Закуски
| | |
ir71 | Дата: Неділя, 24/01/2010, 16:08 | Сообщение # 2 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Закуска СВЯТКОВИЙ ВІНОЧОК 200 г готового листкового тіста 200 г м'якого сиру 1 ст.л. зелені кропу 3 зубчики часнику декілька маслин паприка, майонез або сметана 1 свіжий огірок Відрізуємо від рулону тіста 20 см, змащуємо злегка пензликом маслом і скачуємо рулетіком не щільно . Розрізаємо по 2 см,складаємо у форму на папір по кругу. Випікаємо при 180 градусах .20-30мин. до зарум'янювання. Але не перетримати! Остудити і акуратно перекласти на блюдо Робимо начинку -м'який сир з'єднати з подрібненим часником і кропом, додати за бажанням паприку, заправити майонезом або сметаною(кому що подобається) Намазати цією масою верхню частину вінка, покласти на кожну булочку кружечок огірка, маслинку(взагалі те прикрасити можна за бажанням)
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 24/01/2010, 16:10 | Сообщение # 3 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| ЗАКУСОЧНІ КАЛИ Шинка(нарізка) 200 г сир 100 г2-3 ст.л.жирной сметани 1 помідор зелений лук перець, паприка, 1 зубець часника марінов.корнішон Шинку нарізуйте тонкими скибочками(у мене вже нарізана була), змастіть приготованою масою, скрутіть рулетіками,зкрепіть зубочисткою і вставте корнішон Масса:сир гарненько вимісіть з дрібно нарезаним помідором, зеленим луком, добавте часник,перец і чуть паприки.Все заправте жирною сметаною.Готові кали оформите зеленню.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 24/01/2010, 16:14 | Сообщение # 4 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Закусочні корзинки зі сиру на корзинки-200 гр тв.сира салат-1 помідор, декілька кусочків ананаса в банці, 50 гр тертого сиру, зубчик часнока,майонез,десертная вишенька для прикрасиу мене фірми Ріо Сир нарізувати пластинками 3 на 3 см і поставити в мікрохвильову піч на 2-3сек., гарячимо обгорнути перевернутий стакан і сформувати кошик.Поставити в холодильник. Дрібно нарізати продукти на салат, заправити майонезом, наповнити кошик і прикрасити.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 25/01/2010, 14:17 | Сообщение # 5 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| КАНАПЕ хліб пшеничний і житній - по 100 г сир вершковий - 150 г печінковий паштет-150 г зелень:петрушка або кріп мариновані шампіньони-маленька баночка-250 г цедра апельсина З хліба вирізаємо тонкі кружечки однакового розміру.Змасти кружечки хліба печінковим паштетом і покласти білі кружечки на чорні або навпаки. Верхній кружечок хліба змастити вершковим сиром, а також боки гарненько намазати сиром і обсипати дрібно нарезаной зеленню. Прикрасити цедрою апельсина і разом з маринованим грибом надіти на шпажку.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 25/01/2010, 14:19 | Сообщение # 6 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Рулет "ПОЛОСОЧКА"(закуска) Печінка куряча 500 гр. Сир твердий 200 гр. Яйце варене 2 шт. цибуля 2 шт. 0.5 ст жирних вершків Морква 1 шт. Желатин 15 гр Майонез 2-3 ст.л. Кріп, зелена цибуля Сіль, перець Цибулю нарізати, обсмажити на олії, додати терту моркву і протушкувати 10-15 хв Печінку промити, видалити плівку, нарізати великими шматками і додати до овочів на пательню. Обсмажити, додати вершки і протушкувати до готовності під кришкою. Сир і яйця натерти на терці, додати майонез, порезану зелену цибулю, кріп і вимісити до утворення однорідної маси. Розпустити желатин в 100 гр.кипяченой води. Печінку і овочі подрібнити блендером. Розчинений желатин розділити на двоє і ввести в сирну і печінкову маси. У форму, укладати шарами печінкову і сирну маси. Поставити в холодильник на ніч.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 25/01/2010, 14:21 | Сообщение # 7 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Вафельні шайбочки Готові вафельні пласти промазати м'ясним фаршем (варене м'ясо перекрутити з тушкованою цибулею, сіль, перець за смаком). Залишити на столі на 5 хвилин. Згорнути рулетиком, порізати на шайбочки. Кожну обваляти в муці і вмочити в злегка збите яйце, обсмажити з усіх боків Дуже хороша гаряча закуска до борщу,росолу або грибної юшки
|
|
| |
oresta | Дата: Середа, 27/01/2010, 02:34 | Сообщение # 8 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
| А У МЕНЕ ФІРМОВА ЗАКУСКА - ЦЕ СМАЖЕНІ У КЛЯРІ СИРОЇЖКИ АБО У НАС НАЗИВАЮТЬ ГОЛУБІНКИ. ПРОСТО ПОМИТИ У ГАРЯЧІЙ ВОДІ,ПОСОЛИТИ І ЧЕРЕЗ 5-10 ХВИЛИН СМАЖИТИ. СМАКОТА НЕЙМОВІРНА
ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 03/02/2010, 21:49 | Сообщение # 9 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
|
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 19/02/2010, 17:46 | Сообщение # 10 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Помідори з сиром і часником 1. Ріжеться помідор на кружечки (можна солодкий болгарський перець, смачно, але важко підчепити з тарілки). 2. Треться сир, давиться часник, все перемішується і заправляється майонезом. 3. Викладаємо на кружечки помідора або перцю цю суміш і посипаємо зверху укропчиком.
