В гості до Ірини
 Рецепти пасхи - Сторінка 5 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Рецепти пасхи
ir71Дата: Четвер, 21/04/2011, 13:57 | Сообщение # 61
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ой,Олю у мене теж пасочки "рота повідкривали",навіть фото не роблю що всі як одна потріскали зверху.Добре що хоч смачні!

 
ЛесяДата: Четвер, 21/04/2011, 14:52 | Сообщение # 62
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Дівчата SOS!!! В мене паска здається що не дуже кисне.А як вона має киснути Митєво так як Анині булочки,чи повільно???Що мені робити,Може я затуго замісила,але ні тісто було мяк.
Зорянко ти пекла цю паску того року.Якщо опара піднялася гарно навіть не 20 хв. і впала то може тому не росте???


 
оксанкаДата: Четвер, 21/04/2011, 15:30 | Сообщение # 63
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Дівчатка, не переймайтеся що пасочка десь трісла, рота роззявила, чи інше...Богу дякувати що ми дочекалися її спекти...Ось подивіться які в мене вийшли... happy ^_^ happy всі різні...і такі , і сякі wink ;) wink трохи дефекти замажу, прикрашу і буде...головне ганеньку посвятити happy ^_^ happy На рахунок того що подідривалися думаю треба було дати більше часу тісту у формі підійти, хоча я і так дала йому час киснути. Лесю, в мене тісто спочатку також зовсім не підіймалося, зате потім дуже гарно викисало. Прошу подивіться

чекаю на Ваші пасочки, чужі все смачніші happy ^_^ happy ^_^ happy ^_^ happy

Прикрепления: 7388643.jpg (42.6 Kb)




Сообщение отредактировал оксанка - Четвер, 21/04/2011, 15:31
 
ЛесяДата: Четвер, 21/04/2011, 15:35 | Сообщение # 64
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
оксанка, Твої пасочки чудові.Я послала малу за дріжджами буду напевно пекти іншу

 
оксанкаДата: Четвер, 21/04/2011, 15:41 | Сообщение # 65
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Леся)
дріжджами буду напевно пекти іншу

То відразу видно які дріжджі, якщо добрі відразу в розчині з молоком вони піну, ну бульки такі своєрідні дають. Якщо такого ефекту нема, то навіть нема чого задумуватися, треба робити нову розчину. Успіхів тобі Лесю, не переживай, зберися з думками і все вийде. Хоча я старалася зберегти сімейні традиції: пекла паску у вишиванці, пісні співала, і ні разу не присіла поки паска пеклася... happy happy happy happy happy Не дуже у все це вірю, але паску треба пекти по особливому smile smile smile smile smile


 
ir71Дата: Четвер, 21/04/2011, 15:46 | Сообщение # 66
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
оксанка, у тебе такі красуні!!!!Кожна наступна краща за попередню.У мене не вдалися cry Дуже потріскали sad Але дуже цим не переймаюся бо ще моя мама пече,то ж у кошик буде,а ці потріскані зметуть швидко,бо смачні.Я цього року дала цедру апельсина і багато родзинок,тож зїдять із задоволенням

 
ir71Дата: Четвер, 21/04/2011, 15:47 | Сообщение # 67
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (оксанка)
пекла паску у вишиванці, пісні співала, і ні разу не присіла поки паска пеклася...

О це так СПРАВЖНЯ УКРАЇНОЧКА!!!!а я поставила пекти а сама пішла до магазину,тому і не вийшли у мене гарні cry cry cry


 
оксанкаДата: Четвер, 21/04/2011, 15:50 | Сообщение # 68
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (ir71)
Дуже потріскали

Моя бабця колись мені казала, якщо паска тріскає то то на багатсво в родині, а якщо вилазить з форми, то буде вестися господарка happy happy happy


 
ir71Дата: Четвер, 21/04/2011, 15:52 | Сообщение # 69
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (оксанка)
якщо паска тріскає то то на багатсво в родині,

так,так я теж себе заспокоюю.Все що робиться то до кращого!!!!Напевно буде у мене урожайний рік happy happy happy happy


 
Зоряна9810Дата: Четвер, 21/04/2011, 16:22 | Сообщение # 70
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Леся, я ще не пекла, буду пекти тільки сьогодні ввечері, але багато залежить від дріжджів, і як їх розвести. а ще залежить від муки. А що тобі не виросла паска?



Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Четвер, 21/04/2011, 16:25
 
PavlukДата: Четвер, 21/04/2011, 16:47 | Сообщение # 71
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Quote (оксанка)
якщо вилазить з форми, то буде вестися господарка

Значить буду мати страшну господарку!!! happy happy happy Бо повтікали мої паски трохи biggrin


 
Зоряна9810Дата: Четвер, 21/04/2011, 16:59 | Сообщение # 72
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
оксанка, які ж вони в тебе гарнюні. всі як на підбір.....

 
оксанкаДата: Четвер, 21/04/2011, 18:15 | Сообщение # 73
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
всі як на підбір.....

Та де там happy happy дивись кожна різна happy happy happy Але буде з чого вибрати посвятити, а решту зтлумимо...Малий вже кричить коли будемо пробувати happy happy happy Певно поки я на роботі вже мої пробу знімають tongue


 
zooДата: Четвер, 21/04/2011, 18:21 | Сообщение # 74
zoo
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
оксанка, Пасочки супер, вдалися на славу applause applause applause

Мене звати Тетяна
 
ОляДата: Четвер, 21/04/2011, 19:56 | Сообщение # 75
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Дівчата, мою просьбу ніхто не бачив, чи ніхто не мастить глазуррю? sad

Quote (Оля)
Дівчата, а хто має перевірений рецепт глазурі, що скоро сохне? Бо я нині робила, цілий день сохла і далі липне. angry
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024