В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Жовтень » 28

Торт маково-вершковий з грушею

Печемо 4 коржі на розмір тортівниці 24см.
На один корж:
1 яйце
0.5ст сметани
0.5ст цукру
1 ст л амоняку(гасити в сметані)
2 ст л згущеного молока
1 ст борошна
2 ст л втертого маку

Крем.250мл жирних вершків 

1 стакан пудри
2-3 ст л сметани
1 маленька дитяча сиркова маса
1 банка консервованих груш.
сироп використати для пропитки коржів+ 3ст л горівки

Збити вершки з пудрою,поступово додаючи сметану та сир.Маємо отримати пужку біносніжну масу-крем.

Груші нарізати кубіками.

Перемастити торт чергуючи коржі-крем-груші знову корж-крем та груші.Останній корж теж пропитати сиропом і поставити настоятися на ніч.Смачного!

 smile


Детальніше  Четвер | 09:47 |  Коментарів: (4)
Вівторок, 08/10/2024, 15:01
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024