверху, за бажанням, можна натерти трохи твердого сиру. Смакує з овочевим салатом, сиром з сметанкою і зеленню, а можна просто полити сметаною. Смачного!!! Здається, такого рецепту на форумі не бачила.
Сообщение отредактировал LILEJA - Неділя, 10/04/2011, 23:57 |
|
| |
LILEJA | Дата: Четвер, 05/05/2011, 17:00 | Сообщение # 170 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Фарширований перець 600 г фаршу (свинина + яловичина) 1 ст рису 800 г помідорів 10 солодких середніх перчин 2 невеликі цибулі 1 морква 1-2 зубчики часнику мелений чорний перець, лавровий листок, зелень. Рис промити холодною водою, залити 1,5-2 ст води і зварити майже до готовності. Охолодити, змішати з фаршем, додати сіль, мелений перець, перемішати. Цибулю нарізати дрібними кубиками, обсмажити на олії, додати терту моркву і протушити. Помідори обшпарити кип’ятком, зняти шкірку, перемолоти в блендері на пюре або потерти на терці, додати до цибулі з морквою і тушити 5 хвилин. ½ ст суміші додати до рису з фаршем. Нафарширувати почищений перець(перед цим пробланшувати його 2-3 хв), скласти в каструлю, вилити туди решту томатної заправки (я додала ще трохи сметани). Закип’ятити 2 літри води і посолити (недосолити), залити перець водою і тушити на легенькому вогні 30 – 40 хв до готовності. Наприкінці варіння додати лавровий листок і подрібнений часник. Подавати перець зі сметаною або з підливкою, в якій він варився. Прикрасити зеленню. Дуже смачно!!!
Сообщение отредактировал LILEJA - Четвер, 05/05/2011, 17:43 |
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 05/05/2011, 17:27 | Сообщение # 171 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ліля,ну деж так можна...нам в міжсезоння виставляти таку смакоту і нас дразнити.У нас ціна на перець зараз найвища і про фарширований перець можна хіба мріяти.Дякую,Лілю за таку яскраву смакоту і дякую за фото ,бо особисто на мене тобі вдалося нагнати апетиту
|
|
| |
Наталонька | Дата: Четвер, 05/05/2011, 17:37 | Сообщение # 172 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| LILEJA, яка смачна соковита, яскрава страва. Але правду Іра каже поки не сезон у нас на перець. Цікаво чи згодиться для цього рецепту заморожений перець, є кілька в морозилці?
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 05/05/2011, 17:43 | Сообщение # 173 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Наталонька, а я фарширую заморожений перць, і ти спробуй. але начиняй не розморожений.
|
|
| |
LILEJA | Дата: Четвер, 05/05/2011, 17:47 | Сообщение # 174 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| ir71, Наталонька, дякую. Було дуже смачно. Я купила перець десь по 12 грн по акції. Дома тепер дійсно дорого. А морожений теж, думаю, підійде.
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 05/05/2011, 19:06 | Сообщение # 175 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (ir71) Ліля,ну деж так можна...нам в міжсезоння виставляти таку смакоту і нас дразнити. І я підтримую Іру.А взагалі то я маю закручений цілий перець (ще вчора мама говорила коли ми його зафаршируємо),як знайду рецепт то виставлю як його закручувати.
|
|
| |
Рося | Дата: Четвер, 05/05/2011, 21:05 | Сообщение # 176 |
Гурман
Группа: Своя людина
Сообщений: 107
Статус: Offline
| Quote (Леся) виставлю як його закручувати. Буду чекати рецепту!!!!
|
|
| |
Наталонька | Дата: Четвер, 05/05/2011, 22:09 | Сообщение # 177 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Зоряна9810, дякую за пораду, бо я задумала спершу розморозити перець, а уже потім його фарширувати.
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 06/05/2011, 09:57 | Сообщение # 178 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (LILEJA) Фарширований перець Я таке дуже люблю а мої на перець дивитися не можуть і я все через них страдаю
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: П`ятниця, 06/05/2011, 10:30 | Сообщение # 179 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Quote (Леся) А взагалі то я маю закручений цілий перець (ще вчора мама говорила коли ми його зафаршируємо),як знайду рецепт то виставлю як його закручувати. Лесю,чекаю цей рецеп,бо той що я маю мені не подобається
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 06/05/2011, 10:34 | Сообщение # 180 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Леся, чекаю на рецепт!!!
|
|
| |