Начинка:
200гр дом.сиру
3ст л цукру
1 яйце
2ст л манки
Сік з одного лимона і цедра
1кг яблук(у мене пополам яблука+груші)
1ст л манки на яблука.
1ст л кориці
200гр дом.сиру
3ст л цукру
1 яйце
2ст л манки
Сік з одного лимона і цедра
1кг яблук(у мене пополам яблука+груші)
1ст л манки на яблука.
1ст л кориці
Сир добре збити зі рештою продуктів,додати цедру і сік лимона. А яблука нарізати пластинками і чуть присипати манкою та корицею.
Тісто розкачати тоненько і змащену форму викладати шарими:
Тісто-сир-яблука-тісто.У мене включилась фантазія і я по трохи давала сир-тісто-яблука-сир-тісто,тобто закручувала у довільному порядку.Верхній шар має бути тісто.
Поставити в духовку на 50хв при 160град.
Повністю охолодити і присипати цукровою пудрою.Смачного!