В гості до Ірини
 Закуски - Сторінка 28 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Закуски
лізаДата: П`ятниця, 03/04/2015, 00:01 | Сообщение # 406
ліза
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
sorom

Сообщение отредактировал ліза - П`ятниця, 03/04/2015, 00:27
 
ir71Дата: Неділя, 28/06/2015, 14:50 | Сообщение # 407
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Баклажани під гриби

Для приготування баклажанів зі смаком грибів нам знадобиться:

2 кг баклажанів. Для розсолу на 1 літр води: 1 літр води: 2 цибулини; 50 г солі; 0,5 ст. л. цукру; перець горошком чорний; гвоздика; лавровий лист; часник - за смаком;

Баклажани очистити від шкірки.Відварити їх у підсоленій воді до готовності. Можете запекти в духовці або в мікрохвильовій печі, як вам зручно. Я запікала в мікрохвильовці 15 хвилин на найбільшій потужності (900 Вт).
Всі інгредієнти для розсолу, крім часнику, змішати і довести до кипіння. Після вийняти цибулю і лавровий лист, остудити розсіл до кімнатної температури.
Готові баклажани викладати шарами, кожен шар баклажанів Перемащуємо видавленим часником. Таким чином викласти все баклажани.
Залити їх теплим розсолом і залишити на добу в теплому місці.
Через добу відправити баклажани в холодильник і використовувати за необхідності. Я дістаю баклажани, нарізаю кубиками. Цибулю нарізати півкільцями і додаю до баклажанів, всі інгредієнти заправляю ароматним рослинним маслом. Баклажани дуже нагадують за смаком гриби. Чудова закуска!

Прикрепления: 2719275.jpg (44.8 Kb)


 
TalochkaДата: Понеділок, 29/06/2015, 12:46 | Сообщение # 408
Talochka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
Баклажани дуже люблю у всіх видах! З нетерпінням чекаю на їх сезон. Дуже дякую за рецепт!

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя
 
КсюшаДата: Понеділок, 29/06/2015, 15:59 | Сообщение # 409
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ir71, дякую за рецепт,задивилась на твої баклажани і собі захотілось,правда у мене по корейськи  лиш рецепт був,так що будем пробувати

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Субота, 04/07/2015, 20:40 | Сообщение # 410
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Почався сезон овочів, а для мене баклажани це найсмачніший овоч, тому я принесла нову закуску

закуска з смажених баклажанів з помідорами

Для приготування баклажанів, смажених з помідорами, знадобиться:
баклажани - 1 шт .;
помідори - 1 шт .;
перець болгарський 1шт( великий)
олія оливкова - 5 ст. л .;
зелень (петрушка, кріп, кінза) - 1 склянка;
часник - 2 зубчики (або за смаком);
сік лимона - за смаком (або оцет за смаком);
вода кип'ячена охолоджена - 0,5 склянки;
сіль, перець - за смаком.

Баклажани помити, обсушити і нарізати кружечками. Шкірку не очищати.Нарізані баклажани обсмажити. Смажити можна на невеликій кількості масла або взагалі без масла.Обсмажені баклажани викласти на тарілку.
На цю ж сковороду додати масло і викласти для обсмажування перець соломкою, а через кілька хвилин нарізані кружечки помідорів.Обсмажувати помідори до готовності. Обсмажені помідори викласти на тарілку.
Поки баклажани і помідори остигають, приготувати соус-заливку. Для цього дрібно нарізати зелень, вичавити часник через Часникодавку Додати масло від помідорів та перцю , охолоджену кип'ячену воду, вичавити сік лимона (або додати оцет). Посолити, поперчити. Перемішати і соус-заправка готовий.
Тепер взяти контейнер або миску і складати в один шар баклажани На баклажани розмістити шар помідорів з перцем.Полити соусом-заправкою.Повторити шари, поки не будуть складені всі смажені баклажани і помідори.

