В гості до Ірини
 Закуски - Сторінка 2 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Закуски
ir71Дата: Четвер, 04/03/2010, 18:03 | Сообщение # 16
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
ПЕРЕЦЬ, ФАРШИРОВАНИЙ БРИНЗОЮ

Верхівку солодкого червоного перцю (3 шт.) Відрізати, вийняти насіння. 500гр бринзи Фета розім'яти, нарізати зелень петрушки, розчавити 3-4 часточки часнику. Змішати. Масу щільно утрамбувати всередину перчиком, поставити в холодильник. Охоложденний перець порізати гострим ножем на кільця товщиною в см, розкласти на блюді і душевно закусити.


 
ir71Дата: Четвер, 04/03/2010, 18:07 | Сообщение # 17
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
РУЛЕТИКИ з баклажанів

Продукти:

2-3 баклажана,
сіль, перець,
рослинна олія для смаження,
2 варені яйця,
200 г твердого сиру (можна використовувати плавлений),
часник,
майонез.

Баклажани очистити від шкірки, нарізати уздовж на тонкі пластини, посолити, поперчити, обсмажити з двох сторін. Приготувати начинку з тертого сиру, яєць, майонезу та часнику. Коли пластини охолонуть, покласти на них начинку і загорнути рулетиком. Викласти на блюдо, прикрасити зеленню.

фото не моє з нету

Прикрепления: 4598084.jpg (16.3 Kb)


 
Яринка-1Дата: Четвер, 04/03/2010, 18:42 | Сообщение # 18
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Секоріше би літо,щоб таку смакоту готувати
 
orestaДата: Середа, 10/03/2010, 15:23 | Сообщение # 19
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
ФАРШИРОВАНИЙ БАТОН

З довгого батона вийняти м'якуш.

Половину змішати з банкою будь-яких рибних консервів (не в томаті), додати трохи вершкового масла і зелень петрушки (за бажанням), 2 дрібно рубаних яйця, посолити, поперчити.

Нафарширувати батон отриманою сумішшю і покласти в холодильник (не в морозилку!) Мінімум на 2 години.

Після чого нарізати як звичайний хліб (не дуже тонко, щоб вміст не вивалилося).

Додано (05.03.2010, 19:30)
---------------------------------------------
ПЕЧЕРИЦІ запечені з сиром

15 великих печериць, 1 цибулина, 100 г сиру, вершкове масло, 1 ст ложка панірувальних сухарів, при бажанні - петрушка і м'ясо (наприклад, 1 сосиска)

Печериці добре промити.Я купую великі, спеціально для запікання. Відокремити ніжки від капелюшків. Деко злегка намазати вершковим маслом. Викласти капелюшки пластинками вгору. У кожну капелюшок покласти маленький шматочок вершкового масла.
Поставити в розігріту до 220 ° С духовку. Поки капелюшки будуть запікатися, приготувати начинку.
Цибулю дрібно порізати і обсмажити. Коли цибуля почне робитися прозорим, до неї покласти дрібно покришені ніжки печериць і злегка посолити.
При бажанні для більшої ситності можна покласти дуже дрібно порізану шинку чи сосиску. Я завжди роблю з шинкою. Співвідношення цибулі і шинки - за смаком. Поперчити.
Посмажити ~ 5мин при помішуванні.
Деко з капелюшками вийняти з духовки і в кожну капелюшок покласти начинку.
Сир натерти і змішати з панірувальними сухарями.
На начинку покласти дрібку сиру.
Запікати ~ 10хв до розплавлення сиру.
Гості звичайно в захваті. Дуже рекомендую

Додано (10.03.2010, 15:23)
---------------------------------------------
Рулетики на закуску

Свинячий фарш
куряче філе
жменя арахісу
3-4 зубки часнику
кислуватого сиру
кріп, петрушка

1.Свинний фарш вимішати з перцем, сіллю, часником і подрібненою цибулею.Виложити його на фольгу і розтягнути шаром 0,5 см
2.Куряче філе порізати 2 на 2см, додати кислуватий сир і 3 зубки подрібненого часнока і жменю солоного арахісу, кріп, петрушка і викласти на фарш.
3. Загорнути рулетик, зліпити докупи і загорнути у фольгу
4.Поставити в духовку на 35 хв 200С
5.Дуже незвичайний смак!


ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
нeмаєтакоїДата: Середа, 10/03/2010, 15:37 | Сообщение # 20
Группа: Видалені





oresta, Ну ти смакоти наготувала. Молодець.

Сообщение отредактировал котяра - Середа, 10/03/2010, 15:37
 
Яринка-1Дата: Середа, 10/03/2010, 17:48 | Сообщение # 21
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Так багато смакоты,супер
 
orestaДата: Четвер, 11/03/2010, 14:15 | Сообщение # 22
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
Дякую дівчатка! smile

ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
ir71Дата: П`ятниця, 19/03/2010, 14:36 | Сообщение # 23
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Фальшива ікра
У маленьку каструлю влийте 1,5 склянки води і закип'ятіть, потім повільно всипте 4 ст. ложки манної крупи, весь час помішуючи, поки вона не загусне, остудіть і додайте одне філе оселедця, пропущене через м'ясорубку.

Все перемішайте, влийте 100 г рослинної олії, додайте 0,5 ст. ложки томатної пасти, сіль і червоний мелений перець за смаком.

Ікру викладіть на тарілку і прикрасьте маслинами.


 
ir71Дата: Неділя, 21/03/2010, 10:50 | Сообщение # 24
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Сир "на швидку руку".
Потрібно: 2 яйця, 200 г твердого сиру, 1 / 2 склянки борошна, 50 г масла.

