В гості до Ірини
 Рецепти пасхи - Сторінка 9 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Рецепти пасхи
КсюшаДата: Понеділок, 09/04/2012, 17:04 | Сообщение # 121
Ксюша
найкращі кондитери
Статус: Offline
Зоряна9810, а моя свекруха чекає ,що я їй маю дати,а ні то в магазині купляє

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

НаталіяДата: Понеділок, 09/04/2012, 20:49 | Сообщение # 122
Наталія
Віват кухар!!!
Я минулого року місила тісто на паску в хлібопічці, то чомусь вона зовсім не виросла, і була якась не файна, мусіла ще раз руками переміщуваи , та вже була ліпша. Я хочу того року спекти паску по польському рецепту, сестри Анієлі.
Хто розуміє польську мову, то там є багато цікавого
http://wideo.onet.pl/babka-anielska-kuchnia-odc-21,45269,w.html
Упс , не вставляється ссилка на відео. але якщо скопіювати, ти можна подивитися, або в гуглі набрати anielska kuchnia, ура є ссилка, гарного перегляду!!!

Сообщение отредактировал Наталія - Понеділок, 09/04/2012, 21:00

оксанкаДата: Понеділок, 09/04/2012, 22:14 | Сообщение # 123
оксанка
найкращі кондитери
А я не експерементую. В мене один рецепт що на пампухи, що на паску. Тільки роблю солодшу і з роздзинками. Хоча мої того року хочуть без родзинок. Пекти буду сама. Бо мої теж навчені що маю дати: і сестрі, і мамі, і в село бабульці. biggrin

КсюшаДата: Понеділок, 09/04/2012, 23:08 | Сообщение # 124
Ксюша
найкращі кондитери
Я ось нарила рецепт паски ,ну дуже мене інтригує,мушу спробувати ,перечитала всі коменти,я буду не я як не попробую,а там буде видно, як буде чи так як з кольоровим чудом,а може сподобається і мені
http://relax.ua/menu/easter-cake/lang/ua

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

IraДата: Вівторок, 10/04/2012, 00:28 | Сообщение # 125
найкращі кондитери
Ксюша, рецепт схожий на мій (тільки я даю половину олії і половину масла)

КсюшаДата: Вівторок, 10/04/2012, 08:57 | Сообщение # 126
Ксюша
найкращі кондитери
Ira, А я собі теж коли переписувала то написала масло на пів з олією,бо почитала коменти і ще кучу рецептів ,та й в хлібопічці як печу то теж з олією

ЛесяДата: Вівторок, 10/04/2012, 09:17 | Сообщение # 127
Леся
найкращі кондитери
Ira, напиши свій рецепт паски,будь ласка!!!

IraДата: Вівторок, 10/04/2012, 11:36 | Сообщение # 128
найкращі кондитери
Моя Пасочка
1літр молока закипятити і залити ним 0.5кг цукру і 1ст.лож. солі,все розмішати і залишити щоб вистигло до кімнатної температури.
В молоко я зразу додаю по 150грам олії і маргарину чи масла.
10 яєць збиваю на піну ідодаю до молочної суміші тудиж кладу 100гр дріжжів ваніль,цедру лимона і трохи кориці.
Муки десь приблизно 2кг(але то я завжди корегую, бо теперішня мука постійно має різну якість) тісто повинно бути мяким не забитим тоді пасочка буде воздушна(я би зказала навіть трішки рідкуватим,але дивіться самі як вам підходить ,бо тісто маєте відчути в руках)Ізюм по бажанню,я практично не додаю бо у мене його не їдять. Вимішене тісто залишаємо в спокої там де немає протягів нехай підходить в процесі обминаємо три рази. Формочки змащую маргарином накладаю 1/3 тіста накриваю рушнияком і даю знову підійти,змащую яйцем і вдуховку. Дуже важливо щоб духовка була правильно нагріта не дуже гаряча і не занадто холодна( у мене духовка нагрівається швидко ,то я її включаю за 15-20 хв. коли дивлюся що тісто вже майже підійшло на температуру 250град. )Після того як посадила пасочки слідкую за верхом і коли він ледь зарумяніє зкручую температурудо150 і випікаю до готовності (40-50хв.)
Буду рада коли комусь допомогла.
Нехай ваші пасочки вдаються і будуть смачними і румяними!!!

kcюшkaДата: Вівторок, 10/04/2012, 14:34 | Сообщение # 129
kcюшka
шеф-повар
Мушу признатися що сама ще не пекла паски жодного разу. Колись допомагала виробляти їх своїй мамі а тепер свекрусі, але у нас не печуть таких пасок як показуєте ви а скоріше такі як у Наталоньки (пече її бабуся), вони більше схожі на калачі з листочками та квіточками, а на одній пасочці виробляється хрест який потім вирізаємо і святимо в кошику. А ще обовязково робимо з тіста дульки - зозульки то для дітей, а дорослі нівякому разі не пробують пасок аж до освячення!!!

ЛесяДата: Середа, 11/04/2012, 16:18 | Сообщение # 130
Леся
найкращі кондитери
Ira, Скільки пасак виходить з твого рецепту???

НатамусяДата: Середа, 11/04/2012, 16:48 | Сообщение # 131
Натамуся
Віват кухар!!!
Я пекла сама пасочки всього 2рази,мабуть років 4назад,а весь цей час свекруха передавала.А цього разу хочу сама спекти,якщо встигну.Дівчата а хтось робив сирну паску?

КсюшаДата: П`ятниця, 13/04/2012, 13:33 | Сообщение # 132
Ксюша
найкращі кондитери
оксанка,
А я не експерементую.

А я писала що я буду не я, як не спробую,дівчатка паска вийшла супер,я її як витягнула вона була як жива хилилась в різні боки,але потім коли вистила то красота і смакота,мені чимось нагадує італійську паскуПекла в різних формах,та що в роз"ємних то вийшла припечена,а та що в таких бляшанках вийшла світла.А ще пекла у хлібопічці.Дивіться що з того вийшло
ось таку візьму у кошик
Прикрепления: 9445843.jpg (67.9 Kb) · 0840026.jpg (70.2 Kb) · 5062164.jpg (77.9 Kb)

Сообщение отредактировал Ксюша - П`ятниця, 13/04/2012, 13:34

Зоряна9810Дата: П`ятниця, 13/04/2012, 13:43 | Сообщение # 133
Зоряна9810
найкращі кондитери
Ксюша, але вже напекла різних пасочок, і прикрасила так гарненько, і ангелики і баська...СУПЕР!!!

AniutkaДата: П`ятниця, 13/04/2012, 15:11 | Сообщение # 134
набираюсь досвіду
Такі гарнесенькі і 100% що смачнесенькі clap

оксанкаДата: П`ятниця, 13/04/2012, 17:18 | Сообщение # 135
оксанка
найкращі кондитери
Ксюша, Ото господинька!!!!!!!!!!! Пасочок до кольору до вибору!!!!!!

Пошук:

Copyright MyCorp © 2024