Рецепти пасхи
|
|
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 19/04/2011, 13:34 | Сообщение # 46 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Леся, дякую Леся, що побачила...там треба 100 грам, 2 рази скопіювалось..
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 19/04/2011, 13:37 | Сообщение # 47 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Дякую Зоряночко бо я напевно буду її пекти.Як Господь Бог допоможе то покажу.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 19/04/2011, 13:42 | Сообщение # 48 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Леся, ой і я настроююсь на неї, надіюсь бозя допоможе мені і в цьому році...
|
|
| |
pedagog | Дата: Вівторок, 19/04/2011, 23:43 | Сообщение # 49 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
| Дівчата! може хтось допоможе (можливо львів'янки), ось цитую господиньку з іншого форуму: "заходила в Вероніку і вражена тим, як там прикрасили пасочки. На паску щедро викладені горішки волоські, кедрові, мигдаль, кеш'ю, м'ясиста курага, вишеньки і все зверху вкрите глянцевою глазуррю. Мабуть карамель. Ми стандартно вдома прикрашали білковою поливкою, але я тепер хочу спробувати покрити як в Вероніці, але не знаю як зробити прозору карамельну глазур і як ті всі горішки до паски "приклеїти" ? __________________
|
|
| |
Pavluk | Дата: Середа, 20/04/2011, 01:09 | Сообщение # 50 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| pedagog, чомусь мені здається, що та глянцева поверхня може бути желе для торта. Або зварений цукровий сироп. Я можу помилятися, бо it не бачила такого, може шефова підкаже?!?
|
|
| |
pedagog | Дата: Середа, 20/04/2011, 01:32 | Сообщение # 51 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
| Pavluk, дякую за реакцію на питання, але я, на жаль, не маю можливості зайти у Вероніку і подивитись докладніше...Ну дуже хочеться щось оригінальне оформлення придумати на пасці. Мої учні чекають завтра рецепту паски і, звичайно, оригінального оформлення.
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 20/04/2011, 09:26 | Сообщение # 52 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (pedagog) але я тепер хочу спробувати покрити як в Вероніці, То спочатку треба побачити як у Вероніці прикрашено.Але швидше за все желейна глазурь.
|
|
| |
Оля | Дата: Середа, 20/04/2011, 19:14 | Сообщение # 53 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Дівчата, я цього року вирішила пекти паски для магазину. Вчора вже спекла пробну партію. І всі паски потріскали. Що то таке могло бути? Ми спробували одну маленьку. Смачні дуже, а от зверху...
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 20/04/2011, 20:24 | Сообщение # 54 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Оля, може захолодна духовка була....
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 20/04/2011, 21:07 | Сообщение # 55 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Оля) І всі паски потріскали. Quote (Зоряна9810) оже захолодна духовка була.... Я теж так думаю...а неможна тепер зробити зверху помадку,посипати цукатами або мигдалем і всі тріщини замаскирувати???
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 20/04/2011, 22:09 | Сообщение # 56 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) може захолодна духовка була... а яка має бути температура для паски???
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 20/04/2011, 22:47 | Сообщение # 57 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| я включаю духовку десь на хвилин 20 на 250 градусів, а потім перед запиханням за хв 5-7 скручую на потрібну температуру.Quote (Зоряна9810) печемо перші 15хв при температурі 200градусів а потім ще 30хв при температурі 170, духовку не відкриваємо як мінімум пів години, якщо паска буде дуже прирікатися зверху з пергаменту вирізати круг і покласти зверху на тісто
|
|
| |
Оля | Дата: Четвер, 21/04/2011, 08:05 | Сообщение # 58 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Оля, може захолодна духовка була.... Таде! Гріла її довго, бо поки зготувала... Quote (ir71) а неможна тепер зробити зверху помадку,посипати цукатами або мигдалем і всі тріщини замаскирувати??? Та так нині і зробила. Але хотіла знати, чого так сталося. Нині пекла другу партію, то вже не так потріскали, але все одно, не те, що я хтіла.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Четвер, 21/04/2011, 11:18 | Сообщение # 59 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| В мене вчора взагалі був повний капець!!! Спекла я італійську коломбу, то так нічо. Трохи мені втікла, бо я поклала половину форм, а тепер знаю що треба накладати тіста ще менше. Судячи по смаку обрізок - получилося дуже смачно. А наступна порція - гірше бути не могло. Ті паски мені впали зовсім, ще і дирка зробилась Ми їх успішно згамали. Смачна, але капризна як суфле. Так і не знаю, чи мука не добра попалась, чи зарідко замісила. Але я строго притримувалася рецепту?!? Малий так реготав, як то побачив Ну нічо, зроблю кондитерську крошку, заліплю зверху помадку і буде супер Ще нині може шоколадні попечу
|
|
| |
Оля | Дата: Четвер, 21/04/2011, 11:44 | Сообщение # 60 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Дівчата, а хто має перевірений рецепт глазурі, що скоро сохне? Бо я нині робила, цілий день сохла і далі липне.
|
|
| |