В гості до Ірини
 Закуски - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 28
  • 29
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Закуски
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 15:52 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
розказуймо про швидкі та смачні закусочки до столу

Каталог

Налисники з корейською морквою
Курячі кульки з моцарелою
Закуска "Святковий віночок"
Закусочні кали
Закусочні корзинки з сиру
Канапе
Рулет "Полосочка"
Вафельні шайбочки
Грудинка варена
Помідори сиром та часником
Закусочка "Ананас"
Рулет сирний зі шпінатом
Маринований перець по швидкому
Короп фарширований
Перець фарширований бринзою
Рулетики з баклажанів
Фарширований батон
Печериці запечені зі сиром
Рулетики на закуску
Фальшива ікра
Сир на швидку руку
Закусочні черепашки
Лаваш з форелькою та зеленю
Курячий рулет
Ікра з хліба та часнику
Корзиночки з грибним паштетом
Фаршировані гриби
Файна закуска
Фаршировані яйка
Печінкові тістечка
Сосіски в пальті
Швидка овочева закусочка
Закусочні голубці
Мариновані сердечка
Фаршировані печериці по італійськи
Баклажани" вогник"
Паштет з гусячої печінки
Яєчно мясний рулет
Курячий рулет з курагою
Помідори з часником та фетою
Фаршировані курячі стегна
Фарширований кабачок.Закуска
Закуска "Соло"
Індичий рулет з грушею та сиром
Риба копчена.Риба маринована
Заливний язик
Сирні кульки з винограду
Сало українське
Тушені маслини
Закуска "Кали"
Закусочний рулет з лавашу
Суші від Олі
МАРИНОВАНІ ОВОЧІ
Грибна полянка
фаршировані крабові палочки


 
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 16:08 | Сообщение # 2
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Закуска СВЯТКОВИЙ ВІНОЧОК

200 г готового листкового тіста
200 г м'якого сиру
1 ст.л. зелені кропу
3 зубчики часнику
декілька маслин
паприка, майонез або сметана
1 свіжий огірок
Відрізуємо від рулону тіста 20 см, змащуємо злегка пензликом маслом і скачуємо рулетіком не щільно .
Розрізаємо по 2 см,складаємо у форму на папір по кругу.
Випікаємо при 180 градусах .20-30мин. до зарум'янювання. Але не перетримати! Остудити і акуратно перекласти на блюдо
Робимо начинку
-м'який сир з'єднати з подрібненим часником і кропом, додати за бажанням паприку, заправити майонезом або сметаною(кому що подобається)
Намазати цією масою верхню частину вінка, покласти на кожну булочку кружечок огірка, маслинку(взагалі те прикрасити можна за бажанням)



 
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 16:10 | Сообщение # 3
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
ЗАКУСОЧНІ КАЛИ

Шинка(нарізка) 200 г
сир 100 г2-3 ст.л.жирной сметани
1 помідор
зелений лук
перець, паприка, 1 зубець часника
марінов.корнішон
Шинку нарізуйте тонкими скибочками(у мене вже нарізана була), змастіть приготованою масою, скрутіть рулетіками,зкрепіть зубочисткою і вставте корнішон
Масса:сир гарненько вимісіть з дрібно нарезаним помідором, зеленим луком, добавте часник,перец і чуть паприки.Все заправте жирною сметаною.Готові кали оформите зеленню.



 
ir71Дата: Неділя, 24/01/2010, 16:14 | Сообщение # 4
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Закусочні корзинки зі сиру

на корзинки-200 гр тв.сира
салат-1 помідор, декілька кусочків ананаса в банці, 50 гр тертого сиру, зубчик часнока,майонез,десертная вишенька для прикрасиу мене фірми Ріо

Сир нарізувати пластинками 3 на 3 см і поставити в мікрохвильову піч на 2-3сек., гарячимо обгорнути перевернутий стакан і сформувати кошик.Поставити в холодильник.
Дрібно нарізати продукти на салат, заправити майонезом, наповнити кошик і прикрасити.



 
ir71Дата: Понеділок, 25/01/2010, 14:17 | Сообщение # 5
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
КАНАПЕ

