А що у вас сьогодні на столі?
|
|
ir71 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 06/02/2015, 21:03 | Сообщение # 5176 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| У мене сьогоді святкова вечеря.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 09/02/2015, 16:05 | Сообщение # 5177 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата Ксюша ( ) хлібчик спекла
Цитата ліза ( ) правда деколи на базарі на мене витріщають очі я б теж так зробила бо вперше чую таку назву
В нас сьогодні борщ, і макарони з підливою.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 11/02/2015, 19:00 | Сообщение # 5178 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| У мене сьогодні борщик ,вареники з шкварками.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Talochka | Дата: Четвер, 12/02/2015, 19:33 | Сообщение # 5179 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Хоча ще не Масляна, але у нас оладки:
Досить корисні: у тісто, крім цільнозернового борошна, додається ще кукурудзяне, вівсяні пластівці, а також мелене насіння льону. Про користь гарбуза всім відомо! А замість цукру тут справжній кленовий сироп. Так що такі оладки цілком підходять для здорового харчування.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 13/02/2015, 22:11 | Сообщение # 5180 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Цитата Talochka ( ) але у нас оладки: дуже апетитні на фото!!! У нас сьогодні борщ, і вечеря в банці,на десерт булочки куплені. І взагалі щось немаю я останнім часом бажання фантазувати,тому так все по-простому,без лягумінів
Сообщение отредактировал оксанка - П`ятниця, 13/02/2015, 22:11 |
|
| |
rukodelka | Дата: Субота, 14/02/2015, 01:12 | Сообщение # 5181 |
повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 153
Статус: Offline
| Дівчата,я до вас з новим рецептиком.Моя свекруха поділилася рецептом смачних котлет.Я спробувала-мені і всім моїм домашнім дуже спобалися,тому ділюся з вами. 0,5кг фаршу одна середня головка капусти 400г манки 3 яйця 1шт.вел.цибулі 1морквина сіль,перець .молоко капусту потрібно відділити від качана і дрібно посікти.Можна перемолоти на м'ясорубці.Я потерла на грубій терці(на тій,що зазвичай тремо бур'як на борщ).Цибулю покришити дрібними кубиками.Моркву потерти на дрібній терці і підсмажити разом з цибулькою.Оскільки я моркву не дуже люблю,то цибулю просто потерла на дрібній терці і не тушила.Беремо посудину( у мене миска)і все гарненько перемішуємо.Формуємо котлетки і обжарюємо з двох сторін,поки не з'явиться скоринка-але не до готовності.Беремо кастрюльку,викладаємо на низ,щоб встелити дно пластинками картоплю і вискладуємо наші котлетки.Заливаємо їх гарячим молоком(можна трохи молока,а трохи води)так,щоб покрило.Закриваємо кришкою кастрюльку такою,щоб вона втопилася,тобто лягла на котлетки,і на маленькому вогні тушкуємо 1 годину.котлети втягнуть рідину,а решту потім зливаємо.Дівчата,повірте-котлети БОМБЕЗНІ.Я спочатку як поочитала рецепт,то не дуже хотілося готувати їх,але тепер вони мої улюбленні.Вони виходять такі як парові,і їх багато.Капусти взагалі не чути.Ну,що тут казати,пробуйте.
Додано (14/02/2015, 01:12) --------------------------------------------- Talochka, оладки дуже апетитні...мммм
|
|
| |
ліза | Дата: Субота, 14/02/2015, 13:13 | Сообщение # 5182 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 202
Статус: Offline
| У нас сьогодні гречка, підливка із шампінйонів, м`ясні відбивні, суп гороховий і останній шматок ось такого тортика.Пригощайтеся
Звичайний ванільний бісквіт, йогуртовий крем від Ксюші ( величезне спасибі нашій Ксюші!!!) і консервовані персики.Трохи нерівномірно розприділила крем, але на смак то не вплинуло, дуже ніжний і легкий торт. Для тих, хто на дієті,просто ідеальний
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 14/02/2015, 19:59 | Сообщение # 5183 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| rukodelka, дякую за рецепт шкода що швидше не зайшла і не почитала,але мені таке подобається. ліза, такий апетитний кусок,А я ьогодні цілий день топталась на кухні то вже під вечір щось стало видно. Спекла 5 піц,нажарила пеньків,рибки,і зробила салатик з пекінки і зробила заготовки на голубці,і думаю вистачить
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
rukodelka | Дата: Вівторок, 17/02/2015, 02:03 | Сообщение # 5184 |
повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 153
Статус: Offline
| ліза, мммм...смакота Ксюша, будь-ласкаДодано (17/02/2015, 02:03) --------------------------------------------- Ксюша, нічого собі...5 піц?У тебе мабуть велика сім'я?А як це -нажарила пеньків?Що це таке?
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 17/02/2015, 14:56 | Сообщение # 5185 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| rukodelka, ні сім"я не велика,на даний момент 3,бо син в Києві.а пеньки є у нас на форумі рецепт,може по іншому називаються,але це вафля,картопля,і сосиска,все закручено рулетом ,порізане на кружечки і обжарене в клярі.Введи у нас на форумі в пошуку Пеньки і побачиш .
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 17/02/2015, 14:59 |
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 19/02/2015, 19:42 | Сообщение # 5186 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| у мене сьогодні в процесі картопля печена з шпондером і квашена капуста,чогось такого захотілось домашнього ,але то лиш готується,і вже всі ходимо і принюхуємось до часничку.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 19/02/2015, 20:06 | Сообщение # 5187 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| в нас налисники з грибами та курячим філе, россольник та кишка..
|
|
| |
rukodelka | Дата: Четвер, 19/02/2015, 23:23 | Сообщение # 5188 |
повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 153
Статус: Offline
| Ксюша,то я вже знаю,що це за пеньки. Ще зелений борщик доїдаємо і курячі відбивні. Я сьогодні налисничків насмажила з солодкою сирною начинкою.Мої люблять потім на маслі піджарювати з обох боків і з чайочком.
|
|
| |
jylia1988 | Дата: П`ятниця, 20/02/2015, 14:50 | Сообщение # 5189 |
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 106
Статус: Offline
| У нас борщик, голубці а на десерт тортик
|
|
| |
оксанка | Дата: Субота, 21/02/2015, 22:43 | Сообщение # 5190 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Але всі такі господиньки вварюєте смаколиків,молодці!!! Я ще варила без складності видумки борщ,гречку з тушеними реберцями. А отвже піст починається,то треба трохи думати що варити ,щоб попостити
Цитата jylia1988 ( ) а на десерт тортик дуже апетитне фото а рецептик можна такого пляцка?
|
|
| |