Сир нарізати прямокутниками товщиною 1 см, яйця розмішати в мисці, борошно насипати на велику тарілку, обваляти сир у борошні, після занурити в яйце і знову в муці, обсмажити шматочки вийшли на сковорідці з маслом з обох сторін.

Гарячі бутерброди з цибулею і сиром.
На шматочки булки викласти цибулю, нарізану кільцями, зверху покласти тонкі скибочки сиру, розігріти духовку до 70С, поставити в неї бутерброди на 3 хвилини, щоб сир розплавився.


 
ir71Дата: Неділя, 21/03/2010, 10:51 | Сообщение # 25
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Закусочні «черепашки»

З 200 г борошна, 100 г вершкового маргарину, 5 яєць, дрібка солі і 1 ст. води приготувати заварне тісто.
На змащений маслом деко видавити шприцом «черепашки» і випікати їх 30-40 хв. на середньому вогні. Духовку перші 20 хв. не відкривати!
Готові «черепашки» розрізати майже до кінця і нафарширувати.
Фарш: 1 б. печінки тріски розім'яти і змішати з 5 тертими яйцями.


 
ir71Дата: Неділя, 21/03/2010, 10:52 | Сообщение # 26
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Лаваш з форельки і зеленню

Склад:
Лаваш тонкий - 1 лист
Яйце варене - 1 шт
Крабові палички охолоджені - 250 гр
Зелень кропу і петрушки
Філе слабосоленої форелі або сьомги
майонез
Часник - 1 зубчик

Спосіб приготування:
Дрібно нарізаємо крабові палочки (або крабове м'ясо), яйце, зелень, перемішуємо з майонезом і додаємо подрібнений часник. Повинна вийти досить соковитий крабове-яєчний фарш.
Беремо лаваш і змащуємо його весь тонким шаром нашого отриманого фаршу. Далі викладаємо смужками тонко нарізану рибу.
Звертаємо лаваш в рулет, загортаємо у харчову плівку і кладемо на кілька годин у холодильник. Перед подачею на стіл нарізаємо на порційні шматочки.


 
ir71Дата: Неділя, 21/03/2010, 10:56 | Сообщение # 27
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Курячий рулет

Курку звільнити від кісток. Розкласти на дошці. Посипати сіллю і спеціями. З 4 яєць, 50мл. молока, збити омлет
На повільному вогні під кришкою довести до готовності. Згорнути рулет. Зав'язати ниткою для міцності і випікати в розігрітій духовці 40 хвилин 190гр.
Готовий рулет накрити плоскою тарілкою, на яку поставити вантаж.

фото не моє,з нету



 
ir71Дата: Середа, 24/03/2010, 14:34 | Сообщение # 28
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ікра з хліба та часнику
хліб 200 г
Часник 3 голівки
Волоські горіхи 20 шт
олія 3 ст. л
Лимонний сік 3 ч. л
Маслини 10 шт
Сіль за смаком

Часник розтерти з сіллю, додати подрібнені ядра волоських горіхів і знову розтерти. Замочені у воді скибочки пшеничного хліба віджати і змішати з часниково-горіховою масою. Отриману масу збити дерев'яною ложкою, поступово підливаючи олія, до утворення пюре, приправити лимонним соком. Ікру викласти в салатницю, загладити ножем і прикрасити маслинами


 
ir71Дата: Вівторок, 30/03/2010, 20:15 | Сообщение # 29
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Корзиночки з грибним паштетом

Для тіста: 700 г борошна, 200 г маргарину, 1 яєчний жовток, 0,5 склянки сметани.

Для начинки: 500 г свіжих грибів, 1 цибулина, 25 г маргарину, 1 ст. ложка борошна, 0,25 склянки сметани, 100 г тертого сиру, 2 яєчних жовтки, зелень петрушки, сіль, перець.

Маргарин порубати з борошном, додати жовтки, сметану, змушують тісто і поставити його в холодне місце на 2-3 години. Потім розкачати, вирізати кружечки, покласти їх у формочки, змащені жиром, випікати в гарячій духовці. Гриби очистити, промити, залити на 5 хвилин підсоленій водою, а потім дрібно посікти і тушкувати в маргарині з нарізаною цибулею. Перед тим як зняти з вогню, посипати борошном, влити розтерту з жовтками сметану, посолити, поперчити до смаку, всипати нарізану зелень петрушки (маса повинна бути густою). Грибний масою заповнити кошики, зверху посипати натертим на дрібній тертці сиром і поставити на 5-10 хвилин у гарячу духовку. Відразу ж подати на стіл.


 
ir71Дата: Вівторок, 30/03/2010, 20:16 | Сообщение # 30
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Фаршировані гриби

500 г свіжих грибів (краще сироїжки або печериці), 2 ст. ложки маргарину або жиру, 2 яйця, 3 ст. ложки панірувальних сухарів, 2 ст. ложки тертого сиру, 1 ст. ложка вершкового масла, сіль, зелень петрушки.

Відібрати гриби середнього розміру з круглою головкою і промити в воді. Ніжки відокремити від капелюшків, дрібно нарубати і тушкувати у жирі разом з нашаткованим цибулею. Потім охолодити, додати сухарі, сирі яйця і приправи. Цілі сирі капелюшки грибів наповнити отриманою сумішшю, укласти в змащену жиром посуд або форму. Зверху посипати тертим сиром і покласти шматочки масла. Запекти в духовці до готовності і легкого рум’янцю. Подати з відвареною картоплею або рисом з грибним соусом.


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024