Закуски
|
|
ir71 | Дата: Вівторок, 22/02/2011, 19:06 | Сообщение # 91 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Закуска "Кали" Сир плавлений в пластинках сир твердий яйця майонез часник морква Сир,яйця та часник потерти на терці з дрібними отворами.Заправити майонезом.З пластинок сиру зформувати кульочок і начинити сирною масою.В серединк запхати ломтик вареної моркви. Супер закуска!
|
|
| |
Марія | Дата: Середа, 23/02/2011, 20:22 | Сообщение # 92 |
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
| Ірина , закуска смакота!!! Дякую за гарні рецепти!!!
|
|
| |
stina | Дата: Четвер, 24/02/2011, 12:03 | Сообщение # 93 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Вперше чую про тушині маслини . А як на смак? Хочу спробувати.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 24/02/2011, 15:37 | Сообщение # 94 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Людо,щоб відчути смак то мусиш спробувати.Чесно то у мене на столі розійшлися моментально
|
|
| |
Pavluk | Дата: Середа, 02/03/2011, 15:56 | Сообщение # 95 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Дівчата хочу запропонувати вам смачну та швидку в приготуванні страву. Закусочний рулет Для приготування вам знадобиться: Лаваш вірменський - 1пачка домашній сир - 400гр Варені яйця - 4шт, зелень - цибулька чи петрушка Часник - до смаку, в мене 3-4 зубчика, Вершкове масло - 60-100 гр Майонез для змащування лаваша В пачці лаваша завжди 3 листи, можна приготувати лаваш в домашніх умовах, буде ще смачніше) Розкласти один лист на столі та щедро намазати майонезом з часником. Зверху покласти наступний лист лаваша. На нього кладемо сирну начинку. Сирна начинка : Дрібно порізати зелень, змішати з м'яким маслом та добре вимішати з сиром. Послоти, поперчити до смаку. Можна в сир добавити ще часник, але то для ВЕЛИКИХ любителів гостренького))) Зверху кладемо третій шар лаваша. Яйця ріжемо кубиками, заправляємо майнезом, посолити, поперчити до смаку, і все це викладаємо на лаваш. Скрутити рулет і загорнути його в харчову плівку або в целофановий кульочок. Покласти в холодильник на кілька годин, краще на ніч, щоб пропитався. Смачного!!!
|
|
| |
нeмаєтакої | Дата: Середа, 02/03/2011, 22:16 | Сообщение # 96 |
Группа: Видалені
| Pavluk, Дуже гарно виглядає!!!!!!!!
|
|
| |
Оля | Дата: Понеділок, 14/03/2011, 08:48 | Сообщение # 97 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Дівчата, нині впенше зробила суші. Вийшли смачні. Вже все змели. Купила пачку водорослів "Норі". Там було 10 листів готових. Відварила склянку рису в 2-х склянках підсоленої води Відварила і почистила шримпи (великі креветки). Дві великі повбирані морквини потерла на буряковій тертці і спасерувала на маслі. Порізала брусочками кислий огірок. 50 мл рисового оцту довела до кипіння з пів чайн. лож. цукру і 1/4 чайн лож. солі. Полила цим рис і легко, але добре, вимішала. На листку водорослів ( який виклала на малий рушничок) розстелила теплий рис, не доходячи вверху до краю. Виложила ложечкою моркву, креветки і огірок. Скрутила в ковбаски, допомагаючи собі рушничком. Взагалі то, треба то робити на такій спеціальній бамбуковій серветці. Скручувала акуратно, бо той лист рветься, якщо не пильнувати. Як трохи охололи, порізала поперек. Для першого разу вийшло досиь непогано. Але на другий раз зроблю з червоною рибою, авокадом і свіжим огірком. А також люблю їх ще зі салатом зі зелених морських водорослів, з оселедцем.
|
|
| |
Яринка-1 | Дата: Понеділок, 14/03/2011, 09:07 | Сообщение # 98 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
| Олю,дуже гарні
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 14/03/2011, 09:43 | Сообщение # 99 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Оля) Але на другий раз зроблю з червоною рибою, авокадом і свіжим огірком. смак буде шикарним!!!!Я щось ніяк не можу відважитися на суші.
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 14/03/2011, 12:18 | Сообщение # 100 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Оля, ГАРНІ НА ВИГЛЯД,І ТОЧНО СМАЧНІ.А Я ЩЕ НІ РАЗУ ЇХ НЕ РОБИЛА І НЕ ЇЛА,ВСЕ ЩОСЬ РУКИ НЕ ДОХОДЯТЬ
|
|
| |
мамця | Дата: Понеділок, 14/03/2011, 13:46 | Сообщение # 101 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| О... смакота, киньте косочок.
Оксана Я.
|
|
| |
ксенія | Дата: Вівторок, 15/03/2011, 13:28 | Сообщение # 102 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
| Тут стільки смакоти, очі неможливо відвести.
|
|
| |
ксенія | Дата: Вівторок, 15/03/2011, 13:34 | Сообщение # 103 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
| А в мене баклажани ( майонез з часником і помідор).
|
|
| |
Улянка | Дата: Вівторок, 15/03/2011, 16:12 | Сообщение # 104 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| ксенія, які гарнесенькі, хочу одну штучку!
s
|
|
| |
masik | Дата: Неділя, 27/03/2011, 12:53 | Сообщение # 105 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| МАРИНОВАНІ ОВОЧІ (відварена цвітна капуста, морква. буряк,капуста) Зварити маринад: 1л.води 1ст.цукру не повний 1 ст.оцту 1,5ст.л.солі 0,5 ст.олії заливати холодним маринадом холодні овочі і пересипати зернами гігчиці і часником буряк окремо бо він фарбує
|
|
| |