Закуски
| |
ir71 | Дата: Четвер, 04/03/2010, 18:03 | Сообщение # 16 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| ПЕРЕЦЬ, ФАРШИРОВАНИЙ БРИНЗОЮ Верхівку солодкого червоного перцю (3 шт.) Відрізати, вийняти насіння. 500гр бринзи Фета розім'яти, нарізати зелень петрушки, розчавити 3-4 часточки часнику. Змішати. Масу щільно утрамбувати всередину перчиком, поставити в холодильник. Охоложденний перець порізати гострим ножем на кільця товщиною в см, розкласти на блюді і душевно закусити.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 04/03/2010, 18:07 | Сообщение # 17 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| РУЛЕТИКИ з баклажанів Продукти: 2-3 баклажана, сіль, перець, рослинна олія для смаження, 2 варені яйця, 200 г твердого сиру (можна використовувати плавлений), часник, майонез. Баклажани очистити від шкірки, нарізати уздовж на тонкі пластини, посолити, поперчити, обсмажити з двох сторін. Приготувати начинку з тертого сиру, яєць, майонезу та часнику. Коли пластини охолонуть, покласти на них начинку і загорнути рулетиком. Викласти на блюдо, прикрасити зеленню. фото не моє з нету
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Четвер, 04/03/2010, 18:42 | Сообщение # 18 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Секоріше би літо,щоб таку смакоту готувати
|
|
| |
oresta | Дата: Середа, 10/03/2010, 15:23 | Сообщение # 19 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| ФАРШИРОВАНИЙ БАТОН З довгого батона вийняти м'якуш. Половину змішати з банкою будь-яких рибних консервів (не в томаті), додати трохи вершкового масла і зелень петрушки (за бажанням), 2 дрібно рубаних яйця, посолити, поперчити. Нафарширувати батон отриманою сумішшю і покласти в холодильник (не в морозилку!) Мінімум на 2 години. Після чого нарізати як звичайний хліб (не дуже тонко, щоб вміст не вивалилося). Додано (05.03.2010, 19:30) --------------------------------------------- ПЕЧЕРИЦІ запечені з сиром 15 великих печериць, 1 цибулина, 100 г сиру, вершкове масло, 1 ст ложка панірувальних сухарів, при бажанні - петрушка і м'ясо (наприклад, 1 сосиска) Печериці добре промити.Я купую великі, спеціально для запікання. Відокремити ніжки від капелюшків. Деко злегка намазати вершковим маслом. Викласти капелюшки пластинками вгору. У кожну капелюшок покласти маленький шматочок вершкового масла. Поставити в розігріту до 220 ° С духовку. Поки капелюшки будуть запікатися, приготувати начинку. Цибулю дрібно порізати і обсмажити. Коли цибуля почне робитися прозорим, до неї покласти дрібно покришені ніжки печериць і злегка посолити. При бажанні для більшої ситності можна покласти дуже дрібно порізану шинку чи сосиску. Я завжди роблю з шинкою. Співвідношення цибулі і шинки - за смаком. Поперчити. Посмажити ~ 5мин при помішуванні. Деко з капелюшками вийняти з духовки і в кожну капелюшок покласти начинку. Сир натерти і змішати з панірувальними сухарями. На начинку покласти дрібку сиру. Запікати ~ 10хв до розплавлення сиру. Гості звичайно в захваті. Дуже рекомендую Додано (10.03.2010, 15:23) --------------------------------------------- Рулетики на закуску Свинячий фарш куряче філе жменя арахісу 3-4 зубки часнику кислуватого сиру кріп, петрушка 1.Свинний фарш вимішати з перцем, сіллю, часником і подрібненою цибулею.Виложити його на фольгу і розтягнути шаром 0,5 см 2.Куряче філе порізати 2 на 2см, додати кислуватий сир і 3 зубки подрібненого часнока і жменю солоного арахісу, кріп, петрушка і викласти на фарш. 3. Загорнути рулетик, зліпити докупи і загорнути у фольгу 4.Поставити в духовку на 35 хв 200С 5.Дуже незвичайний смак!
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 10/03/2010, 15:37 | Сообщение # 20 |
Группа: Видалені
| oresta, Ну ти смакоти наготувала. Молодець.
Сообщение отредактировал котяра - Середа, 10/03/2010, 15:37 |
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 10/03/2010, 17:48 | Сообщение # 21 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Так багато смакоты,супер
|
|
| |
oresta | Дата: Четвер, 11/03/2010, 14:15 | Сообщение # 22 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Дякую дівчатка!
