Закуски
| |
ir71 | Дата: Середа, 31/03/2010, 10:03 | Сообщение # 31 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Файна закуска до святкового столу Сир домашныій - 200гр Копчена форель або лосось - 250 гр 1-2 ст. ложки лимонного соку 1 чайна ложка хрону Сир і форель розтерти блендером до пастообразної суміші, додати лимонний сік, сіль перець. Змішати з хроном. Подавати з хлібом .Мона як канапки намазати
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 31/03/2010, 16:23 | Сообщение # 32 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| фаршировані яйка!різні варіанти 100 г твердого сиру натерти на тертці , змішати з яєчними жовтками, потовчений зубчиком часнику, заправити 1-2 ст. ложками майонезу. Начинити половинки яєць з гіркою. Прикрасити майонезом, зверху покласти 1-2 зернятка граната. Сайру (без соку) вийняти з банки, у мисці розтерти або дрібно покришити з жовтком, додати дрібно нарізану зелень. Все перемішати. Печінка тріски (без олії) вийняти з банки, покласти в посуд, додати дрібно нарізаний або розтертий жовток, зелена цибуля. Добре вимішати. Начинити половинки яєць. Прикрасити зеленими оливками або огірком Сир (100 г) заправити нарізаним кропом, додати розім'ятий жовток. Начинити половинки яєць, прикрасити лимоном. Паштет звільнити від пакувальної плівки. Змішати розтертий паштет з дрібно нарізаною зеленню. Начинити яйця. Зверху трохи полити густою сметаной. В якості начинки можна використовувати салат «Білочка», червону ікру, шпроти, консервовану сайру, печінка тріски, паштет, смажений ріпчаста цибуля з сиром, зелень. Норма продуктів наведена в розрахунку на 3 цілих яйця. Яйця зварити круто, очистити, розрізати навпіл. Відокремити білки і жовтки. Половинки білків заповнити начинкою з гіркою. Жовток розтерти виделкою і присипати їм згори кожне начинений яйце.
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 02/04/2010, 19:08 | Сообщение # 33 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Печінкові тістечка 1 кг сирої печінки, 3 яйця, 0,5 склянки молока, 0,5 склянки борошна, сіль і перець - за смаком, свіжі овочі для прикраси. Для начинки: 300 г відварних грибів, 2 цибулини, олія для смаження, 1-2 ст.ложки майонезу, сіль. Печінку пропустити через м'ясорубку, додати яйця, молоко, борошно, сіль перець. Все дуже добре вимішати. Смажити на сковороді, викладаючи і формуючи чайною ложкою невеликі млинці з обох сторін. Два млинці змастити начинкою і склеїти один з одним. Верх тістечок прикрасити свіжими овочами. Для начинки цибулю і гриби нарізати і обсмажити в рослинній олії, потім пропустити через м'ясорубку. Посолити і додати майонез.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 22/04/2010, 21:46 | Сообщение # 34 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| У мене сьогодні на вечерю були "Сосиски в пальті" треба упаковку готових вафельних трубочок.В кожну трубочку запхала половинку вареної сосіски і паличку сиру.Обкачала все це діло у злегка збитому яйці і пожарила на добре розігрітій олії.Просто зато смачно.Дуже добре посмакували нам до гарячої картопельки і овочевого салатику.
|
|
| |
цукеро4ка | Дата: Четвер, 22/04/2010, 22:15 | Сообщение # 35 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
| ну й закусочка .я один потягнула.без дозволу
Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище Я Таня
Сообщение отредактировал цукеро4ка - Четвер, 22/04/2010, 22:17 |
|
| |
Antalia | Дата: Четвер, 22/04/2010, 22:28 | Сообщение # 36 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Швидко і смачно. Дякую, Іра.
|
|
| | |
ir71 | Дата: Субота, 01/05/2010, 02:57 | Сообщение # 38 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Швидка овочева закуска Огірок,помідор нарізати кружельцями.До 2ст л майонезу додати розчавлений зубчик часнику і вимішати.Складаємо башеньку.Огірок-суміш майонеза-помідор-суміш майонеза-огірок.На верх -купку тертого сиру.Закріпити зубочистками. Швидко і вигідно.Спробуйте.
|
|
| |
Зеенфельдер | Дата: Понеділок, 31/05/2010, 21:01 | Сообщение # 39 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 24
Статус: Offline
| Дівчата, а хто знає рецепт таких малесеньких (з мізинчик) закусочних голубчиків з капусти і моркви з часником? Куштувала на весіллі - ну надзвичайно смачно! А спитати рецепт не було в кого...
