Закуски
|
|
ліза | Дата: П`ятниця, 03/04/2015, 00:01 | Сообщение # 406 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
|
Сообщение отредактировал ліза - П`ятниця, 03/04/2015, 00:27 |
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 28/06/2015, 14:50 | Сообщение # 407 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Баклажани під гриби
Для приготування баклажанів зі смаком грибів нам знадобиться:
2 кг баклажанів. Для розсолу на 1 літр води: 1 літр води: 2 цибулини; 50 г солі; 0,5 ст. л. цукру; перець горошком чорний; гвоздика; лавровий лист; часник - за смаком;
Баклажани очистити від шкірки.Відварити їх у підсоленій воді до готовності. Можете запекти в духовці або в мікрохвильовій печі, як вам зручно. Я запікала в мікрохвильовці 15 хвилин на найбільшій потужності (900 Вт). Всі інгредієнти для розсолу, крім часнику, змішати і довести до кипіння. Після вийняти цибулю і лавровий лист, остудити розсіл до кімнатної температури. Готові баклажани викладати шарами, кожен шар баклажанів Перемащуємо видавленим часником. Таким чином викласти все баклажани. Залити їх теплим розсолом і залишити на добу в теплому місці. Через добу відправити баклажани в холодильник і використовувати за необхідності. Я дістаю баклажани, нарізаю кубиками. Цибулю нарізати півкільцями і додаю до баклажанів, всі інгредієнти заправляю ароматним рослинним маслом. Баклажани дуже нагадують за смаком гриби. Чудова закуска!
|
|
| |
Talochka | Дата: Понеділок, 29/06/2015, 12:46 | Сообщение # 408 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Баклажани дуже люблю у всіх видах! З нетерпінням чекаю на їх сезон. Дуже дякую за рецепт!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 29/06/2015, 15:59 | Сообщение # 409 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ir71, дякую за рецепт,задивилась на твої баклажани і собі захотілось,правда у мене по корейськи лиш рецепт був,так що будем пробувати
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 04/07/2015, 20:40 | Сообщение # 410 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Почався сезон овочів, а для мене баклажани це найсмачніший овоч, тому я принесла нову закуску
закуска з смажених баклажанів з помідорами
Для приготування баклажанів, смажених з помідорами, знадобиться: баклажани - 1 шт .; помідори - 1 шт .; перець болгарський 1шт( великий) олія оливкова - 5 ст. л .; зелень (петрушка, кріп, кінза) - 1 склянка; часник - 2 зубчики (або за смаком); сік лимона - за смаком (або оцет за смаком); вода кип'ячена охолоджена - 0,5 склянки; сіль, перець - за смаком.
Баклажани помити, обсушити і нарізати кружечками. Шкірку не очищати.Нарізані баклажани обсмажити. Смажити можна на невеликій кількості масла або взагалі без масла.Обсмажені баклажани викласти на тарілку. На цю ж сковороду додати масло і викласти для обсмажування перець соломкою, а через кілька хвилин нарізані кружечки помідорів.Обсмажувати помідори до готовності. Обсмажені помідори викласти на тарілку. Поки баклажани і помідори остигають, приготувати соус-заливку. Для цього дрібно нарізати зелень, вичавити часник через Часникодавку Додати масло від помідорів та перцю , охолоджену кип'ячену воду, вичавити сік лимона (або додати оцет). Посолити, поперчити. Перемішати і соус-заправка готовий. Тепер взяти контейнер або миску і складати в один шар баклажани На баклажани розмістити шар помідорів з перцем.Полити соусом-заправкою.Повторити шари, поки не будуть складені всі смажені баклажани і помідори.
Коли всі овочі будуть покладені, вилити весь соус-заправку. Закрити контейнер і прибрати в холодне місце на 30 хвилин (і більше). За цей час баклажани просочаться смачним соусом-заправкою і будуть готові вирушати на стіл.Дуже смачні смажені баклажани!!
|
|
| |
OlegPapay | Дата: Середа, 08/07/2015, 12:41 | Сообщение # 411 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
| Млинці на пиві
Час приготування: 30 хв. Кількість порцій: 6 Інгридієнти: Яйця курячі 2 шт. Цукор 5 г Борошно пшеничне 160 г Олія 30 мл Молоко 200 мл Пиво світле 250 мл Сіль 1. Яйця злегка збивають з сіллю і цукром 2. До яєчної суміші додають молоко 3. Додають просіяне борошно та ретельно перемішують, щоб не було грудочок 4. У тісто додають пиво і олію, перемішують до однорідного стану 5. На розігріту сковорідку змащену олією наливають тісто тонким шаром, нахиляючи її в різні сторони, щоб тісто рівномірно розподілилося. Смажити з обох сторін до золотаво-коричневого кольору.</a>
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 08/07/2015, 22:02 | Сообщение # 412 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Дякую всім за смаколики,я сьогодні робила баклажани по корейськи,дуже смачно,рецепт десь давала,але не поамятаю де,фото завтра вже зроблю
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
OlegPapay | Дата: Середа, 08/07/2015, 23:30 | Сообщение # 413 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
| суперр ))) буде дуже цікаво подивитись
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 10/07/2015, 08:16 | Сообщение # 414 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Ось баклажанчики по корейськи 1кг баклажанів 1морква 100грам олії 100грам оцту 1ст.л.солі 5ст.л.цукру 1ч.л.коріандру 2ч.л.приправи до моркви корейки 1головка часнику Баклажани відварити у воді до готовності(якщо на закрутку то 5хв),відцідити,тоді порізати на брусочки,моркву потерти додати всі інгридієнти і хай 1 годинку промаринується,час від часу перемішувати.Дуже смачна закусочка ,рекомендую
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - П`ятниця, 10/07/2015, 19:57 |
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 10/07/2015, 18:47 | Сообщение # 415 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ксюша, я дуже рада що ти нам фотку показала але де рецепт?якщо десь раніше давала то встав посилання на рецепт
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 10/07/2015, 19:51 | Сообщение # 416 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| ir71, давала рецепт ,але знайти не можу ,зараз допишу під фото
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
riegel99 | Дата: Четвер, 05/11/2020, 00:58 | Сообщение # 417 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
| Неужели вам не надоело сидеть по 10 часов в душном офисе, при этом зарабатывая столько, что не хватает на еду? А вот пользователи данного сервиса https://vulkanklub-game.ew.r.appspot.com/ уже давно знают, что заработок не такая уж и проблема. Ты можешь уделять пару часов в неделю, при это зарабатывая в несколько раз больше. Поспеши, ты еще можешь успеть на розыгрыш призов!
|
|
| |
annafavorskaya1 | Дата: П`ятниця, 22/01/2021, 10:58 | Сообщение # 418 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
|
|
|
| |
webnibbanaforum | Дата: Четвер, 25/02/2021, 14:20 | Сообщение # 419 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5
Статус: Offline
| Це той випадок, коли хочеш спробувати все! Обожнюю рибу
|
|
| |
Talko | Дата: П`ятниця, 02/07/2021, 06:17 | Сообщение # 420 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 7
Статус: Offline
| Аж слюнки потекли)
|
|
| |