Печемо 4 коржі на розмір тортівниці 24см. На один корж: 1 яйце 0.5ст сметани 0.5ст цукру 1 ст л амоняку(гасити в сметані) 2 ст л згущеного молока 1 ст борошна 2 ст л втертого маку Крем.250мл жирних вершків 1 стакан пудри 2-3 ст л сметани 1 маленька дитяча сиркова маса 1 банка консервованих груш. сироп використати для пропитки коржів+ 3ст л горівки Збити вершки з пудрою,поступово додаючи сметану та сир.Маємо отримати пужку біносніжну масу-крем. Груші нарізати кубіками. Перемастити торт чергуючи коржі-крем-груші знову корж-крем та груші.Останній корж теж пропитати сиропом і поставити настоятися на ніч.Смачного!
|