Печемо 4 коржі на розмір тортівниці 24см.
На один корж:
1 яйце
0.5ст сметани
0.5ст цукру
1 ст л амоняку(гасити в сметані)
2 ст л згущеного молока
1 ст борошна
2 ст л втертого маку
Крем.250мл жирних вершків
1 стакан пудри
2-3 ст л сметани
1 маленька дитяча сиркова маса
1 банка консервованих груш.
сироп використати для пропитки коржів+ 3ст л горівки
Збити вершки з пудрою,поступово додаючи сметану та сир.Маємо отримати пужку біносніжну масу-крем.
Груші нарізати кубіками.
Перемастити торт чергуючи коржі-крем-груші знову корж-крем та груші.Останній корж теж пропитати сиропом і поставити настоятися на ніч.Смачного!