Кулінарія крок за кроком.
|
|
Ксюша | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 10:29 | Сообщение # 46 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Так сухим желатином,мясо ж тепле і тоді заливаємо тим підготовленим бульйоном з приправою,воно теж гаряче,так швидче схоплюється мясо.З сіллю треба бути обережними ,бо приправа досить солена.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 10:33 | Сообщение # 47 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Ксюша, Дуже цікаво!!!Дякую за майстер клас.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 10:57 | Сообщение # 48 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Та який то майстер клас Леся,просто виставила покрокове приготування цього блюда
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 15:15 | Сообщение # 49 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Ксюша, дякую за чудову ідейку рулета...
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 18/10/2011, 18:28 | Сообщение # 50 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| оксанка, будь ласка
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 03/12/2011, 23:40 | Сообщение # 51 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Круасани. 1кг.муки 1пачка маргарину посікти. 1пачка 100гр дріжджів покришити і змішати з 0.5 склянки цукру, 2 яйця,0.5л.сметани.Перемішати ,хай підкисне хв 10-15.Тоді змішати з мукою з маргарином.Тісто має бути еластичне.Розділити на кілька кусків і розкачувати тоненькі круги і різати на трикутники.На край тіста варену згущенку,але густу,щоб не витікало і закручувати,хай постоїть на блясі 20хвилин для підкисання,змастити жовтком пекти.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 05/12/2011, 17:09 |
|
| |
Poetka | Дата: Субота, 03/12/2011, 23:40 | Сообщение # 52 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Ксюша,дуже дякую за симпатичні круасанчики.
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 03/12/2011, 23:48 | Сообщение # 53 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Ксюша, дякую за рецепт круасанчиків.А які вони на смак? Такі як звичайні рогалики або булочки? А тісто не має підкисати?
Сообщение отредактировал Antalia - Субота, 03/12/2011, 23:51 |
|
| |
Росинка | Дата: Неділя, 04/12/2011, 00:49 | Сообщение # 54 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 79
Статус: Offline
| Ксюша, дякую за рецепт смачних круасанчиків. Ви так гарно закрутили. Я такі два дні тому пекла, це дійсно смакота, тільки цукру давала 1 столову ложку, а потім обмакувала в пудрі. Ще після замісу ставлю тісто на 2 години в холодильник.
Я Оля!
Сообщение отредактировал Росинка - Неділя, 04/12/2011, 00:50 |
|
| |
|
Ксюша | Дата: Понеділок, 05/12/2011, 13:24 | Сообщение # 56 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Antalia, Вони як круасани з пачки 7 days,тісто я зразу розкачую,потім закручені хвилин 20 підкисають вже на бритванці.Одним словом я печу на великих бритванках,що на цілу духовку,то поки накачаю цілу,то вже підкисли.Само тісто не ложу щоб підкисало,тому що потім ті круасани робляться такої форми як булки,одна жіночка брала у мене рецепт,але не зрозуміла і тісто поставила киснути,так у неї вийшли як вона мені сказала булки не подібні на крусани.Треба дуже тонко качати оксанка, "для хорошего человека ничего не жалко"
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 05/12/2011, 13:25 |
|
| |
Antalia | Дата: Понеділок, 05/12/2011, 16:32 | Сообщение # 57 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Оксана, ще раз дякую за круасанчики, буду пробувати.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 05/12/2011, 17:08 | Сообщение # 58 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Antalia, дуже добрі,пробуй,але їх виходить дуже багатоякщо так прикинути круг ділила на 16,а таких кругів було 6 або 7,вже точно не памятаю,я один раз рахувала було 96 штук. Я ще зверху посипаю ,конжутом,деколи.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 05/12/2011, 17:09 |
|
| |
|
Леся | Дата: Вівторок, 06/12/2011, 16:35 | Сообщение # 60 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Зорянооооооооооооооо!!!Кльово!!!Я вже хочу спробувати.
|
|
| |