В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 87 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Працюємо з мастикою та кремом
Зоряна9810Дата: Середа, 04/05/2011, 10:47 | Сообщение # 1291
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
ромашка, і лялька прикольна і сумочка стильна!!! дійсно як не перша..

 
УлянкаДата: Середа, 04/05/2011, 11:24 | Сообщение # 1292
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
ромашка, дуже гарні у тебе виходять торти!!!!!

s
 
ромашкаДата: Середа, 04/05/2011, 13:04 | Сообщение # 1293
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Всім велике спасибі. По можливості надалі буду виставляти свої перші роботи нестандартної форми.
 
ЛесяДата: Середа, 04/05/2011, 13:17 | Сообщение # 1294
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
ромашка, Сумка дууууже гарно получилася.
Quote (ромашка)
По можливості надалі буду виставляти свої перші роботи нестандартної форми.

Вони у тебе вже точно не будуть перші,бо перші ці що ми вже бачимо.


 
ромашкаДата: Середа, 04/05/2011, 13:41 | Сообщение # 1295
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Я мала на увазі, ті торти, які я буду робити вперше ( мішечок, капелюшки і т.д.)Дуже вже мені сподобалось робити торти в 3Д
 
НаталонькаДата: Середа, 04/05/2011, 14:30 | Сообщение # 1296
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
ромашка, Вітаю з успішними роботами, барбі і сумка просто чудо.
 
masikДата: Середа, 04/05/2011, 21:44 | Сообщение # 1297
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
ромашка, о це так сумочка..... surprised
 
masikДата: Середа, 04/05/2011, 21:48 | Сообщение # 1298
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Дівчата, можна запитання хто робив ікру , скільки вона може стояти в холодильнику
 
ромашкаДата: Середа, 04/05/2011, 22:29 | Сообщение # 1299
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Всім ще раз дякуюююю.... angel angel angel
 
PavlukДата: Четвер, 05/05/2011, 11:43 | Сообщение # 1300
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
masik, я робила ікру, але відразу перед тим як віддаваи торт. Думаю, що 1-2дні нічого їй не буде. Але як класти ікру в якусь посудину на зберігання, то нижній шар просто деформується, стане прямим. А верх буде нормальним. Чим міцніше буде желе, тим краще буде зберігатися ікра в холодильнику.

 
masikДата: Четвер, 05/05/2011, 12:02 | Сообщение # 1301
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Pavluk, дякую за відповідь.
 
zooДата: Четвер, 05/05/2011, 13:22 | Сообщение # 1302
zoo
повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 166
Статус: Offline
ромашка, Сумка суперова!!!!!!! smile smile smile smile smile smile

Мене звати Тетяна
 
ЛесяДата: Четвер, 05/05/2011, 15:40 | Сообщение # 1303
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Двчата, хто робив ось таку структуру на тортах?З чого воно робиться і як???
Прикрепления: 2143745.jpeg (3.3 Kb)




Сообщение отредактировал Леся - Четвер, 05/05/2011, 15:48
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 05/05/2011, 15:52 | Сообщение # 1304
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Леся, ти маєш на увазі оті рожеві кривульки?
мені здається
що це айсинг




Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Четвер, 05/05/2011, 15:54
 
оксанкаДата: Четвер, 05/05/2011, 16:53 | Сообщение # 1305
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Леся, Я чомусь схильна до того що це тонюсінькі "шнурочки" з мастики!!! wink

 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024