Мене звати Яна
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Понеділок, 31/05/2010, 22:26 | Сообщение # 40 |
Группа: Видалені
| Яна я знайшла якийсь рецепт "закусочних голубців" але невпевнена що це те що тобі потрібно. Закусочні голубці. Для рецепту Вам буде потрібно: - капуста - 1 шт. - морква - 5-7 шт. - часник - 4-5 часточок - сіль - за смаком. Качан опускають в каструлю з киплячою солоною водою, двічі дають воді закипіти з перервою 10 хвилин. Виймають з води, акуратно розбирають на листя. Моркву натирають на крупній терці, змішують з дрібно нарубаним часником і завертаємо в капустяне листя у вигляді ковбасок. Голубці складають в глибокий посуд, заливають киплячим розсолом (1 ст. ложка солі на 1 літр води) так, щоб рідина їх лише покрила. Через 2 дні закуска готова.
|
|
| |
Зеенфельдер | Дата: Четвер, 24/06/2010, 14:45 | Сообщение # 41 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 24
Статус: Offline
| Дякую за рецепт, спробую. Але вони здається були ще й з оцтом - кисленькі. Буду експерементувати! Додано (24.06.2010, 14:45) --------------------------------------------- Сьогодні готувала шампіньони - може Америку нікому і не відкрию, але поділюся: посмажити спочатку цибулю півкільцями з додаванням солодкої червоної паприки та посипала трошки "Кухареком" (польська приправа овочева), виклала на серветку паперову, щоб не така жирна була, а потім на пательню поклала наркраяні грубо гриби, смажила до готовності, додала в кінці сіль та покропила яблучним оцтом - смак вийшов як у маринованих. Такий собі закусончик вийшов...
Мене звати Яна
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 24/06/2010, 15:54 | Сообщение # 42 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Зеенфельдер) собі закусончик вийшов... Цікавенькі грибочки.І собі спробую як буду мати грибочки.Дякую Яно за рецептик!
|
|
| |
oresta | Дата: Субота, 24/07/2010, 20:23 | Сообщение # 43 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| Мариновані сердечка Пів кілограма сердечок нанизати на дерев'яні палички , приготувати маринад - 3 ст . ложки меду , 2 ст . ложки соєвого соусу , 2 ст ложки води або десертного вина. У миску покласти сердечка , залити їх маринадом і поставити в холодильник на кілька годин , потім обсмажити сердечка з двох сторін , полити маринадом і тушкувати 10-15 хв на невеликому вогні.
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 24/07/2010, 20:42 | Сообщение # 44 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| oresta, Оце СМАКОТА!!! Вже нотую...до речі а маринувати сердечка таких засилених на палички???
Сообщение отредактировал оксанка - Субота, 24/07/2010, 20:44 |
|
| |
Galysuk | Дата: Неділя, 25/07/2010, 22:28 | Сообщение # 45 |
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
| Фаршировані печериці по-італійськи Для рецепта Вам будуть потрібні: • • - Гриби - 1кг • • - Часник - 4-7 зубчиків • • - Оливкова олія - 3-4 ст. л. • • - Сулугуні - приблизно 1 / 3 головки • • - Сухарі панірувальні -1-2 ст. л. • • - Сухе біле вино - на смак • • - Прянощі - за смаком. Відібрати і помити великі шампіньйони. Відокремити капелюшка від ніжок. Почистити часник, дрібно нарізати (дуже важливо не пропускати через прес часник, а саме порізати, причому як можна дрібніше). Дрібно порізати ніжки грибів. Обсмажити в розпеченій (нерафінованій) а оливковій олії , спочатку часник (до золотистого кольору), а потім порізані ніжки. Зняти з плити і Остудити. Тим часом натерти на тертці сир, найкраще сулугуні. Змішати сир з яйцями, додати туди ж обсмажені з часником гриби. Всипати панірувальні сухарі. Якщо суміш вийшла дуже густа (вона повинна бути густа, але все-таки не твердокамінна), додати молока (або, що ще краще, сухого білого вина). Приправити чорним перцем, розмарином, базиліком, материнкою і селерою (краще використовувати сушені прянощі). Сіль вам навряд чи знадобиться, тому що сулугуні і так достатньо солоний сир. Начинити цією сумішшю капелюшки грибів, розкласти їх на глибокому змазаному оливковою олією вогнетривку форму, щедро скропити все білим вином і поставити в духовку, попередньо нагріту до 200С. Запікати приблизно 30-40 хвилин, періодично поливаючи вином. Поїдати можна в будь-якому вигляді, як гарячому, так і холодному
|
|
| |
|