В гості до Ірини
 Кулінарія крок за кроком. - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 9
  • 10
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарія крок за кроком.
нeмаєтакоїДата: Четвер, 17/06/2010, 21:59 | Сообщение # 1
Группа: Видалені





Каталог

Печеня з тюфтелями.

Котлети " Пташине молоко".

Перекладанец "Бьедронка" (Сонечко) від Яринки.

 
ir71Дата: Неділя, 20/06/2010, 20:38 | Сообщение # 2
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Супер!Дякую за майстер-клас!

 
ir71Дата: Неділя, 20/06/2010, 20:39 | Сообщение # 3
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Доречі я сьогодні готувала таку страву але картопельку дала молоду і дуже маленьку і її не розрізала.Ось тільки зовсім забула сфотографувати.

 
нeмаєтакоїДата: П`ятниця, 16/07/2010, 18:11 | Сообщение # 4
Группа: Видалені





Котлети " Пташине молоко"

500гр. мішаного фаршу
пів цибулини
2 зубки часнику
сіль, перець

Начинка: 100гр. твердого сиру
2 варені яйця
100гр. масла
сіль, перець
Тісто-кляр: 2 яйця
100гр. майонезу
неповна скл. борошна
на кінчик ножа соди
Готуємо фаш: для цього все змішати і добре відбити його.
Готуємо начинку: яйця відварити, охолодити, почистити і потерти на грубій терці. Твердий сир також потерти на цій терці, посолити, поперчити і змішати з яйцями. Масло порізати на кусочки по 10гр.
Готуємо кляр: міксером збиваємо яйця з майонезом, додаємо борошно з содою і продовжуємо збивати.

Фарш розділяємо на порції, з кожної робимо паляничку, ставимо начинку а зверху кусочок масла.

Формуємо котлету, обмакуємо в клярі і ставимо жарити на розігріту сковорідку з великою кількістю олії,

жаримо на маленькому вогні до золотистого кольору.

Вони набагато краще виглядають ніж зображені на фото.
Рецепт з журналу"Люблю готовіть".

 
оксанкаДата: Субота, 17/07/2010, 17:21 | Сообщение # 5
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
котяра, Бачу,що дуже смачні котлетки!!! Дякую за рецепт!!!

 
Яринка-1Дата: Середа, 21/07/2010, 14:36 | Сообщение # 6
Яринка-1
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 658
Статус: Offline
Таню,молодець,що відкрила цю тему
 
нeмаєтакоїДата: Середа, 21/07/2010, 14:38 | Сообщение # 7
Группа: Видалені





Ви виставте сюди свій перекладанець, з покроковими фото.
 
ir71Дата: Середа, 21/07/2010, 14:41 | Сообщение # 8
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (котяра)
Ви виставте сюди свій перекладанець, з покроковими фото.

Хоча би тільки силку на рецепт


 
нeмаєтакоїДата: Середа, 21/07/2010, 14:44 | Сообщение # 9
Группа: Видалені





А може краще тут виставити покрокові фото а в авторській темі силку з відси.
 
нeмаєтакоїДата: Середа, 21/07/2010, 16:58 | Сообщение # 10
Группа: Видалені





Перекладанец "Бьедронка" (Сонечко)від Яринки

Цей дуже смачний торт я побачила на польському сайте.На смак він кисло-солодкий і просто тане в роті.

Тісто № 1Маргарін-125 гр
Яйце-2 шт
Цукор-125 гр
Какао-1ст.л
Джем-2 ст.л (у мене з чорної смородини)
Сметана-0.5 ст (100 мг)
Борошно-300 гр
Сода-1 ч.л

Маргарин (м'який) розтерти з цукром і яйцамі.В сметані розчинити соду і вилити до суміші, додати какао, джем. Размешать.Всипать муку.Тесто повинно бути, як густа сметана.Виліть в змащені і посипання борошном форму і випікати при 175-30 мін.Форма 26 *

Тісто № 2
Яйце-3 шт
Цукор-0.2 ст (125 гр)
Борошно -3 \ 4 склянки 250 г

Яйце збити з цукром (обсяг у три рази збільшиться), додати муку.Виліть у форму і випекти бісквіт.

У бісквітному коржі склянкою вирізати кружки

Крем
Молоко-2 ст
Цукор-0.5 ст
Борошно-2 ст.л або 1 пак 40 гр пудинг вершковий
Олія злив-300 гр
Молоко закип'ятити з цукром, додати борошно. Вийде молочний кисіль, не густой.Охладіть.Взбіть масло, додаючи кисіль порціями.
Взяти корж № 1, помістити його у форму, намазати кремом

Зверху кладемо корж № 2 з дірками, трохи втопити в крем

Желе
Желе темне-1 пач (у мене желе з чорної смородини + додала 1 ст.л джему)
Желе червоне-1 пач (у мене червоного не було, взяла абрикосове жовте)
У дірки наливаємо темне желе (заливала, коли желе починало чуть чуть застигати), поставити в холодильник, нехай застигне

Потім залити весь торт желе, і знову в холодільнік.У мене простояв торт в холодильнику всю ніч.

Пробуйте і насолоджуйтеся

 
оксанкаДата: Середа, 21/07/2010, 23:43 | Сообщение # 11
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
котяра, Дякую все гарно рояснили!!!
Яринці дякую за рецепт!!!




Сообщение отредактировал оксанка - Середа, 21/07/2010, 23:43
 
ir71Дата: П`ятниця, 31/12/2010, 20:29 | Сообщение # 12
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Крем шоколадно_вершковий,

ось тут можна глянути на торт з цим кремом.На прохання Галини я зробила покрокові фото приготування цього крему.

Спочатку розтоплюємо чорний шоколад у сметані,не доводячи до кипіння

А після години вистигання на холоді

Якщо хороша сметана або вершки то має добре загуснути.Тоді до стакана сметани додаємо поступово шоколадну масу і збиваємо

Збиваємо і отримуємо ось такий густий крем



 
AntaliaДата: П`ятниця, 31/12/2010, 21:01 | Сообщение # 13
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Іра, дякую за урок!!!
Прикрепления: 2280917.gif (3.3 Kb)


Сообщение отредактировал Antalia - П`ятниця, 31/12/2010, 21:03
 
GalysukДата: Четвер, 03/02/2011, 14:51 | Сообщение # 14
Galysuk
дегустатор
Группа: Відвідувач
Сообщений: 45
Статус: Offline
Іро дуже вждячна вам що все так детально розжували,тепер залишилось тільки ковтнути,буду робити на наступному тиждні ще раз такий тортик як минулого разу,і тепер думаю на всі 100 що все вийде супер.Ще раз дякую Вам.
 
PavlukДата: Четвер, 19/05/2011, 16:44 | Сообщение # 15
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Дівчата Ось тут покроково як зробити гарний розріз торта biggrin biggrin biggrin


 
  • Сторінка 1 з 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 9
  • 10
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024