Кулінарія крок за кроком.
|
|
оксанка | Дата: Середа, 01/06/2011, 00:20 | Сообщение # 16 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Фарширована цвітна капуста 1.Беремо середню головку цвітної капусти, миємо, оббираємо листочки і опускаємо в підсолену киплячу воду. Варимо не більше 3 хв. Відставляємо до повного охолодження. 2. Готуємо м’ясний фарш, як на котлети ( фарш,в мене мішаний, яйце, сіль, перець, зелень) 3.Начиняємо капусту як найщільніше фаршем, легенько відкриваючи суцвіття. ось що повинно вийти 4.Збиваємо віничком яйце, і змазуємо зверху капусту, кладаємо на фольгу, тоді на бритванку і печемо в духовці при180 гр. 45 хвКапусту печемо відкриту, фольгою не прикриваємо!!!!!!!
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 01/06/2011, 00:24 | Сообщение # 17 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| І ось капуста наша готова, дуже цікаве зображення в розрізі . Страва смачнюча, особлива для тих хто всякі новинки полюбляє. СМАЧНОГО ВАМ!!! Рецепт взято з книги "Українська кухня"
|
|
| |
Pavluk | Дата: Середа, 01/06/2011, 00:25 | Сообщение # 18 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| оксанка, я навіть не чула, щоб фарширували цвітну капусту %) Супер, треба і собі так спробувати :) Дякую за рецепт і МК!!!
Сообщение отредактировал Pavluk - Середа, 01/06/2011, 00:25 |
|
| |
|
LILEJA | Дата: Середа, 01/06/2011, 01:06 | Сообщение # 20 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| оксанка, рецепт просто сууупер!
|
|
| |
Sonechko | Дата: Середа, 01/06/2011, 01:59 | Сообщение # 21 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
| На вихідні обовязково попробує, яка смакота!!!
Я ОКСАНА!
|
|
| |
Наталонька | Дата: Середа, 01/06/2011, 09:56 | Сообщение # 22 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| оксанка, дуже хотіла спробувати приготувати таку страву, але щось не дуже розуміла, як ту капусту начинити фаршем. Дивлячись на фото зрозуміла, що це не так страшно як я собі уявляла. Дякую за покрокову і зрозумілу інструкцію. Тепер обовязково приготую, таку смакоту.
|
|
| |
zoo | Дата: Середа, 01/06/2011, 10:36 | Сообщение # 23 |
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
| оксанка, Дякую за смачнючий рецепт!
Мене звати Тетяна
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 01/06/2011, 10:40 | Сообщение # 24 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Оксанко ти молодець,що зробила покрокові фото.Я знаю точно що у мене такий рецепт був,але тепер переглянула і згадала що він так і лишився на дрімфуді,я його не перенесла з того сайту.Та його адмін видалила,як і мою темку.А маю ще схожий ОСЬ ТУТ. Дівчата я вам теж раджу таке собі зробити.Рецепт просто СУПЕР!!!!І заслуговує бути фаворитом.Оксанко,дякую за чудовий рецепт!!!!!
|
|
| |
канарка | Дата: Середа, 01/06/2011, 10:42 | Сообщение # 25 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 76
Статус: Offline
| оксанка, Так гарно виглядає Ваша капусточка.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 01/06/2011, 10:44 | Сообщение # 26 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| оксанка, капусточка суперова..і знаю що смачна бо вже таку їла, але сама не робила, но рецептик теж маю в закромах...треба тепер попробувати
|
|
| |
Улянка | Дата: Середа, 01/06/2011, 11:22 | Сообщение # 27 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| оксанка, дуже смачно виглядає, дякую!
s
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 01/06/2011, 12:51 | Сообщение # 28 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Оксаночко!!!Перший раз чула про таке.Дякую за МК.Обовязково попробую.Виглядає дуже апетитно.І знаю точно що мої таке не їли.Буду їх дивувати.
|
|
| |
Pocя | Дата: Середа, 01/06/2011, 12:58 | Сообщение # 29 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (оксанка) І ось капуста наша готова
Оксанка! Ай да господинька, молодець! Після такого майстер-класу я і собі попробую зробити. Дуже дякую!
|
|
| |
Pocя | Дата: Середа, 01/06/2011, 13:17 | Сообщение # 30 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) в мене получився бысквыт
Зоряночка, Взагалі то з тими мисочками треба попацькатися і набити руку. Я колись з нього робила конуси і начиняла збитими вершками.Але мені не сподобалася з тим возитися. Часто роблю з того тіста у вафельниці. Вчора попробувала і вафельницею мені більше підходить.
Тісто намазати тоненько і в духовку ( але три-то забагато, встигала дати раду тільки з двома бо скоро сохне)
Знімала з бритванки лопаткою на склянку і скоренько робила рюшки
А це у вафельниці ( дуже гарно і легко печуться)
|
|
| |