Потрібно 1літрова банка грибів лисичок на 3 літри курячого бульону
5-6 картоплин,1 морква,1 цибуля,зелень.приправи 1 велике куряче філе
Гриби помити з допомогою щіточки і обварити 2хв у воді.Злити воду і добре промити. У кипячений курячий бульон всипати порізану кубіками картоплю,моркву,цибулю і цілі гриби.Все варити майже до готовності.За 5хв до готовності додати дрібно нарізане куряче філе і приправи. Додати зелень,перець і виключити суп. До супу добре подати грінки зі розплавленим сиром.
Мої коментаріїї.Цибулю можна зажарити і додати до бульону.Але у мене не люблять зажарки,тому я проварену цибулю розмелюю на блендарі і потім додаю у суп.
На бисквіт:2 яйця,1\3стак цукру 50гр борошна 20гр крохмалю,1 пачка ваніліну На грушевий мус:1кг груш,1\4стак цукру 1 лимонна галаретка На крем:0.5л вершків 33%жирності,0.5стак цукру,1 ст л желатину,кілька капель екстракту ванілі. На пропитку-100мл лікеру,для прикраси-50гр шоколаду З даних продуктів на тісто спекти бисквіт.Для того відділити білки від жовтків.Білки збити на тугу піну,додати цукру і далі збивати.Потім додавати по одному жовтку і збивати.Муку вимішати з крохмалем і ваніліном і всипати у яєчну суміш.Легко і акуратно розмішати і одному напрямку.Викласти тісто у застелену форму і пекти 25 хв. Остудити і лише потім пропитати лікером. Для мусу груші очистити і потерти на терці.Змішати з цукром і проварити до готовності.(у мене зайняло 15хв) Окремо розвести галаретку у дуже малій кількості води і влити до груш.Остудити до такого стану,коли мус почне трохи тужавіти,застивати. Вилити мус на пропитаний бисквіт і поставити в холод для повного застивання. Вершки збити з цукром до твердих піків і влити розведений желатин і 50гр води,екстрат ванілі.Ще раз добре все розмішати і викласти на охолодженний мус. Поставити в холод на 4-5 год. Прикрасити розтопленим шоколадом
Для тіста: 3 стакана муки з розпушувачем 200 г розм'якшеного вершкового масла 1/2 стакана цукру 2 пакетики ванільного цукру 4 яєчних жовтка 10-12 слив 4 білки 2/3 стакана цукру 1 упаковка вершкового пудингу,кокосова стружка Духовку розігріти до середньої температури (180 градусів) Змішати в мисці муку, вершкове масло або маргарин, цукор і ванільний цукор. При помішуванні додавати жовтки і перемішувати до однорідного тіста з гладкою поверхнею Тісто викласти у форму а зверху поскладати половинки слив Білки збити міксером на великій швидкості. Поступово, не припиняючись збивати, всипати цукор. Збити в стійку міцну піну, а потім додати порошок пудингу. Викласти білкову масу рівним шаром поверх слив,а зверху посипати кокосовою стружкою.Відправити до духовки і пекти 40 хвилин або до зарум'янювання тіста. Мої коментарії.Пляцок вийшов дуже смачним,вологий,але моя помилка в тому що я не дочекалася коли охолоне(дуже вже сильний аромат стояв по всій квартирі)і він трохи розвалився.А те решта що застило-було надзвичайне!!!
тісто:3яйця,1стак цукру,150мл олії,150мл кефіру,2стак муки,1пакет розпушувача,екстрат ванілі,1ст л какао,1 пакетик шоколаду(гарячий шоколад)1 ст л ванільного рому,3великих груші
Білки збити з цукром на міцну піну,поступово додавати по одному жовтку і продовжувати збивати.Далі влити олію,кефір і вимішувати.Обережно вводимо муку з розпушувачем і вимішуємо лопаткою або на самих менших оборотах міксера,але не довго(!)Ділимо масу на двоє.До однієї додаємо какао,шоколад і добре розмішуємо.До іншої екстат ванілі,1ст л рому. На дно застеленної форми спочатку виливаємо біле тісто,ложимо на верх кусками половину з кількості груш,далі темне тісто і на верх решта груш.Ставимо у розігріту духовку на 30-40хв.Готовність провіряла сухою зубочисткою.
Моя начинка:1 велика цибуля,1болгарський перець,2помідори,200гр фаршу(мішаного),часник,зелень Підготовити баклажани як у Наталі.Дати остинути.Готуємо начинку.Для того піджарити цибулю.Коли буде готова додати фарш і все добре виделкою розбити і піджарити.Далі даємо нарізаний кубіками болгарський перець,помідори без шкірки і нарізану серединку від баклажанів.Все протушити 10хв.В кінці додати трохи часнику. Начинити цією масою синенькі і поставити у розігріту духовку на 20хв.Далі посипати тертим сиром і ще потримати у духовці 5хв до розплавлення сиру.Посипати зеленю і подавати.
Запарити у 0.5л кипяченої води ,1 стакан рису і поставити хай напухає.Тим часом пожарити 2цибулини,коли буде майже готова золотиста цибуля,додати тертої моркви і все протушити 3хв. Змішати запарений рис з зажаркою з цибулі,моркви,додати приправи,перець,сіль,зелень,часник і пів кілограма фаршу.Все добре вимішати і начинити тою масою перець.(Перець я попередньо баланшую в кипяченій,підсоленій воді 3хв.)Взяти 3ст л сметани+2 ст л томатної пасти+1 стакан води-все вимішати і залити цією сумішю перець. Поставити у духовку на малий газ на 1 годину.Смачно і ситно!