Коли всі овочі будуть покладені, вилити весь соус-заправку. Закрити контейнер і прибрати в холодне місце на 30 хвилин (і більше). За цей час баклажани просочаться смачним соусом-заправкою і будуть готові вирушати на стіл.Дуже смачні смажені баклажани!!

Прикрепления: 5414122.jpg (49.9 Kb)


 
OlegPapayДата: Середа, 08/07/2015, 12:41 | Сообщение # 411
OlegPapay
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
Млинці на пиві


Час приготування: 30 хв. Кількість порцій: 6 Інгридієнти:
Яйця курячі 2 шт. Цукор 5 г Борошно пшеничне 160 г Олія 30 мл Молоко 200 мл Пиво світле 250 мл Сіль
1. Яйця злегка збивають з сіллю і цукром 2. До яєчної суміші додають молоко 3. Додають просіяне борошно та ретельно перемішують, щоб не було грудочок 4. У тісто додають пиво і олію, перемішують до однорідного стану 5. На розігріту сковорідку змащену олією наливають тісто тонким шаром, нахиляючи її в різні сторони, щоб тісто рівномірно розподілилося. Смажити з обох сторін до золотаво-коричневого кольору.</a>
Прикрепления: 0759680.jpg (19.6 Kb)
 
КсюшаДата: Середа, 08/07/2015, 22:02 | Сообщение # 412
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Дякую всім за смаколики,я сьогодні робила баклажани по корейськи,дуже смачно,рецепт десь давала,але не поамятаю де,фото завтра вже зроблю

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
OlegPapayДата: Середа, 08/07/2015, 23:30 | Сообщение # 413
OlegPapay
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
суперр ))) буде дуже цікаво подивитись  023
 
КсюшаДата: П`ятниця, 10/07/2015, 08:16 | Сообщение # 414
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Ось баклажанчики по корейськи

1кг баклажанів
1морква
100грам олії
100грам оцту
1ст.л.солі
5ст.л.цукру
1ч.л.коріандру
2ч.л.приправи до моркви корейки
1головка часнику
Баклажани відварити у воді до готовності(якщо на закрутку то 5хв),відцідити,тоді порізати на брусочки,моркву потерти додати всі інгридієнти і хай 1 годинку промаринується,час від часу перемішувати.Дуже смачна закусочка ,рекомендую
Прикрепления: 7946003.jpg (72.0 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - П`ятниця, 10/07/2015, 19:57
 
ir71Дата: П`ятниця, 10/07/2015, 18:47 | Сообщение # 415
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ксюшая дуже рада що ти нам фотку показала але де рецепт?якщо десь раніше давала то встав посилання на рецепт

 
КсюшаДата: П`ятниця, 10/07/2015, 19:51 | Сообщение # 416
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ir71, давала рецепт ,але знайти не можу ,зараз допишу під фото

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
riegel99Дата: Четвер, 05/11/2020, 00:58 | Сообщение # 417
riegel99
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
Неужели вам не надоело сидеть по 10 часов в душном офисе, при этом зарабатывая столько, что не хватает на еду? А вот пользователи данного сервиса https://vulkanklub-game.ew.r.appspot.com/ уже давно знают, что заработок не такая уж и проблема. Ты можешь уделять пару часов в неделю, при это зарабатывая в несколько раз больше. Поспеши, ты еще можешь успеть на розыгрыш призов!
 
annafavorskaya1Дата: П`ятниця, 22/01/2021, 10:58 | Сообщение # 418
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
privetstvie-197
 
webnibbanaforumДата: Четвер, 25/02/2021, 14:20 | Сообщение # 419
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5
Статус: Offline
Це той випадок, коли хочеш спробувати все! Обожнюю рибу
 
TalkoДата: П`ятниця, 02/07/2021, 06:17 | Сообщение # 420
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 7
Статус: Offline
Аж слюнки потекли)
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024