Другі страви
| |
цукеро4ка | Дата: Неділя, 14/03/2010, 20:20 | Сообщение # 46 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| Давлена картопля з м"ясом.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Неділя, 14/03/2010, 21:02 | Сообщение # 47 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Аж слинки потекли,так смачно виглядає
|
|
| |
oresta | Дата: Середа, 17/03/2010, 10:54 | Сообщение # 48 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| МАЧАНКА ГРИБОВА ІЗ ШПРОТАМИ Цю страву готують напевно тільки у моєму селі,бо більше ніде не чула.Але готують її в піст. Відварити добру жменю сухих білих грибочків хвилин20,додати підсмажену на олії цибульку і 1ложку натертої моркви .Заправити підсмаженою на олії мукою,додати сіль і перець.Потім взяти 1 баночку копчених шпротів і вилити у мачанку,додати 2зубки часнику.Через 5 хвилин зняти з вогню. Цю страву можна їсти саму але моя сімя їсть її разом з варениками,а особливо вони смакують до вареників з капустою. Повірне дуже смачно!!!!!!!!!!!!!!!!1
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 17/03/2010, 13:15 | Сообщение # 49 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Мені сподобалась така мачанка,мушу спробувати,є трохи грибів.Дякую за рецепт
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 17/03/2010, 13:28 | Сообщение # 50 |
Группа: Видалені
| oresta, Щось таке інтересне, ніколи непробувала.
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 17/03/2010, 15:10 | Сообщение # 51 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Картопля в шкаралупі Рецепт дуже простий. Картоплю добре помити, не чистити. Дати воді стекти і відразу ж обваляти її в суміші: 1 ст.л. великої солі,2 ст.л. борошна Запікати на деку в добре розігрітій духовці при температурі 160-180 градусів. Велика печеться приблизно годину, у мене була дрібна, запеклася за 30 хвилин.Їли з вершковим маслом та сметанкою.Можна з оселедцем.Дуже смачно!
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 17/03/2010, 15:22 | Сообщение # 52 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Цікавенько,так би пяток картопельок з"їла
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 17/03/2010, 15:26 | Сообщение # 53 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Яринка-1) ,так би пяток картопельок з"їла Яринко,повірте ця картопля така смачна що ви б потягнулися ще за одною
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 18/03/2010, 20:36 | Сообщение # 54 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Галушки зі сиру Для рецепту приготування галушок із сиру, 500 г сиру пропустіть через м'ясорубку, додайте 2 сирих яйця, 3 ст. ложки цукру, 0,5 ч. ложки солі і все ретельно перемішайте. У сирну масу всипте 1 стакан просіяної пшеничного борошна і вимісити її. На посипану борошном дошку викладіть сирне тісто, розділіть його на 4 частини, кожну з них згорніть у вигляді ковбаски, пріплюсніте, наріжте невеликими ромбиками і зваріть в підсоленій воді. Готові галушки викладіть на блюдо, полийте розтопленим вершковим маслом і посипте товченими сухарями. Подайте зі сметаною. Галушки можна запекти в духовці. Для цього покладіть їх на сковороду, залийте сметаною і збризніть маслом. Смачного!
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 18/03/2010, 20:39 | Сообщение # 55 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Пудинг зі сиру та яблуками 500 г сиру трохи посоліть, вбийте 2 яйця, покладіть 0,75 склянки цукру, 3 ст. ложки манної крупи, 50 г вершкового масла, все перемішайте і розділіть на дві частини. Каструлю змастіть маслом і посипте сухарями або манкою. Дрібно наріжте 300-250 г яблук, змішайте з 0,25 склянки цукру. На дно каструлі покладіть половину сиру, зверху - підготовлені яблука, потім шар сиру. Поставте пудинг з сиру з яблуками в духовку на середній вогонь до утворення рожевої скоринки. А є ще інший рецепт. Пудинг зі сиру та яблук 2 6 ст. ложок сиру протріть крізь сито, з'єднайте з 2 ст. ложками мелених сухарів, жовтком і цукром (4 ст. ложки). Очистіть яблука (2 шт.), Натріть на крупній тертці і з'єднайте з сиром. Підготовлену масу викладіть у форму, змащену маслом і посипану сухарями, зверху прикрийте промасленим папером. Поставте форму в духовку і запечіть пудинг протягом 45 хв. Подайте пудинг з сиру з яблуками з фруктовим сиропом.
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 19/03/2010, 14:34 | Сообщение # 56 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Сирні зрази рецепт: 500 г сиру протріть разом з цукром (80 г), сіллю і яйцем, додайте 100 г борошна і замісити тісто. З нього сформуйте жгут в 1,5 см, наріжте на шматочки і зробіть коржі. На середину кожної покладіть начинку, краї зєднайте, надавши овальну форму, запаніруйте в борошні і обсмажити на олії. Подайте зрази зі сметаною і розтопленим вершковим маслом або з варенням. Приготуйте начинку: 150 г гарбуза зпекти, зробити пюре, додайте подрібнений чорнослив (60 г), цукор і все перемішайте.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 21/03/2010, 17:57 | Сообщение # 57 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Зрази з картопляної начинкою 4 картоплини середнього розміру 500 г фаршу 2 невеликі цибулини пучок зелені 50 г вершкового масла 1 яйце олія для обсмажування сіль, чорний перець за смаком Картоплю очистити, нарізати великими шматками і відварити в злегка підсоленій воді до готовності, розім'яти в пюре. Молоко підігріти разом з вершковим маслом і влити в картоплю. Додати зелень, ретельно перемішати. М'ясо пропустити через м'ясорубку (можна разом з цибулею). Додати яйце, сіль, перець. Розділити фарш на 8-10 рівних частин. Надати кожній форму коржа. Покласти у центр по 1 ст. л. картопляного пюре. Поєднати краю м'ясної коржі, закриваючи начинку. Сформувати зрази. Розігріти в сковороді олію, покласти зрази і обсмажувати їх по 4 хв. з кожного боку. Зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою і готувати ще 5 хв.
|
|
| |
oresta | Дата: П`ятниця, 26/03/2010, 10:22 | Сообщение # 58 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Капуста фарширована з грибами Невеликий качан капусти, 1 ст. ложка вершкового масла, 0,5 ст. ложки борошна, 0,5 склянки сметани, 2 ст. ложки томату-пюре. Для фаршу: 200 г сушених грибів, 2 склянки вареного рису, 1 сире яйце, 1 цибулина, 1 ст. ложка вершкового масла, 2 ст. ложки сметани. З капусти вирізати качан і відварити качан в підсоленій воді. Охолодити, дати воді стекти. Потім, розсовуючи капустяні листки, покласти фарш, приготований з грибів. Качан обв’язати нитками, обмазати сметаною, покласти на деко з бортами, залити томатом-пюре, розведеним водою, і тушкувати, час від часу поливаючи соком виділився. При подачі качан розрізати на чотири порції. У сік, злитий з дека, додати борошно, підсмажену на маслі, проварити його до густоти сметани і полити фарширований качан. Фарш готують так. Замочені з вечора гриби відварити в підсоленій воді. Потім дрібно посікти і обсмажити з цибулею на маслі, додати зварений до напівготовності рис, нашатковані яйце, сметану і сіль, все перемішати.
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: П`ятниця, 26/03/2010, 10:29 | Сообщение # 59 |
Группа: Видалені
| oresta, Смакота!!!Я так роблю тільки фарширую мясним фаршем. Дякую за смачний рецепт.
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Субота, 27/03/2010, 16:19 | Сообщение # 60 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| oresta, класссссссс,а я ще таке не робила,якось попробую.
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
|
|
| |
|