В гості до Ірини
 Кулінарія крок за кроком. - Сторінка 3 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарія крок за кроком.
PocяДата: Середа, 01/06/2011, 13:18 | Сообщение # 31
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
А з решта тіста з робила трубочки

Прикрепления: 5056964.jpg (50.0 Kb)


 
Зоряна9810Дата: Середа, 01/06/2011, 13:54 | Сообщение # 32
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Pocя, дякую за МК. значить я робила трохи за товсті ....шкода що немаю вафельниці, але треба пробувати ще раз.. happy

 
PocяДата: Середа, 01/06/2011, 14:47 | Сообщение # 33
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Зоряночко, То треба тільки руку набити і дуже скоренько робити бо кінчики дуже скоро сохнуть. І можна робити і мисочки, і трубочки, і конуси, і печиво"Кали". Якось інші роблять а я не маю терпцю до такого sad

 
ir71Дата: Середа, 01/06/2011, 15:56 | Сообщение # 34
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Pocя)
мисочками треба попацькатися і набити руку

Ух ти це краса!!!Уявила собі якусь смачну начинку в ці корзинки.Мм........смакота!!!!


 
PavlukДата: Середа, 01/06/2011, 16:05 | Сообщение # 35
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Quote (Pocя)
робила трубочки

Яка ж то смакота. Треба і собі попробувати. Скоро в чоловіка ювілей, треба чимось дивувати гочтей


 
оксанкаДата: Середа, 01/06/2011, 20:42 | Сообщение # 36
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Pocя, Дякую, що все гарно розказала!!! Спробую обов’язково, точніше почну руку набивати happy happy happy happy happy happy happy

 
РоксоланаДата: Середа, 01/06/2011, 23:16 | Сообщение # 37
Роксолана
набираюсь досвіду
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Pocя,
Дуже вдячна за майстер-клас, а ті трубочки потім залишаються хрустящими чи відвологують,і де їх краще зберігати?


я трохи нерозумна!
 
PocяДата: Четвер, 02/06/2011, 10:04 | Сообщение # 38
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (Роксолана)
де їх краще зберігати?


Так,Роксолана, печиво може трохи як кажуть відійти. Тоді його -на пару хвилин в духовку, а взагалі тримати в щільно закритій коробці ( і не довго wink )


 
ТаньчикДата: Четвер, 13/10/2011, 16:32 | Сообщение # 39
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Фарширована цвітна капуста

Їла у своєї свекрухи цієї неділі дуже смачно...ням-ням


[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
КсюшаДата: Четвер, 13/10/2011, 18:26 | Сообщение # 40
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Рулет мармуровий
7 яєць,білки на піну
1.5ст цукру
1.5ст муки,1.5ч.л порошку до печива
Міксером збити білки ,додати цукор,жовтки,муку перемішану з порошком до печива,
ванільний цукор,шкірку лимона.Я роблю два кольори,до одного даю какао.Тоді на бритванку ложимо ложку білого,зверху ложку чорного,так поки не заповнимо бритванку і печемо.
Крем я роблю з пудінгу ванільного заварного і масла,з додаванням шоколадної нутели,коньяку.
Всередину даю застившу галяретку,смужку.Ось такий вигляд має мій рулетик,без маси,
а ось такі готові,правда не можу ще вас пригостити бо поставила в холодильник для застигання,думаю завтра кусочок вріжу.
Прикрепления: 8317679.jpg (12.9 Kb) · 1181513.jpg (11.8 Kb) · 3817152.jpg (10.1 Kb) · 2143283.jpg (11.6 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
LILEJAДата: Четвер, 13/10/2011, 21:03 | Сообщение # 41
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Ксюша, мабуть смакота. Виглядає шикарно! А можна конкретніше про крем написати? А то звучить дуже смачно! happy

 
КсюшаДата: П`ятниця, 14/10/2011, 09:23 | Сообщение # 42
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
LILEJA, Можна 400гр масла збити,
Ванільний пудінг 1 пачку заварила на молоці 0.5літри поставила хай закипить,тоді окремо беремо 150-200гр. холодного молока в ньому розчиняємо пудінг,до киплячого молока вливаємо пудінг і варимо помішуючи хв 3.Колли остине збиваємо з маслом,трошки додала вареної згущенки,але вона мені попортила весь настрій,купила якусь не дуже добру і масло від неї почало ріднути,(хотіла експерементувати і вийшло)Цей рулет печу що тижня і постійно робила один і той самий крем без згущенки,але з додаванням шоколадної Нутели,я брала Буренку2-3 ст. л.дуже було смачно і кремом можна було квіти робити ,а зараз мені то не сподобалось.Потім на корж намастила масу і дала полоску попередньо підготовленої галяретки,ось як вийшло
А тепер будь ласка пригощайтесь,мій сніданок
Прикрепления: 4912936.jpg (11.8 Kb) · 7021670.jpg (16.9 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
LILEJAДата: П`ятниця, 14/10/2011, 21:27 | Сообщение # 43
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Ксюша, дякую за відповідь. Сподобався мені і крем, і рулет.

 
КсюшаДата: Вівторок, 18/10/2011, 10:22 | Сообщение # 44
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
В ці вихідні робила рулет,який люблять всі мої домочадці.Я б скоріше назвала рулет заливний.
Потрібно 1 курку приблизно 1.300кг.,1.5 літра води,2 моркви,корінь петрушки,перець болгарський 1 шт кольоровий,ну звичайно зелень ,сіль перць і приправа до холодцю 3 пачки і 2 ст л желатину.Курку відварити разом з морквою і петрушкою порізаними на кубики не великі.Я варю довго1-1.5год,на не великому вогні,за пару хвилин до кінця варки додаю перець кубиком порізаний і видавлюю часник,але не жалію можу і цілу головку дати.Хай добре перекипить,виймаємо курку щоб трошки остила і відбираємо мясо і ріжемо його кусками,полосками,як виходить,тоді посипаю це мясо желатином . все перемішую,тоді до бульйону з овочами висипаємо приправу до холодцю,гарно розчиняєм і виливаємо до підготовленого мяса тоді беремо звичайні коробки від соку ,які всередині мають фольгу ,звичайно вже помиті і змащуємо олією і виливаєм туди наш рулет виходить 2 коробки ставимо у холодильник для застигання на ніч,потім беремо акуратно і видавлюємо з коробки наш рулет і будь ласка дивіться що вийшлоКоробки можна замінити любою пластмасовою бутилкою(мені сподобалась від олії)
Прикрепления: 3374861.jpg (13.8 Kb) · 0455761.jpg (10.3 Kb) · 2218763.jpg (10.6 Kb) · 4072246.jpg (13.4 Kb) · 4037319.jpg (12.8 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 18/10/2011, 10:24 | Сообщение # 45
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Ксюша, дуже гарний рецепт
Quote (Ксюша)
тоді посипаю це мясо желатином

просто посипати сухим желатином?


 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024