3 шт курячого філе
300гр котлетної маси(фарш підготовлений ,як на котлети)
2 яйця
4ст л панірувальних сухарів
2ст соєвого соусу
сіль,перець до смаку
Куряче філе розрізати подовгувастими пластинами і відбити з допомогою харчової плівки.Змастити добре соєвим соусом і поперчити.
З готової котлетної маси зформувати невеличкі кульки(фрикадельки).У кожну пластину філе покласти по одній кульці і скрутити "колобок".Куряче філе відбите і тому сформувати з нього "колобок" получається досить легко.
Кожен колобок окатуляти в сухарях,потім у злегка збитих яйцях і жарити у фритюрниці або у глибокій пательні у сильно розігрітій олії.Далі викласти на змазане маслом деко і протомити ще 10-15 хв наші "каштани" у духовці при 200-210гр.
Дуже гарно смакують з овочевим салатом.
Мої коментарі.Котлетна маса це суміш меленого мяса(яловчина+свинина)у довільній пропорції.З додаванням тертої сирої цибулини,кілька зубців часнику ,вимоченої сухої булочки та 1 жовтка.Сіль та перець до смаку.Все добре вимішане.
До фаршу можна додати також тертий твердий сир,дрібно нарізані відварені гриби.