Перекладанец "Бьедронка" (Сонечко)від Яринки Цей дуже смачний торт я побачила на польському сайте.На смак він кисло-солодкий і просто тане в роті.
Тісто № 1Маргарін-125 гр
Яйце-2 шт
Цукор-125 гр
Какао-1ст.л
Джем-2 ст.л (у мене з чорної смородини)
Сметана-0.5 ст (100 мг)
Борошно-300 гр
Сода-1 ч.л
Маргарин (м'який) розтерти з цукром і яйцамі.В сметані розчинити соду і вилити до суміші, додати какао, джем. Размешать.Всипать муку.Тесто повинно бути, як густа сметана.Виліть в змащені і посипання борошном форму і випікати при 175-30 мін.Форма 26 *
Тісто № 2
Яйце-3 шт
Цукор-0.2 ст (125 гр)
Борошно -3 \ 4 склянки 250 г
Яйце збити з цукром (обсяг у три рази збільшиться), додати муку.Виліть у форму і випекти бісквіт.
У бісквітному коржі склянкою вирізати кружки
Крем
Молоко-2 ст
Цукор-0.5 ст
Борошно-2 ст.л або 1 пак 40 гр пудинг вершковий
Олія злив-300 гр
Молоко закип'ятити з цукром, додати борошно. Вийде молочний кисіль, не густой.Охладіть.Взбіть масло, додаючи кисіль порціями.
Взяти корж № 1, помістити його у форму, намазати кремом
Зверху кладемо корж № 2 з дірками, трохи втопити в крем
Желе
Желе темне-1 пач (у мене желе з чорної смородини + додала 1 ст.л джему)
Желе червоне-1 пач (у мене червоного не було, взяла абрикосове жовте)
У дірки наливаємо темне желе (заливала, коли желе починало чуть чуть застигати), поставити в холодильник, нехай застигне
Потім залити весь торт желе, і знову в холодільнік.У мене простояв торт в холодильнику всю ніч.
Пробуйте і насолоджуйтеся