Рецепт взяла в бугалтера Соні.Треба було десь подіти сир і ось попався рецепт цього чудового печенька.Дуже ароматне,пахне кавою.
1 ст.ложки розчинної кави 2 столові ложки гарячого молока 200 г масла кімнатної температури 200 г кремчіз кімнатної температури(я взяла домашній 150гр+3ст с метани) 1 ст. темного коричневого цукру 1 пач.ванільного цукру (10 г) 2 +1 / 2 ст. муки 1ч л розпучувача 3 столові ложки какао Духовка -185-190 гр 2 дека-вистелити папером для випічки
1.Розчинити каву на гарячому молоці.Дати охолонути 2.В міксері (насадка "гітара") на середній швидкості збиваємо масло і сир-1 хв. 3.Добавляем цукор, ванільний цукор і каву.Збиваємо 1хв. 4.Знижуємо роботу міксера на найменшу швидкість і додаємо в миску борошно і какао.Перемешуємо тільки до отримання однорідної маси 5.Мокрими руками скочуємо тісто в кульки діаметром 3 см, злегка надаючи їм овальну форму. 6.Кладем печиво на лист на відстані 2.5-3 см один від одного. 7.Зубочисткою з діагоналлю робимо "надрізи" і таким чином отримати подібність з кавовими зернами:) 8.Випікаємо 10-12 хв. 9.Виймаємо з духовки, даємо трохи охолонути і смакуємо з кавою або чаєм.
|