В гості до Ірини
 Рецепти пасхи - Сторінка 8 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Рецепти пасхи
LILEJAДата: П`ятниця, 22/04/2011, 18:39 | Сообщение # 106
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Наталонька, чудові паски. І моя бабуся в печі випікає паски, виробляє на них зверху також квіти, листочки, візерунки різні І пече багато. Можна не переживати дуже якщо своя не вийде - бабуся обовязково передасть. І такої доброї паски і хліба, здається, ніхто спекти не може! good

 
ЛесяДата: П`ятниця, 22/04/2011, 18:49 | Сообщение # 107
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Antalia)
.щоб ніхто нечув

Ади ,видумали.Больше двух,говорят в слух.
Quote (Antalia)
Перші свої паски я пекла років 10 тому,

Неповірю і все.Такі класні вийшли.Тепер маєш докладно розжувати для мене і викласти рецепт.
Наталонька, Подивилася я на твою красоту і давилася сьозами.Як добре що маєш бабуню,бережіть її.Моїх бабусь вже немеє,але одна з них теж виробляла таку красу для всіх своїх дітей та внуків, і також печені вони були на дровах.У нас говорять"печені в пєцу".І стояли вони довго не черствіли.
Многая і благая літ бабасі!!!




Сообщение отредактировал Леся - П`ятниця, 22/04/2011, 18:54
 
PavlukДата: П`ятниця, 22/04/2011, 19:51 | Сообщение # 108
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Antalia, Зоряна9810, ir71, дівчатонька я так залюбувалася пасочками Наталиної бабусі, що забула вас похвалити biggrin Всі молодці та гарні господиньк. З такими пасочками будь-який кошик буде неперевершений

 
AntaliaДата: П`ятниця, 22/04/2011, 23:56 | Сообщение # 109
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
пасочки такі рівненькі
Зорянко, дякую!!! Твоїм пасочкам тоже нічого не бракує, така жовтенька, аж любо дивитись!!! surprised
Quote (Наталонька)
пече моя бабця
Наталя, бабця твоя справжня майстриня!!! Бажаю їй доброго здоровя!!!
 
AntaliaДата: Субота, 23/04/2011, 00:02 | Сообщение # 110
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Леся)
Тепер маєш докладно розжувати для мене і викласти рецепт
Лесуня, любой каприз за ваши деньги! А якщо серйозно, то я напишу рецепт, і в тебе 100 % вийдуть.Памятаєш як я вчора подзвонила і ти сказала що твої паски почали рости.
 
НаталонькаДата: Субота, 23/04/2011, 00:58 | Сообщение # 111
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Дівчатка дуже дякую всім хто так тепло відгукнувся на паски, що пече моя бабця. Дякую за щирі і теплі слова побажання. Розкажу бабці, що її паски попали в інтернат (бабця так називає інтернет) думаю, що вона буде задоволена. Ще раз дякую за теплі слова, добра і злагоди у ваші родини.
 
оксанкаДата: Субота, 23/04/2011, 09:00 | Сообщение # 112
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Наталонька)
Паски печуться в печі на дровах.

surprised surprised surprised Паску спечену на дровах нічим не заміниш,цей смак неперевершений wink Бажаю Тобі щоб бабуся як найййййййййййййдовше тішила Вашу родину такими чудовими пасочками!!!! biggrin biggrin biggrin


 
ЛесяДата: Субота, 23/04/2011, 09:54 | Сообщение # 113
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Antalia)
.Памятаєш як я вчора подзвонила і ти сказала що твої паски почали рости.

Та то завдяки тобі щось у мене вийшло!!!


 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 26/04/2011, 13:10 | Сообщение # 114
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Дівчата, вичитала одну з причин тріскання пасок, може хтось буде пекти ще на провідну неділю, а ні то вже на наступний рік, може комусь пригодиться:
цитую "паску поклали в дуже гарячу духовку, верх припікся, а коли середина почала рости, припечений верх тріснув."


 
РоксоланаДата: Вівторок, 26/04/2011, 13:29 | Сообщение # 115
Роксолана
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
"паску поклали в дуже гарячу духовку, верх припікся, а коли середина почала рости, припечений верх тріснув."

А як тоді?Що пекти в холодній духовці?


я трохи нерозумна!
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 26/04/2011, 13:47 | Сообщение # 116
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Роксолана)
А як тоді?Що пекти в холодній духовці?

та ні в нагрітій, але нагрівати при 180 градусах ., бо я наприклад включила на цілих 250 , так на всякий випадок...


 
ромашкаДата: Вівторок, 03/05/2011, 23:14 | Сообщение # 117
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Я також хочу поділитися гарним рецептом паски
Від 1 л молока відлити склянку, з решти - зварити рідку манну кашу, остудити , додати 200 г дріжджів і 1 склянку цукру та залишити в теплі для бродіння на 5-6 годин. 15 яєць збити з 4 склянками цукру, додати до опари, а також + решту молока +200-250 г масла+100 г олейни+500 г сметани+мука+змелений лимон.(Звісно, що робимо на 0.5 або й на 1/3 норми). Місити близько години.В кінці додаю родзинки. 1 раз тісто підходить, обминаю, розкладаю по формочкам, ну, а далі- як завжди...

 
ЛесяДата: Понеділок, 09/04/2012, 16:33 | Сообщение # 118
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Дівчата,яку будете пекти паску???

 
КсюшаДата: Понеділок, 09/04/2012, 16:41 | Сообщение # 119
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Я буду пекти в хлібопічці і ще кілька кругленьких щоб в кошик було .

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 09/04/2012, 16:55 | Сообщение # 120
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
Дівчата,яку будете пекти паску???

я не буду...яйця вже зїли ті що назбирали. tongue tongue
а якщо по правді, то таки не буду, свекруха спече, та скільки там тої паски треба....я немаю ні часу ні бажання в цьому році. а свекруха ще сказала що я маю час до 50 років...вона сама почала пекти паску коли на пенсію вийшла...тож паску будемо мати домашню але свекрухину..отак то.


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024