Другі страви
| |
ir71 | Дата: Четвер, 06/10/2011, 09:53 | Сообщение # 196 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (LILEJA) подобається всім. І мені сподобалося.ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Pocя | Дата: Четвер, 06/10/2011, 15:27 | Сообщение # 197 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (LILEJA) Риба тушена з овочами
Так,так дуже смачна страва!!!!
|
|
| |
LILEJA | Дата: Четвер, 06/10/2011, 21:44 | Сообщение # 198 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Quote (Pocя) дуже смачна страва Повністю підтримую. Готуйте і не пожалієте.
|
|
| |
Ira | Дата: Четвер, 06/10/2011, 23:52 | Сообщение # 199 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| LILEJA, дякую за смачну підказку.
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 07/10/2011, 20:22 | Сообщение # 200 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Картопляна смакота на вечерю. Готуємо все як на деруни з додаванням сметани.Беремо невелику сковорідку і жаримо деруни(1на сковороду,так як налисники).Окремо робимо начинку;2 цибулі порізати півкольцами,1морквутерти на грубій терці,шампіньйони300гр різати пластинками,куряче мясо500гр(може бути свинина)різати соломкою.,Спочатку обжарити мясо потім додати всі інші інградієнти,і добре все обсмажити,до гарячого фаршу додати 1 пачку майонезу все гарно перемішати,сіль перець,зелень.Деруни змащуємо начинкою і завертаємо у вигляді великого вареника,можна начинку ложити на половину деруна ,а другою половиною накрити.Сервіруємо на одну тарілку- один дерун посипаємо тертим сиром можна на 1 хвилинку в мікрохвильовку,зверху можна полити соусом грибним ,мясним,можна подати з овочами.Пробуйте може і вам сподобається,у мене це майже постійне блюдо на вихідні.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 07/10/2011, 20:37 | Сообщение # 201 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Ще осмілюся виставити на ваш суд блюдо яке також дуже подобається мой сім"ї Картопляна запіканка. Картоплю добре помити щіточкою,бо її потрібно готувати в мундирах.Порізати кружечками тонкими,але не так як на чіпси,беремо форму для запікання,даєм оліі не багато складаємо картоплю ребром,шар картопля,цибуля різана кольцами,відбите свинне ,або куряче (індиче) мясо ,так щоб вкривало цілий ряд,червоний перець кольцами,тоді знову картопля і все інше так до кінця форми,воно ніби стоячи має бути.Зверху посипаємо сіллю,меленим перцем.Окремо беремо 1 пачку майонезу або сметани,1 яйце сире і все збиваємо,додаємо різаний кріп і цим заливаємо зверху по нашій картоплі.Ставимо у духовку для запікання хвилин на 40,але не задовго до кінця готовки страву можна посипати тертим сиром.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 07/10/2011, 20:50 | Сообщение # 202 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Бачу є багато рецептів приготування дерунів,щойно побачила подібний рецепт,до того що виклала я
Деруни по селянськи.
Пожарити деруни,невеличкі. 200гр.мяса або підчеревини різати кубиком 300гр.грибів пластинками 2-3 цибулі пів кольцами 250гр сметани,сіль перець. На олії обжарити мясо з додаванням спецій. Окремо обжарити гриби і цибулю.Тоді беремо горшочки як для ченахів і заповнюємо в такій послідовності; 2 деруни,мясо,грибі цибуля,знову деруни і так до верху горшочка верхній слой гриби ,мясо цибуля.Сметану розвести на половину кипяченою водою,посолити ,поперчити,дати зелень за смаком і залити наші деруни на половину.,тобто до середини горшочка.Поставити у духовку на 20-30 хвилин,рідина має впитатися.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Улянка | Дата: Субота, 08/10/2011, 01:08 | Сообщение # 203 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Ксюша, ооо скільки нових смачненьких рецептів!!!
s
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 08/10/2011, 11:38 | Сообщение # 204 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Улянка, Та я новачок хочу всім сподабатись.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ira | Дата: Субота, 08/10/2011, 15:25 | Сообщение # 205 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Ксюша, дякую !!!!
|
|
| |
Pocя | Дата: Субота, 08/10/2011, 15:36 | Сообщение # 206 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Ксюша, дякую за стільки смачних рецептів. І всі дуже цікаві!!!!
|
|
| |
stina | Дата: Субота, 08/10/2011, 19:54 | Сообщение # 207 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Ксюша , гарні рецепти.
Мене звати Людмила!
|
|
| | |
irusyk | Дата: Середа, 23/11/2011, 11:38 | Сообщение # 209 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| Гарячя сковорідка
Куряче філе, гриби, картопля, болгарський перець або помідори, цибуля, часничок, майонез, голандський сир, сіль, перець, спеції
Відварити філе і гриби, потім порізати їх. Піджарити картоплю, як на фрі, коли буде готова посолити,поперчити і втиснути часнику. Додати порізане філе, гриби, перець і тонко півкільцями порізану цибулю. Перемішати, накрити кришкою і тушити поки цибуля і перець не змякне. Тоді зробити по всьому сіточку з майонезу, потерти сир, накрити і тушити поки не розплавиться сир. Виключити і залишити на 15 хв. Дуже смачно
|
|
| |
канарка | Дата: Середа, 23/11/2011, 13:10 | Сообщение # 210 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
| Напевно смачненьке, судячи по продуктах
|
|
| |
|