В гості до Ірини
 Рецепти пасхи - Сторінка 4 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Рецепти пасхи
Зоряна9810Дата: Вівторок, 19/04/2011, 13:34 | Сообщение # 46
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Леся, дякую Леся, що побачила...там треба 100 грам, 2 рази скопіювалось..

 
ЛесяДата: Вівторок, 19/04/2011, 13:37 | Сообщение # 47
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Дякую Зоряночко бо я напевно буду її пекти.Як Господь Бог допоможе то покажу.

 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 19/04/2011, 13:42 | Сообщение # 48
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Леся, ой і я настроююсь на неї, надіюсь бозя допоможе мені і в цьому році...

 
pedagogДата: Вівторок, 19/04/2011, 23:43 | Сообщение # 49
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
Дівчата! може хтось допоможе (можливо львів'янки), ось цитую господиньку з іншого форуму: "заходила в Вероніку і вражена тим, як там прикрасили пасочки. На паску щедро викладені горішки волоські, кедрові, мигдаль, кеш'ю, м'ясиста курага, вишеньки і все зверху вкрите глянцевою глазуррю. Мабуть карамель.
Ми стандартно вдома прикрашали білковою поливкою, але я тепер хочу спробувати покрити як в Вероніці, але не знаю як зробити прозору карамельну глазур і як ті всі горішки до паски "приклеїти" ?
__________________
 
PavlukДата: Середа, 20/04/2011, 01:09 | Сообщение # 50
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
pedagog, чомусь мені здається, що та глянцева поверхня може бути желе для торта. Або зварений цукровий сироп. Я можу помилятися, бо it не бачила такого, може шефова підкаже?!? wink

 
pedagogДата: Середа, 20/04/2011, 01:32 | Сообщение # 51
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
Pavluk, дякую за реакцію на питання, але я, на жаль, не маю можливості зайти у Вероніку і подивитись докладніше...Ну дуже хочеться щось оригінальне оформлення придумати на пасці. Мої учні чекають завтра рецепту паски і, звичайно, оригінального оформлення.
 
ir71Дата: Середа, 20/04/2011, 09:26 | Сообщение # 52
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (pedagog)
але я тепер хочу спробувати покрити як в Вероніці,

То спочатку треба побачити як у Вероніці прикрашено.Але швидше за все желейна глазурь.


 
ОляДата: Середа, 20/04/2011, 19:14 | Сообщение # 53
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Дівчата, я цього року вирішила пекти паски для магазину. Вчора вже спекла пробну партію. І всі паски потріскали. cry Що то таке могло бути? Ми спробували одну маленьку. Смачні дуже, а от зверху... cry cry cry
 
Зоряна9810Дата: Середа, 20/04/2011, 20:24 | Сообщение # 54
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Оля, може захолодна духовка була....

 
ir71Дата: Середа, 20/04/2011, 21:07 | Сообщение # 55
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Оля)
І всі паски потріскали.

Quote (Зоряна9810)
оже захолодна духовка була....

Я теж так думаю...а неможна тепер зробити зверху помадку,посипати цукатами або мигдалем і всі тріщини замаскирувати???


 
ЛесяДата: Середа, 20/04/2011, 22:09 | Сообщение # 56
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
може захолодна духовка була...

а яка має бути температура для паски???


 
Зоряна9810Дата: Середа, 20/04/2011, 22:47 | Сообщение # 57
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
я включаю духовку десь на хвилин 20 на 250 градусів, а потім перед запиханням за хв 5-7 скручую на потрібну температуру.
Quote (Зоряна9810)
печемо перші 15хв при температурі 200градусів а потім ще 30хв при температурі 170, духовку не відкриваємо як мінімум пів години, якщо паска буде дуже прирікатися зверху з пергаменту вирізати круг і покласти зверху на тісто


 
ОляДата: Четвер, 21/04/2011, 08:05 | Сообщение # 58
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Оля, може захолодна духовка була....

Таде! Гріла її довго, бо поки зготувала... angry

Quote (ir71)
а неможна тепер зробити зверху помадку,посипати цукатами або мигдалем і всі тріщини замаскирувати???

Та так нині і зробила. Але хотіла знати, чого так сталося. tongue Нині пекла другу партію, то вже не так потріскали, але все одно, не те, що я хтіла. sad

 
PavlukДата: Четвер, 21/04/2011, 11:18 | Сообщение # 59
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
В мене вчора взагалі був повний капець!!! Спекла я італійську коломбу, то так нічо. Трохи мені втікла, бо я поклала половину форм, а тепер знаю що треба накладати тіста ще менше. Судячи по смаку обрізок - получилося дуже смачно. А наступна порція - гірше бути не могло. Ті паски мені впали зовсім, ще і дирка зробилась cry Ми їх успішно згамали. Смачна, але капризна як суфле. Так і не знаю, чи мука не добра попалась, чи зарідко замісила. Але я строго притримувалася рецепту?!? Малий так реготав, як то побачив happy happy happy
Ну нічо, зроблю кондитерську крошку, заліплю зверху помадку і буде супер smile smile smile Ще нині може шоколадні попечу dry


 
ОляДата: Четвер, 21/04/2011, 11:44 | Сообщение # 60
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Дівчата, а хто має перевірений рецепт глазурі, що скоро сохне? Бо я нині робила, цілий день сохла і далі липне. angry
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024