Кулінарія крок за кроком.
|
|
Pocя | Дата: Середа, 01/06/2011, 13:18 | Сообщение # 31 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| А з решта тіста з робила трубочки
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 01/06/2011, 13:54 | Сообщение # 32 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Pocя, дякую за МК. значить я робила трохи за товсті ....шкода що немаю вафельниці, але треба пробувати ще раз..
|
|
| |
Pocя | Дата: Середа, 01/06/2011, 14:47 | Сообщение # 33 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Зоряночко, То треба тільки руку набити і дуже скоренько робити бо кінчики дуже скоро сохнуть. І можна робити і мисочки, і трубочки, і конуси, і печиво"Кали". Якось інші роблять а я не маю терпцю до такого
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 01/06/2011, 15:56 | Сообщение # 34 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Pocя) мисочками треба попацькатися і набити руку Ух ти це краса!!!Уявила собі якусь смачну начинку в ці корзинки.Мм........смакота!!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Середа, 01/06/2011, 16:05 | Сообщение # 35 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Quote (Pocя) робила трубочки Яка ж то смакота. Треба і собі попробувати. Скоро в чоловіка ювілей, треба чимось дивувати гочтей
|
|
| |
|
Роксолана | Дата: Середа, 01/06/2011, 23:16 | Сообщение # 37 |
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Pocя, Дуже вдячна за майстер-клас, а ті трубочки потім залишаються хрустящими чи відвологують,і де їх краще зберігати?
я трохи нерозумна!
|
|
| |
Pocя | Дата: Четвер, 02/06/2011, 10:04 | Сообщение # 38 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Quote (Роксолана) де їх краще зберігати?
Так,Роксолана, печиво може трохи як кажуть відійти. Тоді його -на пару хвилин в духовку, а взагалі тримати в щільно закритій коробці ( і не довго )
|
|
| |
Таньчик | Дата: Четвер, 13/10/2011, 16:32 | Сообщение # 39 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| Quote (оксанка) Фарширована цвітна капуста Їла у своєї свекрухи цієї неділі дуже смачно...ням-ням
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 13/10/2011, 18:26 | Сообщение # 40 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Рулет мармуровий 7 яєць,білки на піну 1.5ст цукру 1.5ст муки,1.5ч.л порошку до печива Міксером збити білки ,додати цукор,жовтки,муку перемішану з порошком до печива, ванільний цукор,шкірку лимона.Я роблю два кольори,до одного даю какао.Тоді на бритванку ложимо ложку білого,зверху ложку чорного,так поки не заповнимо бритванку і печемо. Крем я роблю з пудінгу ванільного заварного і масла,з додаванням шоколадної нутели,коньяку. Всередину даю застившу галяретку,смужку.Ось такий вигляд має мій рулетик,без маси, а ось такі готові,правда не можу ще вас пригостити бо поставила в холодильник для застигання,думаю завтра кусочок вріжу.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
LILEJA | Дата: Четвер, 13/10/2011, 21:03 | Сообщение # 41 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Ксюша, мабуть смакота. Виглядає шикарно! А можна конкретніше про крем написати? А то звучить дуже смачно!
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 14/10/2011, 09:23 | Сообщение # 42 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| LILEJA, Можна 400гр масла збити, Ванільний пудінг 1 пачку заварила на молоці 0.5літри поставила хай закипить,тоді окремо беремо 150-200гр. холодного молока в ньому розчиняємо пудінг,до киплячого молока вливаємо пудінг і варимо помішуючи хв 3.Колли остине збиваємо з маслом,трошки додала вареної згущенки,але вона мені попортила весь настрій,купила якусь не дуже добру і масло від неї почало ріднути,(хотіла експерементувати і вийшло)Цей рулет печу що тижня і постійно робила один і той самий крем без згущенки,але з додаванням шоколадної Нутели,я брала Буренку2-3 ст. л.дуже було смачно і кремом можна було квіти робити ,а зараз мені то не сподобалось.Потім на корж намастила масу і дала полоску попередньо підготовленої галяретки,ось як вийшло А тепер будь ласка пригощайтесь,мій сніданок
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
LILEJA | Дата: П`ятниця, 14/10/2011, 21:27 | Сообщение # 43 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Ксюша, дякую за відповідь. Сподобався мені і крем, і рулет.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 10:22 | Сообщение # 44 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| В ці вихідні робила рулет,який люблять всі мої домочадці.Я б скоріше назвала рулет заливний. Потрібно 1 курку приблизно 1.300кг.,1.5 літра води,2 моркви,корінь петрушки,перець болгарський 1 шт кольоровий,ну звичайно зелень ,сіль перць і приправа до холодцю 3 пачки і 2 ст л желатину.Курку відварити разом з морквою і петрушкою порізаними на кубики не великі.Я варю довго1-1.5год,на не великому вогні,за пару хвилин до кінця варки додаю перець кубиком порізаний і видавлюю часник,але не жалію можу і цілу головку дати.Хай добре перекипить,виймаємо курку щоб трошки остила і відбираємо мясо і ріжемо його кусками,полосками,як виходить,тоді посипаю це мясо желатином . все перемішую,тоді до бульйону з овочами висипаємо приправу до холодцю,гарно розчиняєм і виливаємо до підготовленого мяса тоді беремо звичайні коробки від соку ,які всередині мають фольгу ,звичайно вже помиті і змащуємо олією і виливаєм туди наш рулет виходить 2 коробки ставимо у холодильник для застигання на ніч,потім беремо акуратно і видавлюємо з коробки наш рулет і будь ласка дивіться що вийшлоКоробки можна замінити любою пластмасовою бутилкою(мені сподобалась від олії)
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 10:24 | Сообщение # 45 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Ксюша, дуже гарний рецепт Quote (Ксюша) тоді посипаю це мясо желатином просто посипати сухим желатином?
|
|
| |