Кулінарія крок за кроком.
|
|
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 06/12/2011, 16:43 | Сообщение # 61 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) Кльово!!!Я вже хочу спробувати. і мені сподобалось, треба при нагоді попробувати....Це називається лінь рухає прогресом!!!
|
|
| |
Росинка | Дата: Вівторок, 06/12/2011, 17:09 | Сообщение # 62 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Зор"янко, дякую за рецепт! Дуже практично!
Я Оля!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 06/12/2011, 17:13 | Сообщение # 63 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Росинка) Дуже практично! ы посуду можна не мити
|
|
| |
ксенія | Дата: Середа, 07/12/2011, 00:03 | Сообщение # 64 |
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
| Супер ,дуже зручно .
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 07/12/2011, 11:38 | Сообщение # 65 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) Це називається лінь рухає прогресом! Це точно... Але метод класний!!!!!!!!!!!!!!!Дякую
|
|
| |
Ira | Дата: Середа, 07/12/2011, 21:17 | Сообщение # 66 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Зоряна9810, прикольно мені сподобалось Попробую обов,язково.
|
|
| |
Poetka | Дата: Середа, 07/12/2011, 21:40 | Сообщение # 67 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Спробувала,не вийшло,точніше стільки часу займає,що мені руками швидше вдається ,причому наабагато, муку важко засипати,поки засипеш, тай не вгадає з мукою,щоб консистенція була потрібна...Більше пробувати не буду, в мисці легше збити, а потім для зберігання можна й у банку перелити.... Але ви пробуйте,може то в мене не вийшло...
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 08/12/2011, 16:25 | Сообщение # 68 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Poetka, Я так раз пробувала робити теж тісто для ажурних блінів,то разом з бутилкою викинула,тепер тісто для блінів збиваю в комбайні і переливаю у бутилку.Воно таке мені виходить чуть не шовкове,може то залежить від "танців в приприжку",може ми не вміємо так скакати і у нас тісто не виходить.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 17/01/2012, 18:42 | Сообщение # 69 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Як швидко почистити гранат Знаю, що багато хто любить гранати, але не їдять, бо копирсатися в них довго і не дуже зручно. Потім ще й пальці брудні. Ось як швидко і ефективно почистити гранат. Інструкція в картинках. Миємо гранат. На цьому етапі бажано пов'язати фартух, щоб уберегти одяг від випадкових бризок соку. Зрізаємо ножем верхівку із хвостиком так, щоб у зрізі з'явилися білі прожилки. Уздовж цих світлих прожилок робимо неглибокі надрізи.
Перевертаємо гранат - зрізом вниз. Беремо столову ложку і починаємо постукувати по шкірці. Постукування впевнені й рівномірні - і зерна гранатові почнуть стрибати у посудину. Не бійтеся пошкодити зерна. Продавець на ринку взагалі ручкою ножа вибивав зерна з граната - всі були цілі. Бажано, щоб посуд був з високими стінками - на випадок, якщо гранат соковитий. Фартух як і раніше не завадить.
У результаті - тарілка з готовими до вживання гранатом. Вітамінізує!!
|
|
| |
stina | Дата: Вівторок, 17/01/2012, 18:49 | Сообщение # 70 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Іра дякую .що підказала такий спосіб, чистити гранат, а то як почнеш чистити тоді пів кухні треба мити. Супер!
Мене звати Людмила!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 17/01/2012, 19:22 | Сообщение # 71 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
|
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 17/01/2012, 19:25 | Сообщение # 72 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Зоряно,де ти таке знайшла?Буду сьогодні пробувати.Цікаво дуже!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 17/01/2012, 19:27 | Сообщение # 73 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (ir71) Зоряно,де ти таке знайшла не повіриш!!! на однокласниках
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 17/01/2012, 19:31 | Сообщение # 74 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
|
|
|
| |
Pocя | Дата: Вівторок, 17/01/2012, 21:50 | Сообщение # 75 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Зорянко,шокувала своїми знахідками!!! Дякую,тепер і ми будемо чарівницями!
|
|
| |