В гості до Ірини
 Кулінарія крок за кроком. - Сторінка 4 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарія крок за кроком.
КсюшаДата: Вівторок, 18/10/2011, 10:29 | Сообщение # 46
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Так сухим желатином,мясо ж тепле і тоді заливаємо тим підготовленим бульйоном з приправою,воно теж гаряче,так швидче схоплюється мясо.З сіллю треба бути обережними ,бо приправа досить солена.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: Вівторок, 18/10/2011, 10:33 | Сообщение # 47
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ксюша, Дуже цікаво!!!Дякую за майстер клас.

 
КсюшаДата: Вівторок, 18/10/2011, 10:57 | Сообщение # 48
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Та який то майстер клас Леся,просто виставила покрокове приготування цього блюда

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
оксанкаДата: Вівторок, 18/10/2011, 15:15 | Сообщение # 49
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Ксюша, дякую за чудову ідейку рулета... smile

 
КсюшаДата: Вівторок, 18/10/2011, 18:28 | Сообщение # 50
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
оксанка, будь ласка

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
КсюшаДата: Субота, 03/12/2011, 23:40 | Сообщение # 51
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Круасани.
1кг.муки 1пачка маргарину посікти.
1пачка 100гр дріжджів покришити і змішати з 0.5 склянки цукру,
2 яйця,0.5л.сметани.Перемішати ,хай підкисне хв 10-15.Тоді змішати з мукою з маргарином.Тісто має бути еластичне.Розділити на кілька кусків і розкачувати тоненькі круги і різати на трикутники.На край тіста варену згущенку,але густу,щоб не витікало і закручувати,хай постоїть на блясі 20хвилин для підкисання,змастити жовтком пекти.

Прикрепления: 6374435.jpg (72.6 Kb) · 1293008.jpg (84.4 Kb) · 0198710.jpg (65.4 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 05/12/2011, 17:09
 
PoetkaДата: Субота, 03/12/2011, 23:40 | Сообщение # 52
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Ксюша,дуже дякую за симпатичні круасанчики. biggrin

Я ОЛЯ!
 
AntaliaДата: Субота, 03/12/2011, 23:48 | Сообщение # 53
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Ксюша, дякую за рецепт круасанчиків.А які вони на смак? Такі як звичайні рогалики або булочки? А тісто не має підкисати? wink

Сообщение отредактировал Antalia - Субота, 03/12/2011, 23:51
 
РосинкаДата: Неділя, 04/12/2011, 00:49 | Сообщение # 54
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
Ксюша, дякую за рецепт смачних круасанчиків. Ви так гарно закрутили. Я такі два дні тому пекла, це дійсно смакота, тільки цукру давала 1 столову ложку, а потім обмакувала в пудрі. Ще після замісу ставлю тісто на 2 години в холодильник.

Я Оля!

Сообщение отредактировал Росинка - Неділя, 04/12/2011, 00:50
 
оксанкаДата: Неділя, 04/12/2011, 14:43 | Сообщение # 55
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Ксюша, Дякую, це було моє замовлення!!!! tongue smile smile smile smile

 
КсюшаДата: Понеділок, 05/12/2011, 13:24 | Сообщение # 56
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Antalia, Вони як круасани з пачки 7 days,тісто я зразу розкачую,потім закручені хвилин 20 підкисають вже на бритванці.Одним словом я печу на великих бритванках,що на цілу духовку,то поки накачаю цілу,то вже підкисли.Само тісто не ложу щоб підкисало,тому що потім ті круасани робляться такої форми як булки,одна жіночка брала у мене рецепт,але не зрозуміла і тісто поставила киснути,так у неї вийшли як вона мені сказала булки не подібні на крусани.Треба дуже тонко качати
оксанка, "для хорошего человека ничего не жалко"


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 05/12/2011, 13:25
 
AntaliaДата: Понеділок, 05/12/2011, 16:32 | Сообщение # 57
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Оксана, ще раз дякую за круасанчики, буду пробувати.
Прикрепления: 2087619.gif (22.1 Kb)
 
КсюшаДата: Понеділок, 05/12/2011, 17:08 | Сообщение # 58
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Antalia, дуже добрі,пробуй,але їх виходить дуже багатоякщо так прикинути круг ділила на 16,а таких кругів було 6 або 7,вже точно не памятаю,я один раз рахувала було 96 штук.
Я ще зверху посипаю ,конжутом,деколи.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 05/12/2011, 17:09
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 06/12/2011, 16:06 | Сообщение # 59
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline




Прикрепления: 2351744.jpg (24.2 Kb) · 4106052.jpg (84.3 Kb) · 4067782.jpg (39.0 Kb) · 4095560.jpg (37.4 Kb) · 7773989.jpg (55.1 Kb)


 
ЛесяДата: Вівторок, 06/12/2011, 16:35 | Сообщение # 60
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Зорянооооооооооооооо!!!Кльово!!!Я вже хочу спробувати.

 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024