Кулінарія крок за кроком.
|
|
ліза | Дата: Субота, 06/12/2014, 12:22 | Сообщение # 121 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| jylia1988, ммммммммм, дуже смачно виглядає, аж просяться ті кусочки мені зараз до кави Але перший раз чую, щоб в сирну масу добавляли амоняк Я десь читала, що до такого типу мас взагалі не дають ніяких розпушувачів. Гм, і як амоняк впливає на сир? А запаху потім такого специфічного немає? Дуже цікава варіація сирника.
|
|
| |
jylia1988 | Дата: Субота, 06/12/2014, 20:34 | Сообщение # 122 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
| ліза, Рада що подобається) Я його даю дуже трошечки, на кінчик чайної ложечки, він мягенький і в якійсь мірі пухкенький, і зовсім не відчувається, одним словом - добрий!) Пробуй, головне щоб сир був хорошої якості!)
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 28/01/2015, 20:54 | Сообщение # 123 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Ось рішила поділитись рецептом ковбасок з курячого фаршу. 500грам фаршу курячого 200грам молока. Все гарно перемішати і поставити на 40хв в холодильник.Тоді дати сіль перець,червону паприку спеції для курки гриль.Все за смаком перемішати гарно , я набирала столовою ложкою Беремо харчову плівку ріжемо на полоски і ложимо 1ст ложку фаршу і формуємо тонку ковбаску.
тоді всі решту ковбаски закрутити і кинути в кип"яток і варити 10хв.
Тоді на сковорідку дати олію і обжарити наші ковбаски ,я відрізала ті кульки з однієї сторони і зразу на сковородку видавлювала ковбаску. І обжарити до червоного кольору У мене ковбасок вийшло 10шт ,у рецепті писало 14,але я поки вкумекала що і як,то всі вони різного розміру,бо спочатку тиснула через шприц,потім через кульок ,але саме краще столову ложку на одну ковбаску Смачно досить і головне що швидко ,не довго з тим бавилась
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 28/01/2015, 20:57 |
|
| |
юся | Дата: Середа, 28/01/2015, 21:27 | Сообщение # 124 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
| Ксюша, оце смакота ... так смакота......Дякую за рецепт і фото)))) Взагалі класна темка..........стільки смаколиків
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
|
|
| |
ira7912 | Дата: Четвер, 29/01/2015, 10:08 | Сообщение # 125 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 52
Статус: Offline
| Ксюша, Класно!!! Виглядає дуже апетитно, треба і собі колись спробувати, дякую за рецепт!!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 29/01/2015, 15:44 | Сообщение # 126 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| такий простий рецепт. і так смачно виглядають ті ковбаски!!!!!!!!!! Дякую наша господинько за такий МК!!!!
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 29/01/2015, 20:22 | Сообщение # 127 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Дівчаточка робіть на здоров"я.У мене приготування зайняло 30хв,не включаючи що 40хв стояло в холодильнику,10хв крутила,10хв варила і 10хв обжарювала.Цей рецепт на Однокласниках надибала.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ліза | Дата: Четвер, 29/01/2015, 20:36 | Сообщение # 128 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| Ксюша, гарний рецептик, і простий і не дорогий. Побільше б таких:))) з тушеною капустою певне буде дуже смачно. спасибі!
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 31/01/2015, 17:57 | Сообщение # 129 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Ксюша, дякую за чудовий мк!!!
|
|
| |
юся | Дата: Неділя, 01/02/2015, 19:00 | Сообщение # 130 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
| Рецепт Булочок Тісто:
Сухі дріжджі (якщо начинки багато , то весь маленький пакетик саф-момент , Якщо ні - пів). Борошно 500 г Сіль- чайна ложка Цукор - Столова ложка Олія оливкова або сонячна -1,5 столової ложки Вода 290 г (або молоко) Начинка: Я додаю все ,що знайду у холодильнику : кобвасу з сиром , чи гриби з сиром, чи просто сир з цибулею). Сьогодні була лише ковбаса..... Замісила тісто, воно повинно відпочити і підійти хвилин 40, але коли в мене часу обмаль я вдаюсь до маленьких хитрощів. Кладу у мікрохвильовку на розморозку - хв. 10 -12......і о-ва-ля...підійшло тісто .....пухке ....готове для наступних дій.... тепер добаю начинку і замішую... розділяю на шматочки і формую маленькі колобочки.....
****(Формуючи колобочки, стараюсь ,щоб більша частина начинки була в середині)
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
Сообщение отредактировал юся - Неділя, 01/02/2015, 19:02 |
|
| |
юся | Дата: Неділя, 01/02/2015, 19:01 | Сообщение # 131 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
| Останні маніпуляції........і все готово..........
.
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
Сообщение отредактировал юся - Неділя, 01/02/2015, 19:05 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 02/02/2015, 00:11 | Сообщение # 132 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Цитата юся ( ) Останні маніпуляції........і все готово...... реально просто. Дякую!
|
|
| |
ira7912 | Дата: Понеділок, 02/02/2015, 10:58 | Сообщение # 133 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 52
Статус: Offline
| юся, дякую за гарний рецептик,треба буде спробувати
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 02/02/2015, 17:05 | Сообщение # 134 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| юся,дякую за рецепт,виглядає,ну дуже апетитно.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
юся | Дата: Вівторок, 03/02/2015, 11:37 | Сообщение # 135 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
| Дякую , дівчата))
Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
|
|
| |