В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 88 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Працюємо з мастикою та кремом
LILEJAДата: Четвер, 05/05/2011, 17:07 | Сообщение # 1306
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
А я теж бачила, що таке роблять з допомогою айсингу.

 
masikДата: Четвер, 05/05/2011, 17:26 | Сообщение # 1307
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Леся, і мені здається що це з мастики бо на вигляд досить обємні
 
ЛесяДата: Четвер, 05/05/2011, 19:09 | Сообщение # 1308
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Зоряна9810, фото дійсно маленьке бо взяла з однокласників.Але мені здається що якби було з айсингу то як воно може триматися цілим.Адже я робила розмітку на футбольне поле і коли його забирали то трошки потріскало.

 
РосяДата: Четвер, 05/05/2011, 20:46 | Сообщение # 1309
Гурман
Группа: Своя людина
Сообщений: 107
Статус: Offline
Леся, я зараз не можу згадати де я бачила на просторах інтернету цей торт але знаю що він прикрашений мальованим в рожевий колір кремом для айсінгу. Малюють прямо на торті корнетиком з ширшою дірочкою.

 
ЛесяДата: Четвер, 05/05/2011, 20:49 | Сообщение # 1310
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Рося, Дякую за допомогу.

 
ir71Дата: Четвер, 05/05/2011, 22:10 | Сообщение # 1311
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Лесю,це справді айсінг,зафарбований в рожевий.І прикрашається відразу на торті,тоді нічого не тріскає.(лимонний сік треба давати в кінці,коли айсінг вже замішаний)

 
ромашкаДата: Четвер, 05/05/2011, 22:22 | Сообщение # 1312
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Торт "Мішок з грошима"


Сообщение отредактировал ромашка - Четвер, 05/05/2011, 22:23
 
PavlukДата: Четвер, 05/05/2011, 22:35 | Сообщение # 1313
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
ромашка, що не торт - то маленьке диво. Молодець!!!
Я теж попрацювала сьогодні добре. Торт до ювілею




 
IraДата: Четвер, 05/05/2011, 23:07 | Сообщение # 1314
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
ромашка, Pavluk, чудові тортики дівчатка biggrin biggrin biggrin ви просто молодці!!!!!!!!! smile smile smile

 
masikДата: Четвер, 05/05/2011, 23:31 | Сообщение # 1315
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
ромашка, Pavluk, тортики дійсно прекрасні.
 
LILEJAДата: П`ятниця, 06/05/2011, 00:55 | Сообщение # 1316
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
ромашка, твій мішок дуже гарний! applause good good
Pavluk, гарний тортик. Ювіляр буде задоволений!


 
оксанкаДата: П`ятниця, 06/05/2011, 09:55 | Сообщение # 1317
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Pavluk, Гарний тортик в українському стилі!!! applause applause applause
ромашка, Чудовий мішечок!!! wink wink wink


 
ir71Дата: П`ятниця, 06/05/2011, 10:33 | Сообщение # 1318
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ой,ви мої бджілки трудівниці Таню та Світлано,я так за вас рада.Радію що у вас все получається,що творите гарні шедеври.Ви МОЛОДЦІ,що не боїтеся роботи і беретеся за складне оформлення.Так тримати далі

 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 06/05/2011, 10:37 | Сообщение # 1319
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
ромашка, Pavluk, good good good

 
мамцяДата: П`ятниця, 06/05/2011, 10:45 | Сообщение # 1320
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline


Оксана Я.
 
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024