Дата: П`ятниця, 17/10/2014, 22:54 | Сообщение # 106
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
продовження
На олії яка залишилась від жарки обсмажити часник,додати багато горіхів,кетчуп або помідор,я давала аджику,сметану і можна чуть води хай закипить дати туди пальчики хай перекипить і блюдо готове,дуже смачно,це болгарське блюдо,там горіхи дають класний смак. і ось пригощайтесь
Дата: Понеділок, 20/10/2014, 08:31 | Сообщение # 108
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
ого,стільки я пропустила,нових рецептів повно ,лиш готувати,але нема коли і для нас двої дівчаток якось не дуже хочеться.та всеодно колись буде нагода і приготую.Дякую за рецептики!!!
Ксюша, дуже смачно і оригінально виглядає твоя страва, але стільки роботи із нею. Хоча треба буде до найближчого свята себе побалувати твоїми пальчиками
ліза, ну то свого роду наші крученики хіба, що це болгарська страва Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Дата: Понеділок, 01/12/2014, 23:57 | Сообщение # 114
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
jylia1988, дякую за рецепт кекса,виглядає смачно Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
jylia1988, дуже апетитно виглядає,а я пекла у мене щось не було скільки роси Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Дата: П`ятниця, 05/12/2014, 18:59 | Сообщение # 119
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
jylia1988, ні я пекла його по рецепту з форуму., Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями