|
Працюємо з мастикою та кремом
|
|
| Pavluk | Дата: Понеділок, 24/01/2011, 22:04 | Сообщение # 316 |
|
шеф-повар
Статус: Offline
| Дівчата ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
| |
| ксенія | Дата: Вівторок, 25/01/2011, 10:59 | Сообщение # 317 |
|
кулінар
| Таня, тортик супер!!! Ви багато працюєте з шокомастикою, а вона до рук нелипне бо хочу також спробувати?
|
| |
| |
| Pavluk | Дата: Вівторок, 25/01/2011, 11:26 | Сообщение # 318 |
|
шеф-повар
| ксенія, зовсім не липне. Треба тільки, щоб вона добре вистигла, і як пише в рецепті, витримати її на холоді. Я кладу в холодильник на 30хв. А потім розминаю, і все так само як з мармишкової. А от з білого шоколаду трохи примхлива. Білу треба добре вимісити, що масло(жир) з неї витекли, тоді вона буде еластичнішою. Пробуйте, все не так тяжко як здається
|
| |
| |
| ксенія | Дата: Вівторок, 25/01/2011, 21:11 | Сообщение # 319 |
|
кулінар
| Таня ,велике дякую вже зробила,поклала в холодильник, буду робити троянди як вийдуть то покажу.
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Вівторок, 25/01/2011, 22:10 | Сообщение # 320 |
адмін
| Quote (Pavluk) витримати її на холоді. Я кладу в холодильник на 30хв. А я таку мастику витримую цілу ніч у холодильнику а працюю з нею лише на другий день.Вона еластична і слухняна.
|
| |
| |
| ксенія | Дата: Середа, 26/01/2011, 21:02 | Сообщение # 321 |
|
кулінар
| Дівчата допоможіть!!!!! Рветься мені шокомастика, зробила все по рецепту і шоколад хороший (італійський75%).Що можна зробити? Може з пудрою переборщила?
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Середа, 26/01/2011, 22:25 | Сообщение # 322 |
адмін
| Quote (ксенія) Може з пудрою переборщила? Можливо забагато пудри.тепер лише можна попробувати її трохи нагріти і знову вимішувати до пластичності.Або додати 1 ч л розтопленого масла і теж вимішати до пластичності.
|
| |
| |
| ксенія | Дата: Четвер, 27/01/2011, 12:02 | Сообщение # 323 |
|
кулінар
| Дякую Іра, я спробую.
|
| |
| |
| Леся | Дата: Субота, 29/01/2011, 15:50 | Сообщение # 324 |
найкращі кондитери
| І знову новий тортик.Тепер буде перерва ,бо в моїй родині найбільше день народжень припадають на січень. Торт для брата.В середині "Перлина"
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Субота, 29/01/2011, 18:38 | Сообщение # 325 |
адмін
| Quote (Леся) В середині "Перлина" Щось для мене нове!Якщо тобі не важко поділися рецептом. Quote (Леся) Торт для брата Леся,він такий акуратний,рівненький і дуже мило оформлений.Ось тільки бачу такі малесенькі дирочки на салатовій мастиці(покриття торта).Це можна усунути,якщо мастику добре вимісити.Ти просто зашвидко з нею почала працювати. Взагалі то ростеш з кожним днем.Тортами можна пишатися!!!!
|
| |
| |
| Леся | Дата: Субота, 29/01/2011, 18:52 | Сообщение # 326 |
найкращі кондитери
| Ірочко,дякую за всі слова і поради.Я і справді майже відразу покрила торт.Але твої поради для мене найголовніше. А ось рецепт дуже давній,ну можна сказати з дитинства.Коржі бісківтні,а крем:сметана+цукор+желатин замочений.Ось і весь рецепт.Робиться швидко.Ще раз дякую тобі за те що не лишаєш без уваги мої роботи.Ось ніяк не можу наважитися на торти типу барбі чи машинки,бо на весні у похресників днюхи,хочу їх здивувати
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Субота, 29/01/2011, 18:57 | Сообщение # 327 |
адмін
| Чесно тобі напишу,колись дуже боялася як мені замовляли машинку,все шукала повід відмовитись.А зараз машинки роблю закритими очима.А ось лялька відразу мені вдалася,з першого разу.Подивися мій МК,то може спробуєш.Головне не боятися,а руки самі зроблять.
|
| |
| |
| Леся | Дата: Субота, 29/01/2011, 20:12 | Сообщение # 328 |
найкращі кондитери
| Як добре що на світі є люди які діляться своїми секретами.Ато є такі господині що печуть роками а поділитися своїм мистецтвом і рецептом не хочуть,завжди шукають якісь відмазки,або чогось не договорюють.Дякую тобі за твою доброту,розуміння і підтримку.А твої МК передивляюся часто,і думаю що ти нас порадуєш і іншими МК.
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Субота, 29/01/2011, 20:15 | Сообщение # 329 |
адмін
| Лесю,з радістю.але через завантаження роблю все швидко і про мк забуваю.Та спробую на наступний раз незабути і знайти час Quote (Леся) Дякую тобі за твою доброту,розуміння і підтримку на здоровя!мені добре коли чомусь навчаться у мене,а я навчуся в других.
|
| |
| |
| Леся | Дата: Субота, 29/01/2011, 20:27 | Сообщение # 330 |
найкращі кондитери
| Ірочко в мене назріло питання.На чому в тебе тримаються зірочки з останніх тортиків,моїй доні дуже сподобалися твої останні роботи там де на 22 і 18 років.У березні в неї повноліття ,хоче теж такого
|
| |
| |