|
Працюємо з мастикою та кремом
|
|
| мамця | Дата: Понеділок, 11/04/2011, 13:47 | Сообщение # 1021 |
|
шеф-повар
Статус: Offline
| Дівчата, відзовіться, хто робив подарункову коробку коньяку? Поможіть.На бутилку яка мастика має бути, щоб форму тримало?
Оксана Я.
|
| |
| |
|
| Леся | Дата: Понеділок, 11/04/2011, 14:14 | Сообщение # 1023 |
найкращі кондитери
| оксанка, ВІТАЮ З ПОЧАТКОМ!!! Все дуже красиво.Чим вирізала букви???Зірочки такі в тебе цікаві,кольорові,як ти їх робила???Ну мені все сподобалося,тортик твій ексклюзив бо не такий як у всіх.Ти просто супер,а ще боялася що не вийде казка.А які рівненькі жгутики,а у мене стільки нервів на них іде.Це тобі від мене
|
| |
| |
| LILEJA | Дата: Понеділок, 11/04/2011, 14:24 | Сообщение # 1024 |
шеф-повар
| masik, Мартуся1309, дуже гарні ваші тортики. І я вітаю Оксанку з гарним початком прикрашання тортів. Тортик супер. Так тримати!!!
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Понеділок, 11/04/2011, 14:26 | Сообщение # 1025 |
адмін
| Quote (мамця) .На бутилку яка мастика має бути, щоб форму тримало? Я робила шокомастику і сушила тиждень,щоб форма була Оксанко по моєму ти перевершила сама себе або відкрила у собі скритий талант тортоприкрашальниці.Просто краса!!!Все гарно придумала,поєднала.Тортик такий веселий,житєвий з настрієм!!!Але одну помилку тобі все таки знайшла-наслідуючий раз мастику для покриття на торт просто перед тим як покривати ,добре виміси.Тоді вона буде однорідна і не буде видно ось таких дирочок і крупинок. БРАВО!!!
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Понеділок, 11/04/2011, 14:27 | Сообщение # 1026 |
найкращі кондитери
| Леся, Ну ти мене розсмішила з такооооооооооооооооою похвалою!!! ^_^Велике дякую, де мені там до Вас Я просила критикувати а не хвалити.... Ой все пригодилося в тій роботі і навики з креслення, і малювання. Букви вирізала сама власноручно з паперу тоді вирізала на мастиці( потім доперла що можна трафарет собі зроби з компа...), а зірочки витиснула і просто різними кольрами розфарбувала, кажеш Лесю жгутики рівненькі? Йой ти б їх зблизька побачила Коли фарбувала сам торт, бачу фарба підсихає ого думаю треба скоро то робити , щоб різкого переходу не було. І тут згодала як при кресленнях проектів, треба було будинки розфарбовувати( тобто сама технологія, щоб фарба гарно лягала)і те згодилося. Не знаю це просто якесь чудо що я це зробила Тяжка Ірусь в тебе праця зате приємна
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Понеділок, 11/04/2011, 14:33 | Сообщение # 1027 |
адмін
| Quote (оксанка) Тяжка Ірусь в тебе праця Для мене це задоволення!!!!
|
| |
| |
| оксанка | Дата: Понеділок, 11/04/2011, 14:37 | Сообщение # 1028 |
найкращі кондитери
| Quote (ir71) астику для покриття на торт просто перед тим як покривати ,добре виміси.Тоді вона буде однорідна і не буде видно ось таких дирочок і крупинок. Велике тобі дякую за підтримку і натхнення!!!Я вже просто немала часу над тим думати, бо день народження завтра ^_^ ^_^ Я просто так намісилася тої мастики, що дві пішли гайту в смітник ^_^ ^_^ А сьогодні думаю будь що буде, як не вийде то най так буде. А як почала розкачувати %) %) дивлюся що таке, і здається мені що я за тоненько розкачала...
Сообщение отредактировал оксанка - Понеділок, 11/04/2011, 14:37 |
| |
| |
| masik | Дата: Понеділок, 11/04/2011, 14:46 | Сообщение # 1029 |
|
шеф-повар
| Quote (Зоряна9810) а які ти коржі використовуєш для такої сумочки.? я печу звичайні бісквітні коржі з ними мені найкраще працювати
|
| |
| |
| masik | Дата: Понеділок, 11/04/2011, 14:48 | Сообщение # 1030 |
|
шеф-повар
| оксанка, тортик дійсно гарний і такий весняний, що пінімає настрій.
|
| |
| |
|
| мамця | Дата: Понеділок, 11/04/2011, 14:54 | Сообщение # 1032 |
|
шеф-повар
| Іра, а в бутилці в тебе картошка? А з мармишок не буде тримати,А можна желатинову, бо торт треба до суботи, і часу на сушку нема.Желатинова дуже тверда?Ти лиш не злись , що мучу тебе своїми питаннями.
Оксана Я.
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Понеділок, 11/04/2011, 14:58 | Сообщение # 1033 |
адмін
| Quote (мамця) Іра, а в бутилці в тебе картошка? А В бутилці у мене торт,а покрила готовою висушеною формою бутилки.Желатинова тверда але ти зроби зефірну і додай трохи желатину при замісі.Така мастика швидко висохне.Або зроби торт у вигляді бутилки і покрий мастикою.Quote (мамця) Ти лиш не злись , що мучу тебе своїми питаннями. Я на таке не злюся!
|
| |
| |
| Леся | Дата: Понеділок, 11/04/2011, 15:06 | Сообщение # 1034 |
найкращі кондитери
| Quote (мамця) а в бутилці в тебе картошка вже пару раз натрапляю на оцю картошку,що воно таке,і з чим його їсти???
|
| |
| |
| ir71 | Дата: Понеділок, 11/04/2011, 15:18 | Сообщение # 1035 |
адмін
| Quote (Леся) натрапляю на оцю картошку,що воно таке,і з чим його їсти??? Перемелені залишки бисквітного коржа вимішані з кремом.Тобто така маса,якою можна формувати все що хочеш
|
| |
| |