Рецепти пасхи
|
|
LILEJA | Дата: П`ятниця, 22/04/2011, 18:39 | Сообщение # 106 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Наталонька, чудові паски. І моя бабуся в печі випікає паски, виробляє на них зверху також квіти, листочки, візерунки різні І пече багато. Можна не переживати дуже якщо своя не вийде - бабуся обовязково передасть. І такої доброї паски і хліба, здається, ніхто спекти не може!
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 22/04/2011, 18:49 | Сообщение # 107 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Antalia) .щоб ніхто нечув Ади ,видумали.Больше двух,говорят в слух.Quote (Antalia) Перші свої паски я пекла років 10 тому, Неповірю і все.Такі класні вийшли.Тепер маєш докладно розжувати для мене і викласти рецепт. Наталонька, Подивилася я на твою красоту і давилася сьозами.Як добре що маєш бабуню,бережіть її.Моїх бабусь вже немеє,але одна з них теж виробляла таку красу для всіх своїх дітей та внуків, і також печені вони були на дровах.У нас говорять"печені в пєцу".І стояли вони довго не черствіли. Многая і благая літ бабасі!!!
Сообщение отредактировал Леся - П`ятниця, 22/04/2011, 18:54 |
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 22/04/2011, 19:51 | Сообщение # 108 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Antalia, Зоряна9810, ir71, дівчатонька я так залюбувалася пасочками Наталиної бабусі, що забула вас похвалити Всі молодці та гарні господиньк. З такими пасочками будь-який кошик буде неперевершений
|
|
| |
Antalia | Дата: П`ятниця, 22/04/2011, 23:56 | Сообщение # 109 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) пасочки такі рівненькі Зорянко, дякую!!! Твоїм пасочкам тоже нічого не бракує, така жовтенька, аж любо дивитись!!! Quote (Наталонька) пече моя бабця Наталя, бабця твоя справжня майстриня!!! Бажаю їй доброго здоровя!!!
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 23/04/2011, 00:02 | Сообщение # 110 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Леся) Тепер маєш докладно розжувати для мене і викласти рецепт Лесуня, любой каприз за ваши деньги! А якщо серйозно, то я напишу рецепт, і в тебе 100 % вийдуть.Памятаєш як я вчора подзвонила і ти сказала що твої паски почали рости.
|
|
| |
Наталонька | Дата: Субота, 23/04/2011, 00:58 | Сообщение # 111 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Дівчатка дуже дякую всім хто так тепло відгукнувся на паски, що пече моя бабця. Дякую за щирі і теплі слова побажання. Розкажу бабці, що її паски попали в інтернат (бабця так називає інтернет) думаю, що вона буде задоволена. Ще раз дякую за теплі слова, добра і злагоди у ваші родини.
|
|
| |
|
Леся | Дата: Субота, 23/04/2011, 09:54 | Сообщение # 113 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Antalia) .Памятаєш як я вчора подзвонила і ти сказала що твої паски почали рости. Та то завдяки тобі щось у мене вийшло!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 26/04/2011, 13:10 | Сообщение # 114 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Дівчата, вичитала одну з причин тріскання пасок, може хтось буде пекти ще на провідну неділю, а ні то вже на наступний рік, може комусь пригодиться: цитую "паску поклали в дуже гарячу духовку, верх припікся, а коли середина почала рости, припечений верх тріснув."
|
|
| |
Роксолана | Дата: Вівторок, 26/04/2011, 13:29 | Сообщение # 115 |
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) "паску поклали в дуже гарячу духовку, верх припікся, а коли середина почала рости, припечений верх тріснув." А як тоді?Що пекти в холодній духовці?
я трохи нерозумна!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 26/04/2011, 13:47 | Сообщение # 116 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Роксолана) А як тоді?Що пекти в холодній духовці? та ні в нагрітій, але нагрівати при 180 градусах ., бо я наприклад включила на цілих 250 , так на всякий випадок...
|
|
| |
ромашка | Дата: Вівторок, 03/05/2011, 23:14 | Сообщение # 117 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Я також хочу поділитися гарним рецептом паски Від 1 л молока відлити склянку, з решти - зварити рідку манну кашу, остудити , додати 200 г дріжджів і 1 склянку цукру та залишити в теплі для бродіння на 5-6 годин. 15 яєць збити з 4 склянками цукру, додати до опари, а також + решту молока +200-250 г масла+100 г олейни+500 г сметани+мука+змелений лимон.(Звісно, що робимо на 0.5 або й на 1/3 норми). Місити близько години.В кінці додаю родзинки. 1 раз тісто підходить, обминаю, розкладаю по формочкам, ну, а далі- як завжди...
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 09/04/2012, 16:33 | Сообщение # 118 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Дівчата,яку будете пекти паску???
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 09/04/2012, 16:41 | Сообщение # 119 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Я буду пекти в хлібопічці і ще кілька кругленьких щоб в кошик було .
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 09/04/2012, 16:55 | Сообщение # 120 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) Дівчата,яку будете пекти паску??? я не буду...яйця вже зїли ті що назбирали. а якщо по правді, то таки не буду, свекруха спече, та скільки там тої паски треба....я немаю ні часу ні бажання в цьому році. а свекруха ще сказала що я маю час до 50 років...вона сама почала пекти паску коли на пенсію вийшла...тож паску будемо мати домашню але свекрухину..отак то.
|
|
| |