Закуски
|
|
oxi | Дата: Четвер, 21/10/2010, 01:05 | Сообщение # 61 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 4
Статус: Offline
| Фаршировані курячі стегна З розрахунку на 1 стегно потрібно: 1 яйце 2 ст. л. манки 200 г свіжих печериць морква та цибуля - по 1 шт. Приготування: Обережно, не пошкодивши, зняти шкіру із стегна, м'ясо відділити від костей та перемолоти 2 рази на м'ясорубці. Спочатку порати моркву з цибулею, а потім додати порізані печериці та пасерувати до випаровування рідини. Змішати разом перемелене м'ясо, яйце, манку, та гриби з овочами, приправити перцем та сіллю та нафарширувати шкіру. Надати їй форму стегна та зубочистками або ниткою скріпити краї стегна. Поставити на 1 год. в холодильник. Пекти в духовці 45-55 хв. при температурі 170.
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 21/10/2010, 10:40 | Сообщение # 62 |
Группа: Видалені
| Смакота!!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 21/10/2010, 14:06 | Сообщение # 63 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Antalia) "ТОРТ КАБАЧКОВИЙ" Наша Аня,знову в загулі????Де ж рецепт?
|
|
| |
Оля | Дата: Четвер, 21/10/2010, 18:34 | Сообщение # 64 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Quote (oxi) Фаршировані курячі стегна Люблю я такі закусочки. Тільки... робити не маю часу.
|
|
| |
ксенія | Дата: Четвер, 21/10/2010, 19:26 | Сообщение # 65 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
| Пропоную дуже смачну закуску з кабачка. Маленькі кабачки ріжемо висотою 4-5 сантиметрів. Вибираємо ложечкою серединку , обережно щоб непошкодити стінки. Посолити і залишити на 15-20хв.Тоді в духовку припустити ( я робила мікрохвил.) . Начинка: Домашній сир з часником і майонезом і трошки бурякового соку для кольору а можна любу іншу начинку яка вам довподоби. Смачного!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Четвер, 21/10/2010, 23:43 | Сообщение # 66 |
Группа: Видалені
| ксенія, Смачно!!!!!!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 22/10/2010, 09:59 | Сообщение # 67 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| ксенія, мене теж привабила твоя закусочка!Дякую за рецепт!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 10/11/2010, 15:15 | Сообщение # 68 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Закуска"Соло" я робили на 20 шт. Знадобиться: 20 шт тарталеток слойоних 100гр.масла 100гр.ікри червоної 100гр.риби червоної( в мене сьомга) 20шт. перепелиних яєць Приготування: 1.Яйця відварити почистити. 2.В тарталетки покласти трошки масла,зверху 1/2ч.л.ікри 3.Риби порізати тонкими смужками. 4.Кожне яйце обвинути смужкою риби і поставити на масло в тарталетку. СМАЧНОГО!!!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 10/11/2010, 15:43 | Сообщение # 69 |
Группа: Видалені
| Красота!!!!!! Таке апетитне блюдо.
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 10/11/2010, 16:56 | Сообщение # 70 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Супер закуска!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 10/11/2010, 18:42 | Сообщение # 71 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| ir71, А я тут від твоїх смайликів зі сміху вмираю,добре що сьогодні не п’ятниця!!!
|
|
| |
romlida | Дата: Середа, 10/11/2010, 22:21 | Сообщение # 72 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 22
Статус: Offline
| Оксанка, закуска супер!!!!!!
|
|
| |
stina | Дата: Четвер, 11/11/2010, 10:47 | Сообщение # 73 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Оригінальна і цікава закуска.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Оля | Дата: Четвер, 11/11/2010, 18:36 | Сообщение # 74 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Закуска"Соло" А я ,сліпенька, прочитала "сало". Оксанко, і ефектна, і без сумніву, смачна закуска!
|
|
| |
|