1-2 головки капусти, 1 кг курячого філе, 600гр свіжих печериць, 1головка цибулі, 100гр майонезу, 300гр домашньої сметани, 100 г вершкового масла, сіль, перець, зелень
·Спочатку обварити кілька хв. капусту в підсоленому окропі.Поки листя охолоджуються, готуємо начинку.
·Гриби очистити, нарізати і спасерувати разом з подрібленою цибулею.Поперчити, посолити до смаку і перемішати.
·Далі куряче філе ріжимо на невеликі повздовжні шматки, відбиваємо і змащуємо майонезом.
·На листя капусти кладемо відбите філе а далі начинку з грибів.Загорнути голубчик.На листик-відбите філе, а на філе-начинку, на начинку-шматочок вершкового масла.
·Голубці залити сметанним соусом і запекти в духовці 1 год.При подачі до столу посипати рубаною зеленню.
·Спочатку обварити кілька хв. капусту в підсоленому окропі.Поки листя охолоджуються, готуємо начинку.
·Гриби очистити, нарізати і спасерувати разом з подрібленою цибулею.Поперчити, посолити до смаку і перемішати.
·Далі куряче філе ріжимо на невеликі повздовжні шматки, відбиваємо і змащуємо майонезом.
·На листя капусти кладемо відбите філе а далі начинку з грибів.Загорнути голубчик.На листик-відбите філе, а на філе-начинку, на начинку-шматочок вершкового масла.
·Голубці залити сметанним соусом і запекти в духовці 1 год.При подачі до столу посипати рубаною зеленню.