хліб пшеничний і житній - по 100 г
сир вершковий - 150 г
печінковий паштет-150 г
зелень:петрушка або кріп
мариновані шампіньони-маленька баночка-250 г
цедра апельсина

З хліба вирізаємо тонкі кружечки однакового розміру.Змасти кружечки хліба печінковим паштетом і покласти білі кружечки на чорні або навпаки.
Верхній кружечок хліба змастити вершковим сиром, а також боки гарненько намазати сиром і обсипати дрібно нарезаной зеленню.
Прикрасити цедрою апельсина і разом з маринованим грибом надіти на шпажку.


 
ir71Дата: Понеділок, 25/01/2010, 14:19 | Сообщение # 6
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Рулет "ПОЛОСОЧКА"(закуска)

Печінка куряча 500 гр.
Сир твердий 200 гр.
Яйце варене 2 шт.
цибуля 2 шт.
0.5 ст жирних вершків
Морква 1 шт.
Желатин 15 гр
Майонез 2-3 ст.л.
Кріп, зелена цибуля
Сіль, перець
Цибулю нарізати, обсмажити на олії, додати терту моркву і протушкувати 10-15 хв
Печінку промити, видалити плівку, нарізати великими шматками і додати до овочів на пательню.
Обсмажити, додати вершки і протушкувати до готовності під кришкою.
Сир і яйця натерти на терці, додати майонез, порезану зелену цибулю, кріп і вимісити до утворення однорідної маси.
Розпустити желатин в 100 гр.кипяченой води.
Печінку і овочі подрібнити блендером.
Розчинений желатин розділити на двоє і ввести в сирну і печінкову маси.
У форму, укладати шарами печінкову і сирну маси.
Поставити в холодильник на ніч.



 
ir71Дата: Понеділок, 25/01/2010, 14:21 | Сообщение # 7
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Вафельні шайбочки

Готові вафельні пласти промазати м'ясним фаршем (варене м'ясо перекрутити з тушкованою цибулею, сіль, перець за смаком). Залишити на столі на 5 хвилин. Згорнути рулетиком, порізати на шайбочки. Кожну обваляти в муці і вмочити в злегка збите яйце, обсмажити з усіх боків

Дуже хороша гаряча закуска до борщу,росолу або грибної юшки


 
orestaДата: Середа, 27/01/2010, 02:34 | Сообщение # 8
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 220
Статус: Offline
А У МЕНЕ ФІРМОВА ЗАКУСКА - ЦЕ СМАЖЕНІ У КЛЯРІ СИРОЇЖКИ АБО У НАС НАЗИВАЮТЬ ГОЛУБІНКИ. ПРОСТО ПОМИТИ У ГАРЯЧІЙ ВОДІ,ПОСОЛИТИ І ЧЕРЕЗ 5-10 ХВИЛИН СМАЖИТИ. СМАКОТА НЕЙМОВІРНА

ТАК МАЛО ЛЮДИНІ ПОТРІБНО ДЛЯ ЩАСТЯ І ТАК БАГАТО ЩОБ ЦЕ ЗРОЗУМІТИ
 
ir71Дата: Середа, 03/02/2010, 21:49 | Сообщение # 9
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
thumb thumb thumb tired

 
ir71Дата: П`ятниця, 19/02/2010, 17:46 | Сообщение # 10
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Помідори з сиром і часником

1. Ріжеться помідор на кружечки (можна солодкий болгарський перець, смачно, але важко підчепити з тарілки).

2. Треться сир, давиться часник, все перемішується і заправляється майонезом.

3. Викладаємо на кружечки помідора або перцю цю суміш і посипаємо зверху укропчиком.


 
ir71Дата: П`ятниця, 19/02/2010, 17:48 | Сообщение # 11
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ефектний закусончік до горілочку "АНАНАС"

600 г відвареного картоплі, 2 оселедця, 3 варених жовтки, 4 ст.л. сметани, 1 невелика цибулина, 1 ч.л. червоної ікри (можна замінити вареною морквою), 150 г розм'якшеного вершкового масла

Оселедець очистити, вийняти кістки, відділити філе і пропустити на м'ясорубку разом з цибулею і жовтками.

