Рецепти пасхи
|
|
Оля | Дата: Четвер, 21/04/2011, 20:10 | Сообщение # 76 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Все, дівчата! Знайшла вихід. Тільки що знайшла рецепт, що паску покривати не глазуррю з цукру, чи пудри, а розтопленим білом шоколадом. Вона і за руками сохне, і при нарізці не відколюється, не кришиться, як глазур. А з білого шоколаду помадку робити легше, легшого. Як я не додумалася? Хто схоче спробувати зробити таку помадку, робіть так. Пів горнятка чіпсиків білого шоколаду, чи подрібнену білу шоколадку, ложка-дві непахучої олії і на хвилину в мікрохвильовку. Потім добре ложкою вимішати, щоби не було комочків. І зразу мастити. Я ж так торти нераз покриваю.
Сообщение отредактировал Оля - Четвер, 21/04/2011, 20:16 |
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 21/04/2011, 21:41 | Сообщение # 77 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Олю,я незнаю як в кого,а у моїй родині якось ніколи не покривали паску глазурю,тому і я цього не роблю.Просто змазала жовтком і посипала декором.Але ось якщо вже треба недоліки сховати то в магазині є готова глазурь до паски,тому особливо не задумувалася над рецептом помадки чи глазурі.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 21/04/2011, 22:03 | Сообщение # 78 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Зоряно,ти десь недавно питала про рецепт торта "Екстерхазі".Ось сьогодні на очі попався http://eduard-tz23.livejournal.com/278318.html
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 21/04/2011, 22:11 | Сообщение # 79 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| ir71, дякую, я рецептик в принципі маю, я питалась чи ніхто часом вже його не пробував пекти...
|
|
| |
|
ir71 | Дата: П`ятниця, 22/04/2011, 08:25 | Сообщение # 81 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| оксанка, твоє повід переміщено в тему про свята,воно там більше пасує ТИЦЬ
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 22/04/2011, 09:52 | Сообщение # 82 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| ir71, Дякую!!! Та я щось не зорієнтувалася де те повідомлення розмістити і тому вирішила тут його вліпити...
|
|
| |
Оля | Дата: П`ятниця, 22/04/2011, 09:53 | Сообщение # 83 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Quote (ir71) Олю,я незнаю як в кого,а у моїй родині якось ніколи не покривали паску глазурю,тому і я цього не роблю.Просто змазала жовтком і посипала декором. Іра, в нас колись навіть нічим і не посипали. Та глазур - то мода зі східних регіонів України. В них там так робили. І тут ми тепер мусимо покривати. Хоча сказати чесно, мені так і подобається тепер. Без тої глазурі мені чогось паска недокінчена. А це ось мої паски. Ті вищі зізаду покриті білим шоколадом. Сохли моментально.
Сообщение отредактировал Оля - П`ятниця, 22/04/2011, 09:54 |
|
| |
|
мамця | Дата: П`ятниця, 22/04/2011, 10:30 | Сообщение # 85 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Дякую Олю, за білий шоколад. В мене теж пасочки трошки дали тріщинка, але я щось недоглупала про шоколад.Я дуже люблю такі паски які чимось политі, вони мені видаються смачнішими.
Оксана Я.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 22/04/2011, 10:41 | Сообщение # 86 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| це моя опара це моє тісто а це мої пасочки а це в розрізі моя паска Дівчата в мене теж тріснули великі паски ( їх немає на фото), але я позаливала помадкою і ніц не видно!
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - П`ятниця, 22/04/2011, 10:59 |
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 22/04/2011, 11:51 | Сообщение # 87 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Зоряна9810, паска гарненька і смачна, я впевнена!!! Я мабуть випробую до наступного Великодня рецепти що давали дівчата, і оберу яку пектиму наступних свят. А то очі розбігаються від того різноиаїття А ось і мої, ті що з хрестиками - то коломба. Їх і будемо святити. А решта якийсь рецепт з журналу. В одній така дира зробилася, а я її як торт, заповнила картошкою та полила шоколадом, і не видно тої дірки А це одну не покривала шоколадом, щоб показати яка домашня коломба.
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 22/04/2011, 11:52 | Сообщение # 88 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Зоряна9810, Дякую за МК паски,у мене все так і було.Всетаки я спекла ті пасочки що повільно кисли.І знаєте,я запхала в духовку а вони моментально повиростали.Мої пасочки теж потріскали,але я їх задекорувала і ось що вийшло. Одну вчора згамкали,на смак добрезна.Але я люблю дуууже солодку(другий раз дам більше цукру).Моїм всім теж сподобалася. Одну середню та що з ліва піде у кошик,малесеньку віднесемо на цвинтар свекрусі,а решта самі знаєте що.І ще вийшло дві великі але я їх нічим не прикрашала,і не хотіла виставляти потріскані паски.
|
|
| |
zoo | Дата: П`ятниця, 22/04/2011, 11:52 | Сообщение # 89 |
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
| Зоряна9810, Пасочки красунечки, а такої чубатої опари навіть ще не бачила, по опарі видно що пасочки мали вдатися СУПЕР-КЛАС.
Мене звати Тетяна
|
|
| |
zoo | Дата: П`ятниця, 22/04/2011, 11:55 | Сообщение # 90 |
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
| Леся, Pavluk, У Вас також гарненькі пасочки, молодці дівчата, а я сьогодні накупила різних. Може з Вашою допомогою на другий рік попробую спекти. МОЛОДЦІ!!!
Мене звати Тетяна
|
|
| |