В гості до Ірини
 А що у вас сьогодні на столі? - Сторінка 346 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
А що у вас сьогодні на столі?
ir71Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Статус: Offline
Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати

КсюшаДата: П`ятниця, 06/02/2015, 21:03 | Сообщение # 5176
Ксюша
найкращі кондитери
У мене сьогоді святкова вечеря.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

оксанкаДата: Понеділок, 09/02/2015, 16:05 | Сообщение # 5177
оксанка
найкращі кондитери
Цитата Ксюша ()
хлібчик спекла
da-38

Цитата ліза ()
правда деколи на базарі на мене витріщають очі
я б теж  так  зробила smehs-260  бо  вперше  чую  таку  назву sorom

В  нас сьогодні  борщ, і  макарони  з  підливою.

КсюшаДата: Середа, 11/02/2015, 19:00 | Сообщение # 5178
Ксюша
найкращі кондитери
У мене сьогодні борщик ,вареники з шкварками.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

TalochkaДата: Четвер, 12/02/2015, 19:33 | Сообщение # 5179
Talochka
шеф-повар
Хоча ще не Масляна, але у нас оладки:

Досить корисні: у тісто, крім цільнозернового борошна, додається ще кукурудзяне, вівсяні пластівці, а також мелене насіння льону. Про користь гарбуза всім відомо! А замість цукру тут справжній кленовий сироп. Так що такі оладки цілком підходять для здорового харчування.  podmigivaniya-118

"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі."
Наталя

оксанкаДата: П`ятниця, 13/02/2015, 22:11 | Сообщение # 5180
оксанка
найкращі кондитери
Цитата Talochka ()
але у нас оладки:
da-38 дуже апетитні  на фото!!!
У нас  сьогодні   борщ,  і  вечеря  в  банці,на  десерт  булочки  куплені.
І взагалі  щось  немаю  я  останнім  часом  бажання  фантазувати,тому так  все  по-простому,без  лягумінів

Сообщение отредактировал оксанка - П`ятниця, 13/02/2015, 22:11

rukodelkaДата: Субота, 14/02/2015, 01:12 | Сообщение # 5181
повар
Дівчата,я до вас з новим рецептиком.Моя свекруха поділилася рецептом смачних котлет.Я спробувала-мені і всім моїм домашнім дуже спобалися,тому ділюся з вами.
0,5кг фаршу
одна середня головка капусти
400г манки
3 яйця
1шт.вел.цибулі
1морквина
сіль,перець .молоко

капусту потрібно відділити від качана і дрібно посікти.Можна перемолоти на м'ясорубці.Я потерла на грубій терці(на тій,що зазвичай тремо бур'як на борщ).Цибулю покришити дрібними кубиками.Моркву потерти на дрібній терці і підсмажити разом з цибулькою.Оскільки я моркву не дуже люблю,то цибулю просто потерла на дрібній терці і не тушила.Беремо посудину( у мене миска)і все гарненько перемішуємо.Формуємо котлетки і обжарюємо з двох сторін,поки не з'явиться скоринка-але не до готовності.Беремо кастрюльку,викладаємо на низ,щоб встелити дно пластинками картоплю і вискладуємо наші котлетки.Заливаємо їх гарячим молоком(можна трохи молока,а трохи води)так,щоб покрило.Закриваємо кришкою кастрюльку такою,щоб вона втопилася,тобто лягла на котлетки,і на маленькому вогні тушкуємо 1 годину.котлети втягнуть рідину,а решту потім зливаємо.Дівчата,повірте-котлети БОМБЕЗНІ.Я спочатку як поочитала рецепт,то не дуже хотілося готувати їх,але тепер вони мої улюбленні.Вони виходять такі як парові,і їх багато.Капусти взагалі не чути.Ну,що тут казати,пробуйте.

Додано (14/02/2015, 01:12)
---------------------------------------------
Talochka, оладки дуже апетитні...мммм

лізаДата: Субота, 14/02/2015, 13:13 | Сообщение # 5182
ліза
повар
У нас сьогодні гречка, підливка із шампінйонів, м`ясні відбивні, суп гороховий і останній шматок ось такого тортика.Пригощайтеся emocii-160

Звичайний ванільний бісквіт, йогуртовий крем від Ксюші ( величезне спасибі нашій Ксюші!!!) і консервовані персики.Трохи нерівномірно розприділила крем, але на смак то не вплинуло, дуже ніжний і легкий торт. Для тих, хто на дієті,просто ідеальний sorom

КсюшаДата: Субота, 14/02/2015, 19:59 | Сообщение # 5183
Ксюша
найкращі кондитери
rukodelka, дякую за рецепт шкода що швидше не зайшла і не почитала,але мені таке подобається.
ліза, такий апетитний кусок,
А я ьогодні цілий день топталась на кухні то вже під вечір щось стало видно.
Спекла 5 піц,нажарила  пеньків,рибки,і зробила салатик з пекінки і зробила заготовки на голубці,і думаю вистачить

rukodelkaДата: Вівторок, 17/02/2015, 02:03 | Сообщение # 5184
повар
ліза, мммм...смакота
Ксюша, будь-ласка

Додано (17/02/2015, 02:03)
---------------------------------------------
Ксюша, нічого собі...5 піц?У тебе мабуть велика сім'я?А як це -нажарила пеньків?Що це таке?

КсюшаДата: Вівторок, 17/02/2015, 14:56 | Сообщение # 5185
Ксюша
найкращі кондитери
rukodelka, ні сім"я не велика,на даний момент 3,бо син в Києві.а пеньки є у нас на форумі рецепт,може по іншому називаються,але це вафля,картопля,і сосиска,все закручено рулетом ,порізане на кружечки і обжарене в клярі.Введи у нас на форумі в пошуку Пеньки і побачиш .

Сообщение отредактировал Ксюша - Вівторок, 17/02/2015, 14:59

КсюшаДата: Четвер, 19/02/2015, 19:42 | Сообщение # 5186
Ксюша
найкращі кондитери
у мене сьогодні в процесі картопля печена з шпондером і квашена капуста,чогось такого захотілось домашнього ,але то лиш готується,і вже всі ходимо і принюхуємось до часничку.

Зоряна9810Дата: Четвер, 19/02/2015, 20:06 | Сообщение # 5187
Зоряна9810
найкращі кондитери
в нас налисники з грибами та курячим філе, россольник та кишка..

rukodelkaДата: Четвер, 19/02/2015, 23:23 | Сообщение # 5188
повар
Ксюша,то я вже знаю,що це за пеньки.
Ще зелений борщик доїдаємо і курячі відбивні.
Я сьогодні налисничків насмажила з солодкою сирною начинкою.Мої люблять потім на маслі піджарювати з обох боків і з чайочком.

jylia1988Дата: П`ятниця, 20/02/2015, 14:50 | Сообщение # 5189
Гурман
У нас борщик, голубці а на десерт тортик

оксанкаДата: Субота, 21/02/2015, 22:43 | Сообщение # 5190
оксанка
найкращі кондитери
Але  всі  такі  господиньки  вварюєте  смаколиків,молодці!!!
Я ще  варила  без  складності  видумки  sorom борщ,гречку  з  тушеними  реберцями.  А  отвже  піст  починається,то  треба трохи  думати що  варити ,щоб попостити podmigivaniya-118

Цитата jylia1988 ()
а на десерт тортик
дуже  апетитне  фото da-38 а рецептик  можна такого  пляцка?

Пошук:

Copyright MyCorp © 2024