Працюємо з мастикою та кремом
|
|
LILEJA | Дата: Четвер, 05/05/2011, 17:07 | Сообщение # 1306 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| А я теж бачила, що таке роблять з допомогою айсингу.
|
|
| |
masik | Дата: Четвер, 05/05/2011, 17:26 | Сообщение # 1307 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Леся, і мені здається що це з мастики бо на вигляд досить обємні
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 05/05/2011, 19:09 | Сообщение # 1308 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Зоряна9810, фото дійсно маленьке бо взяла з однокласників.Але мені здається що якби було з айсингу то як воно може триматися цілим.Адже я робила розмітку на футбольне поле і коли його забирали то трошки потріскало.
|
|
| |
Рося | Дата: Четвер, 05/05/2011, 20:46 | Сообщение # 1309 |
Гурман
Группа: Своя людина
Сообщений: 107
Статус: Offline
| Леся, я зараз не можу згадати де я бачила на просторах інтернету цей торт але знаю що він прикрашений мальованим в рожевий колір кремом для айсінгу. Малюють прямо на торті корнетиком з ширшою дірочкою.
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 05/05/2011, 20:49 | Сообщение # 1310 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Рося, Дякую за допомогу.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 05/05/2011, 22:10 | Сообщение # 1311 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Лесю,це справді айсінг,зафарбований в рожевий.І прикрашається відразу на торті,тоді нічого не тріскає.(лимонний сік треба давати в кінці,коли айсінг вже замішаний)
|
|
| |
ромашка | Дата: Четвер, 05/05/2011, 22:22 | Сообщение # 1312 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Торт "Мішок з грошима"
Сообщение отредактировал ромашка - Четвер, 05/05/2011, 22:23 |
|
| |
Pavluk | Дата: Четвер, 05/05/2011, 22:35 | Сообщение # 1313 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| ромашка, що не торт - то маленьке диво. Молодець!!! Я теж попрацювала сьогодні добре. Торт до ювілею
|
|
| |
|
masik | Дата: Четвер, 05/05/2011, 23:31 | Сообщение # 1315 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| ромашка, Pavluk, тортики дійсно прекрасні.
|
|
| |
LILEJA | Дата: П`ятниця, 06/05/2011, 00:55 | Сообщение # 1316 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| ромашка, твій мішок дуже гарний! Pavluk, гарний тортик. Ювіляр буде задоволений!
|
|
| |
|
ir71 | Дата: П`ятниця, 06/05/2011, 10:33 | Сообщение # 1318 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ой,ви мої бджілки трудівниці Таню та Світлано,я так за вас рада.Радію що у вас все получається,що творите гарні шедеври.Ви МОЛОДЦІ,що не боїтеся роботи і беретеся за складне оформлення.Так тримати далі
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 06/05/2011, 10:37 | Сообщение # 1319 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| ромашка, Pavluk,
|
|
| |
мамця | Дата: П`ятниця, 06/05/2011, 10:45 | Сообщение # 1320 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
|
Оксана Я.
|
|
| |