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 19/02/2010, 17:48 | Сообщение # 11 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ефектний закусончік до горілочку "АНАНАС" 600 г відвареного картоплі, 2 оселедця, 3 варених жовтки, 4 ст.л. сметани, 1 невелика цибулина, 1 ч.л. червоної ікри (можна замінити вареною морквою), 150 г розм'якшеного вершкового масла Оселедець очистити, вийняти кістки, відділити філе і пропустити на м'ясорубку разом з цибулею і жовтками. Картопля розімніть у пюре і з'єднайте з оселедцевий масою. Потім додайте сметану і ретельно проведіть. Сформуйте "ананас", пріплюснув для стійкості нижню частину, і поставте на плоску тарілку. Заповніть маслом кондитерський шприц, через насадку "маленькі зірочки" видавіть "шпильки". Потім на кожен "шпилька" покладіть по ікринки. Застроміть у верхівку кілька коротко зрізаних пір'я цибулі - і "ананас" готовий.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 22/02/2010, 12:12 | Сообщение # 12 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Рулет з сиром та шпінатом(з лососем,та грибами) Лосось копчений 200гр Шпінат 450гр (заморожений) яйця 5 шт. вершковий сир200гр. (бажано із зеленню) Відокремити білки від жовтків, білки збити. Поєднати жовтки з розмороженим шпинатом і білками. Додати 2 ст л борошна. Добре перемішати і вилити на протвень, застелений папером. Випікати в духовці до золотистої скоринки. Готовий корж перевернути, зняти папір, зкрутити з допомогою рушника.Коли охолоне то розкрутити і намазати вершковим сиром, зверху розкласти шматочки лосося, згорнути рулетом, загорнути в плівку і залишити остигати. Потім нарізати на шматочки! Смачного! Таким же самим спопсобом робимо рулет зі сиру та грибів. Але свіжі гриби пережарюємо разом з цибулею до золотистого кольору.І використовуємо як начинку до рулету.
|
|
| |
ir71 | Дата: Неділя, 28/02/2010, 11:09 | Сообщение # 13 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Маринований перець по швидкому по 2 шт болгарського перцю зеленого,жовтого і червоного кольору 3 зубчика часника,зелень 1.5 ч.л. солі 1/2 ч.л. молотого білого перцю 4 ст.л. яблочного или винного оцету 8 ст.л. оливкової олії (у мене кукурудзяна) Розігріти духовку 250С. Перець покласти на грати, на середній рівень і пекти його до тих пір, поки не лопне або не почне відділятися верхня блискуча шкірка. Потім стручки вийняти, дати їм небагато остигнути. Розрізати їх навпіл, вийняти зерна і перегородки і нарізати половинки смужками Маринад: видавити часник, змішати його з сіллю, меленим перцем, оцтом і оливковою олією Смужки перцю покласти в скляну банку, налити в банку маринад, закрити кришкою і поставити в холодильник на 12 годин. Рецепт взятий з Форума SAY7
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Вівторок, 02/03/2010, 21:55 | Сообщение # 14 |
Группа: Видалені
| Так гарно виглядає що захотілося літа. Додано (02.03.2010, 21:55) --------------------------------------------- Короп фарширований. Короп ( в мене був вагою 1.200гр. 300гр. мясного фаршу 3 яйця 4 скибочки батона(намочити у молоці) цибуля сіль, перець, приправа для риби. Рибу розрізаємо по черевці, обережно знімаємо шкіру, а біля хвоста і голови обрізуємо. Відділяємо м'ясо від кісток, яке неможливо, то занурюємо в гарячу воду на декілька секунд. Беремо 300г фаршу свинного, 3 яйця, філе рибки, 4 скибочки батона, цибулю, приправи до смаку. Мелемо все це. Потім гарно відбиваємо. Начинюємо рибку(шкіру) і в духовку на 1 год ( в залежності від ваги рибки). Важливо не перепекти, бо стане сухою і твердою. Смачного!!! А якщо не давати фаршу вийде смачна пісна рибка.
Сообщение отредактировал котяра - Вівторок, 02/03/2010, 21:57 |
|
| |
Яринка-1 | Дата: Середа, 03/03/2010, 11:02 | Сообщение # 15 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Дуже гарно приготувала,Таню.Люблю фаршировану рибу,але майже не готую,мої не люблять.
|
|
| |
|