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 19/03/2010, 14:36 | Сообщение # 23 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Фальшива ікра У маленьку каструлю влийте 1,5 склянки води і закип'ятіть, потім повільно всипте 4 ст. ложки манної крупи, весь час помішуючи, поки вона не загусне, остудіть і додайте одне філе оселедця, пропущене через м'ясорубку. Все перемішайте, влийте 100 г рослинної олії, додайте 0,5 ст. ложки томатної пасти, сіль і червоний мелений перець за смаком. Ікру викладіть на тарілку і прикрасьте маслинами.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 21/03/2010, 10:50 | Сообщение # 24 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Сир "на швидку руку". Потрібно: 2 яйця, 200 г твердого сиру, 1 / 2 склянки борошна, 50 г масла. Сир нарізати прямокутниками товщиною 1 см, яйця розмішати в мисці, борошно насипати на велику тарілку, обваляти сир у борошні, після занурити в яйце і знову в муці, обсмажити шматочки вийшли на сковорідці з маслом з обох сторін. Гарячі бутерброди з цибулею і сиром. На шматочки булки викласти цибулю, нарізану кільцями, зверху покласти тонкі скибочки сиру, розігріти духовку до 70С, поставити в неї бутерброди на 3 хвилини, щоб сир розплавився.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 21/03/2010, 10:51 | Сообщение # 25 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Закусочні «черепашки» З 200 г борошна, 100 г вершкового маргарину, 5 яєць, дрібка солі і 1 ст. води приготувати заварне тісто. На змащений маслом деко видавити шприцом «черепашки» і випікати їх 30-40 хв. на середньому вогні. Духовку перші 20 хв. не відкривати! Готові «черепашки» розрізати майже до кінця і нафарширувати. Фарш: 1 б. печінки тріски розім'яти і змішати з 5 тертими яйцями.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 21/03/2010, 10:52 | Сообщение # 26 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Лаваш з форельки і зеленню Склад: Лаваш тонкий - 1 лист Яйце варене - 1 шт Крабові палички охолоджені - 250 гр Зелень кропу і петрушки Філе слабосоленої форелі або сьомги майонез Часник - 1 зубчик Спосіб приготування: Дрібно нарізаємо крабові палочки (або крабове м'ясо), яйце, зелень, перемішуємо з майонезом і додаємо подрібнений часник. Повинна вийти досить соковитий крабове-яєчний фарш. Беремо лаваш і змащуємо його весь тонким шаром нашого отриманого фаршу. Далі викладаємо смужками тонко нарізану рибу. Звертаємо лаваш в рулет, загортаємо у харчову плівку і кладемо на кілька годин у холодильник. Перед подачею на стіл нарізаємо на порційні шматочки.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 21/03/2010, 10:56 | Сообщение # 27 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Курячий рулет Курку звільнити від кісток. Розкласти на дошці. Посипати сіллю і спеціями. З 4 яєць, 50мл. молока, збити омлет На повільному вогні під кришкою довести до готовності. Згорнути рулет. Зав'язати ниткою для міцності і випікати в розігрітій духовці 40 хвилин 190гр. Готовий рулет накрити плоскою тарілкою, на яку поставити вантаж. фото не моє,з нету
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 24/03/2010, 14:34 | Сообщение # 28 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ікра з хліба та часнику хліб 200 г Часник 3 голівки Волоські горіхи 20 шт олія 3 ст. л Лимонний сік 3 ч. л Маслини 10 шт Сіль за смаком Часник розтерти з сіллю, додати подрібнені ядра волоських горіхів і знову розтерти. Замочені у воді скибочки пшеничного хліба віджати і змішати з часниково-горіховою масою. Отриману масу збити дерев'яною ложкою, поступово підливаючи олія, до утворення пюре, приправити лимонним соком. Ікру викласти в салатницю, загладити ножем і прикрасити маслинами
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 30/03/2010, 20:15 | Сообщение # 29 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Корзиночки з грибним паштетом Для тіста: 700 г борошна, 200 г маргарину, 1 яєчний жовток, 0,5 склянки сметани. Для начинки: 500 г свіжих грибів, 1 цибулина, 25 г маргарину, 1 ст. ложка борошна, 0,25 склянки сметани, 100 г тертого сиру, 2 яєчних жовтки, зелень петрушки, сіль, перець. Маргарин порубати з борошном, додати жовтки, сметану, змушують тісто і поставити його в холодне місце на 2-3 години. Потім розкачати, вирізати кружечки, покласти їх у формочки, змащені жиром, випікати в гарячій духовці. Гриби очистити, промити, залити на 5 хвилин підсоленій водою, а потім дрібно посікти і тушкувати в маргарині з нарізаною цибулею. Перед тим як зняти з вогню, посипати борошном, влити розтерту з жовтками сметану, посолити, поперчити до смаку, всипати нарізану зелень петрушки (маса повинна бути густою). Грибний масою заповнити кошики, зверху посипати натертим на дрібній тертці сиром і поставити на 5-10 хвилин у гарячу духовку. Відразу ж подати на стіл.
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 30/03/2010, 20:16 | Сообщение # 30 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Фаршировані гриби 500 г свіжих грибів (краще сироїжки або печериці), 2 ст. ложки маргарину або жиру, 2 яйця, 3 ст. ложки панірувальних сухарів, 2 ст. ложки тертого сиру, 1 ст. ложка вершкового масла, сіль, зелень петрушки. Відібрати гриби середнього розміру з круглою головкою і промити в воді. Ніжки відокремити від капелюшків, дрібно нарубати і тушкувати у жирі разом з нашаткованим цибулею. Потім охолодити, додати сухарі, сирі яйця і приправи. Цілі сирі капелюшки грибів наповнити отриманою сумішшю, укласти в змащену жиром посуд або форму. Зверху посипати тертим сиром і покласти шматочки масла. Запекти в духовці до готовності і легкого рум’янцю. Подати з відвареною картоплею або рисом з грибним соусом.
|
|
| |
|