Працюємо з мастикою та кремом
|
|
Зоряна9810 | Дата: Середа, 04/05/2011, 10:47 | Сообщение # 1291 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| ромашка, і лялька прикольна і сумочка стильна!!! дійсно як не перша..
|
|
| |
Улянка | Дата: Середа, 04/05/2011, 11:24 | Сообщение # 1292 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| ромашка, дуже гарні у тебе виходять торти!!!!!
s
|
|
| |
ромашка | Дата: Середа, 04/05/2011, 13:04 | Сообщение # 1293 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Всім велике спасибі. По можливості надалі буду виставляти свої перші роботи нестандартної форми.
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 04/05/2011, 13:17 | Сообщение # 1294 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| ромашка, Сумка дууууже гарно получилася. Quote (ромашка) По можливості надалі буду виставляти свої перші роботи нестандартної форми. Вони у тебе вже точно не будуть перші,бо перші ці що ми вже бачимо.
|
|
| |
ромашка | Дата: Середа, 04/05/2011, 13:41 | Сообщение # 1295 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Я мала на увазі, ті торти, які я буду робити вперше ( мішечок, капелюшки і т.д.)Дуже вже мені сподобалось робити торти в 3Д
|
|
| |
Наталонька | Дата: Середа, 04/05/2011, 14:30 | Сообщение # 1296 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| ромашка, Вітаю з успішними роботами, барбі і сумка просто чудо.
|
|
| |
masik | Дата: Середа, 04/05/2011, 21:44 | Сообщение # 1297 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| ромашка, о це так сумочка.....
|
|
| |
masik | Дата: Середа, 04/05/2011, 21:48 | Сообщение # 1298 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Дівчата, можна запитання хто робив ікру , скільки вона може стояти в холодильнику
|
|
| |
ромашка | Дата: Середа, 04/05/2011, 22:29 | Сообщение # 1299 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Всім ще раз дякуюююю....
|
|
| |
Pavluk | Дата: Четвер, 05/05/2011, 11:43 | Сообщение # 1300 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| masik, я робила ікру, але відразу перед тим як віддаваи торт. Думаю, що 1-2дні нічого їй не буде. Але як класти ікру в якусь посудину на зберігання, то нижній шар просто деформується, стане прямим. А верх буде нормальним. Чим міцніше буде желе, тим краще буде зберігатися ікра в холодильнику.
|
|
| |
masik | Дата: Четвер, 05/05/2011, 12:02 | Сообщение # 1301 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Pavluk, дякую за відповідь.
|
|
| |
|
Леся | Дата: Четвер, 05/05/2011, 15:40 | Сообщение # 1303 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Двчата, хто робив ось таку структуру на тортах?З чого воно робиться і як???
Сообщение отредактировал Леся - Четвер, 05/05/2011, 15:48 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 05/05/2011, 15:52 | Сообщение # 1304 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Леся, ти маєш на увазі оті рожеві кривульки? мені здається що це айсинг
Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Четвер, 05/05/2011, 15:54 |
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 05/05/2011, 16:53 | Сообщение # 1305 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Леся, Я чомусь схильна до того що це тонюсінькі "шнурочки" з мастики!!!
|
|
| |