Картопля розімніть у пюре і з'єднайте з оселедцевий масою. Потім додайте сметану і ретельно проведіть.

Сформуйте "ананас", пріплюснув для стійкості нижню частину, і поставте на плоску тарілку.

Заповніть маслом кондитерський шприц, через насадку "маленькі зірочки" видавіть "шпильки".

Потім на кожен "шпилька" покладіть по ікринки. Застроміть у верхівку кілька коротко зрізаних пір'я цибулі - і "ананас" готовий.


 
ir71Дата: Понеділок, 22/02/2010, 12:12 | Сообщение # 12
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Рулет з сиром та шпінатом(з лососем,та грибами)

Лосось копчений 200гр
Шпінат 450гр (заморожений)
яйця 5 шт.
вершковий сир200гр. (бажано із зеленню)

Відокремити білки від жовтків, білки збити.
Поєднати жовтки з розмороженим шпинатом і білками. Додати 2 ст л борошна.
Добре перемішати і вилити на протвень, застелений папером.
Випікати в духовці до золотистої скоринки.
Готовий корж перевернути, зняти папір, зкрутити з допомогою рушника.Коли охолоне то розкрутити і намазати вершковим
сиром, зверху розкласти шматочки лосося, згорнути рулетом,
загорнути в плівку і залишити остигати.
Потім нарізати на шматочки! Смачного!

Таким же самим спопсобом робимо рулет зі сиру та грибів.
Але свіжі гриби пережарюємо разом з цибулею до золотистого кольору.І використовуємо як начинку до рулету.



 
ir71Дата: Неділя, 28/02/2010, 11:09 | Сообщение # 13
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Маринований перець по швидкому

по 2 шт болгарського перцю зеленого,жовтого і червоного кольору
3 зубчика часника,зелень
1.5 ч.л. солі
1/2 ч.л. молотого білого перцю
4 ст.л. яблочного или винного оцету
8 ст.л. оливкової олії (у мене кукурудзяна)
Розігріти духовку 250С. Перець покласти на грати, на середній рівень і пекти його до тих пір, поки не лопне або не почне відділятися верхня блискуча шкірка.

Потім стручки вийняти, дати їм небагато остигнути.

Розрізати їх навпіл, вийняти зерна і перегородки і нарізати половинки смужками
Маринад: видавити часник, змішати його з сіллю, меленим перцем, оцтом і оливковою олією

Смужки перцю покласти в скляну банку, налити в банку маринад, закрити кришкою і поставити в холодильник на 12 годин.
Рецепт взятий з Форума SAY7


 
нeмаєтакоїДата: Вівторок, 02/03/2010, 21:55 | Сообщение # 14
Группа: Видалені





Так гарно виглядає що захотілося літа.

Додано (02.03.2010, 21:55)
---------------------------------------------
Короп фарширований.

Короп ( в мене був вагою 1.200гр.
300гр. мясного фаршу
3 яйця
4 скибочки батона(намочити у молоці)
цибуля
сіль, перець, приправа для риби.
Рибу розрізаємо по черевці, обережно знімаємо шкіру, а біля хвоста і голови обрізуємо. Відділяємо м'ясо від кісток, яке неможливо, то занурюємо в гарячу воду на декілька секунд. Беремо 300г фаршу свинного, 3 яйця, філе рибки, 4 скибочки батона, цибулю, приправи до смаку. Мелемо все це. Потім гарно відбиваємо. Начинюємо рибку(шкіру) і в духовку на 1 год ( в залежності від ваги рибки). Важливо не перепекти, бо стане сухою і твердою.
Смачного!!!
А якщо не давати фаршу вийде смачна пісна рибка.

Сообщение отредактировал котяра - Вівторок, 02/03/2010, 21:57
 
Яринка-1Дата: Середа, 03/03/2010, 11:02 | Сообщение # 15
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Дуже гарно приготувала,Таню.Люблю фаршировану рибу,але майже не готую,мої не люблять.
 
  • Сторінка 1 з 29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 28
  • 29
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024