3яйця
0.5стак цукру
100гр вершкового масла
150гр шоколаду
120гр муки
1ст л какао
1ст л розпушувача
1ст л коняку
3 великих груші
1 шоколадка на помадку
2ст л дроблених горіхів для прикраси
0.5стак цукру
100гр вершкового масла
150гр шоколаду
120гр муки
1ст л какао
1ст л розпушувача
1ст л коняку
3 великих груші
1 шоколадка на помадку
2ст л дроблених горіхів для прикраси
Груші почистити і нарізати кубіками,трохи присипати какао.Яйця збити з цукром до білої піни.Шоколад з маслом розтопити і охолодити,а потім обережно влити у збиті яйця.Всипати муку з розпушувачем і какао і легко,щоб не порушити структуру білків,розмішати.
Додати до цієї маси нарізані груші і коняк ,акуратно вимішати.Влити у застелену бумагою форму і випікати 30хв.
Готовий буде тоді коли суха паличка зубочистка вийде з брауні злегка зі зволоженими крихтами.
Дати повністю вистигнути.Зверху залити розтопленим шоколадом і посипати горіхами
Додати до цієї маси нарізані груші і коняк ,акуратно вимішати.Влити у застелену бумагою форму і випікати 30хв.
Готовий буде тоді коли суха паличка зубочистка вийде з брауні злегка зі зволоженими крихтами.
Дати повністю вистигнути.Зверху залити розтопленим шоколадом і посипати горіхами