В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 69 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Працюємо з мастикою та кремом
мамцяДата: Понеділок, 11/04/2011, 13:47 | Сообщение # 1021
шеф-повар
Статус: Offline
Дівчата, відзовіться, хто робив подарункову коробку коньяку? Поможіть.На бутилку яка мастика має бути, щоб форму тримало?

Оксана Я.

оксанкаДата: Понеділок, 11/04/2011, 14:06 | Сообщение # 1022
оксанка
найкращі кондитери
Мартуся1309, masik, Прекрасні тортики!!! Як нам мене все чудово applause applause applause applause applause applause
Ой дівчата !!!!! А ось мій "шедевр", найперший в житті від доки пекти почала... Навіть в уяві ніколи немала що щось подібне буду "творити" і подивіться що вийшло. Завтра в мами День народження І ми просто не знали, що їй подарувати... wink і ось Ірусь з твоєю допомогою , допомогою Лесі і Тані ... happy happy happy happy Короче критикуйте...а я потім все розкажу то були маски шоу happy happy happy happy happy happy happy happy happy

Прикрепления: 8126574.jpg (44.7 Kb) · 5908975.jpg (34.6 Kb) · 7669864.jpg (41.5 Kb)

ЛесяДата: Понеділок, 11/04/2011, 14:14 | Сообщение # 1023
Леся
найкращі кондитери
оксанка, ВІТАЮ З ПОЧАТКОМ!!! Все дуже красиво.Чим вирізала букви???Зірочки такі в тебе цікаві,кольорові,як ти їх робила???Ну мені все сподобалося,тортик твій ексклюзив бо не такий як у всіх.Ти просто супер,а ще боялася що не вийде казка.А які рівненькі жгутики,а у мене стільки нервів на них іде.Це тобі від мене

LILEJAДата: Понеділок, 11/04/2011, 14:24 | Сообщение # 1024
LILEJA
шеф-повар
masik, Мартуся1309, дуже гарні ваші тортики.
І я вітаю Оксанку з гарним початком прикрашання тортів. Тортик супер. Так тримати!!!
Прикрепления: 5552547.jpg (9.4 Kb)

ir71Дата: Понеділок, 11/04/2011, 14:26 | Сообщение # 1025
ir71
адмін
Quote (мамця)
.На бутилку яка мастика має бути, щоб форму тримало?

Я робила шокомастику і сушила тиждень,щоб форма була

Оксанко по моєму ти перевершила сама себе або відкрила у собі скритий талант тортоприкрашальниці.Просто краса!!!Все гарно придумала,поєднала.Тортик такий веселий,житєвий з настрієм!!!Але одну помилку тобі все таки знайшла-наслідуючий раз мастику для покриття на торт просто перед тим як покривати ,добре виміси.Тоді вона буде однорідна і не буде видно ось таких дирочок і крупинок.

БРАВО!!!

оксанкаДата: Понеділок, 11/04/2011, 14:27 | Сообщение # 1026
оксанка
найкращі кондитери
Леся, Ну ти мене розсмішила з такооооооооооооооооою похвалою!!! happy happy ^_^Велике дякую, де мені там до Вас wink wink wink Я просила критикувати happy happy happy happy а не хвалити.... smile smile smile smile smile Ой все пригодилося в тій роботі і навики з креслення, і малювання. Букви вирізала сама власноручно з паперу тоді вирізала на мастиці( потім доперла що можна трафарет собі зроби з компа...), а зірочки витиснула і просто різними кольрами розфарбувала, кажеш Лесю жгутики рівненькі? Йой ти б їх зблизька побачила wacko happy happy happy Коли фарбувала сам торт, бачу фарба підсихає wacko wacko wacko ого думаю треба скоро то робити , щоб різкого переходу не було. І тут згодала як при кресленнях проектів, треба було будинки розфарбовувати( тобто сама технологія, щоб фарба гарно лягала)і те згодилося. Не знаю це просто якесь чудо що я це зробила happy happy happy happy happy Тяжка Ірусь в тебе праця wink зате приємна happy happy happy happy happy

ir71Дата: Понеділок, 11/04/2011, 14:33 | Сообщение # 1027
ir71
адмін
Quote (оксанка)
Тяжка Ірусь в тебе праця

Для мене це задоволення!!!!

оксанкаДата: Понеділок, 11/04/2011, 14:37 | Сообщение # 1028
оксанка
найкращі кондитери
Quote (ir71)
астику для покриття на торт просто перед тим як покривати ,добре виміси.Тоді вона буде однорідна і не буде видно ось таких дирочок і крупинок.

Велике тобі дякую за підтримку і натхнення!!!Я вже просто немала часу над тим думати, бо день народження завтра happy ^_^ happy ^_^ happy Я просто так намісилася тої мастики, що дві пішли гайту в смітник happy ^_^ happy ^_^ А сьогодні думаю будь що буде, як не вийде то най так буде. А як почала розкачувати wacko %) wacko %) дивлюся що таке, і здається мені що я за тоненько розкачала...

Сообщение отредактировал оксанка - Понеділок, 11/04/2011, 14:37

masikДата: Понеділок, 11/04/2011, 14:46 | Сообщение # 1029
шеф-повар
Quote (Зоряна9810)
а які ти коржі використовуєш для такої сумочки.?

я печу звичайні бісквітні коржі з ними мені найкраще працювати

masikДата: Понеділок, 11/04/2011, 14:48 | Сообщение # 1030
шеф-повар
оксанка, тортик дійсно гарний і такий весняний, що пінімає настрій.

оксанкаДата: Понеділок, 11/04/2011, 14:50 | Сообщение # 1031
оксанка
найкращі кондитери
masik, Велике дякую!!! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

мамцяДата: Понеділок, 11/04/2011, 14:54 | Сообщение # 1032
шеф-повар
Іра, а в бутилці в тебе картошка? А з мармишок не буде тримати,А можна желатинову, бо торт треба до суботи, і часу на сушку нема.Желатинова дуже тверда?Ти лиш не злись angry , що мучу тебе своїми питаннями. smile smile smile

Оксана Я.

ir71Дата: Понеділок, 11/04/2011, 14:58 | Сообщение # 1033
ir71
адмін
Quote (мамця)
Іра, а в бутилці в тебе картошка? А

В бутилці у мене торт,а покрила готовою висушеною формою бутилки.Желатинова тверда але ти зроби зефірну і додай трохи желатину при замісі.Така мастика швидко висохне.Або зроби торт у вигляді бутилки і покрий мастикою.
Quote (мамця)
Ти лиш не злись , що мучу тебе своїми питаннями.
Я на таке не злюся!

ЛесяДата: Понеділок, 11/04/2011, 15:06 | Сообщение # 1034
Леся
найкращі кондитери
Quote (мамця)
а в бутилці в тебе картошка

вже пару раз натрапляю на оцю картошку,що воно таке,і з чим його їсти??? happy happy happy

ir71Дата: Понеділок, 11/04/2011, 15:18 | Сообщение # 1035
ir71
адмін
Quote (Леся)
натрапляю на оцю картошку,що воно таке,і з чим його їсти???

Перемелені залишки бисквітного коржа вимішані з кремом.Тобто така маса,якою можна формувати все що хочеш

Пошук:

Copyright MyCorp © 2026