На бісквіт:5 яєць,1скл цукру,0.5стак борошна,0.5стак крохмалю,2ст л порошку до печива На желе:3 лимонні желе,5-6 яблук,3склянки води, На крем:0.5л молока,0.5 стак цукру,цедра лимона,2 ложки крохмалю,1 ст л борошна 200гр масла
Білки збити з цукром на тверду піну,по одному добавляти жовтки,не перестаючи збивати. Борошно вимішати з крохмалем і порошком до печива,всипати у яєчну суміш і легко все вимішати.викласти у змащену форму і пекти бісквіт 25 хв при 180гр. Три желе розчинити у трьох склянках води,до гарячого желе додати терті яблука,все вимішати.Коли почне гуснути,влити на бісквіт. Крем:Невеличку кількість молока відлити,а решта закип’ятити з цукром.До відлитого молока додати борошно,цедру розмішати і зварити в молоці,як молочний кисіль.Охолодити.Розбити масло в пухку масу і малими порціями добавити заварену муку,добре збити.Крем викласти поверх галаретки і прикрасити шоколадом. Охолодити в холодильнику 5-6 год,краще на ніч..
500 г сиру 2 ст.л. цукру щіпка солі 1 ч.л. цедри лимона 2 яйця 0.5 ст муки 2 ст.л. кукурудзяної муки + для обкачування 2 тертих великих яблука
Розтерти сир з цукром і цедрою. Додати яйця, сіль, муку і перемішати. Сформувати 10 маленьких колобків.В середину кожного покласти чайну ложечку тертих яблук. Обваляти їх в кукурудзяній муці
Розігріти сковороду з невеликою кількістю рослинної олії. Викласти кульки , злегка притискуючи зверху долонею. Обсмажити до золотистого кольору з двох сторін. Можна посипати цукровою пудрою і подавати з медом, варенням або із сметаною
200 г муки 350 г сиру 200 г цукру 100 г вершкового масла або маргарину 100 г крохмалю 4 яйця 1 пакетик розпушувача 2 ст. л. лимонного соку терта цедра 1 лимона 1/2 ч. л. соли мелений імбир - на кінчику ножа вершкове масло для змазування форми 1 ст. л. цукрової пудри + пудра для посипки Змастити маслом форму і посипати цукровою пудрою. Протерти сир. Змішати крохмаль, муку, розпушувач, сіль і імбир. Додати цедру. Цукор збити з маслом в світлу кремоподібну масу. Поодинці додавати яйця, збиваючи після кожного. Потім поступово додати сир і кожного разу збивати. Потім вже підмісити борошняну суміш. Викласти у форму. Поставити в розігріту духовку.. Перевірити, чи пропеклася середина, за допомогою дерев'яної палички. Готовий кекс перевернути на грати і остудити. При подачі посипати цукровою пудрою. Я форму нічим не змащувала і не обсипала, оскільки вона силіконова. Випікала при 200 град. близько 50 хвилин.
1 середній кабачок 100гр твердого сиру 2 яйця 0.5ст муки сіль,перець,зелень Кабачок потерти на терці і відцідити рідину.Добавити до кабачка тертий на терці сир,муку і яйця.Посолити,поперчити,нарізати зелень.гарно вимішати і на розігрітій оліїї жарити котлетки. Швидко і смачно!
Надзвичайно пухкий бисквіт з яблоками.Робится швидко,а виходить смачним! 4 яйця 1 стакан муки з чубком 1ч л розпушувача 1 стак цукру 1 ч л ванілі 500гр яблук
Яйця збити з цукром до білого кольору,обережно додати муку з розпушувачем.Легко вимішати Яблука почистити і довільно нарізати.Висипати в застелену форму,а зверху залити тістом.Пекти 30хв до золотистого кольору.Витягнути і дати остинути.Можна посипати пудрою.Смачного!!!
500гр мяса свинини трохи протушити з цибулею і морквою.Картоплю порізати на кубіки і чергуючи з мясом скласти у трилітрову банку,при тому незабути посолити і перчити.Додати спецій,часнику,зелені(хто що любить).Горлишко закрити фольгою.І не використовуючи ні грама води(!!!)ставимо у холодну духовку ,включаємо на 160-170гр духовку і забуваємо про банку на 3год.Через 3год маємо ароматне ситне,у власному соку блюдо!
На корж:2ст муки,1ст л розпушувача,1 яйце,1пачка майонезу(1стакан),0.5ст цукру Сирна маса:700гр сиру,1ст цукру,2ст л жирної сметани.4 жовтка,1 пачка кісілю(любого) 0.5л ягід(у мене ожина) Білкова маса:4 білки+0.5 ст цукру
Замісити тісто на корж і мокрими руками розкласти тісто на дно форми. Сир вимішати з яйцями,сметаною,цукром і в кінці всипати кісіль. Поверх тіста викладаємо частину сирної маси,добре посипаємо ягодами і викладаємо решта сирної маси.Зверху знову ягоди.Поставити у розігріту духовку і пекти майже до готовності.За 15 хв до готовності на сир дати збити білки,розрівняти і пекти ще 15-20хв,до золотистого. Не витягати відразу а дати добре охолонути. Надзвичайно ніжний сирник! Сьогодні на другий день,сирник ще смачніший,а от тісто затвердло(мені це не сподобалось!)Тому моя порада на нижній корж використайте якийсь інший рецепт для коржа,цей не годиться бо корж твердне!!!
Всі продукти змішати,гарно вимішати,додати по бажанню курагу і ізюм(можна й чорнослив).Вилити у застелену бумагою форму і пекти 20-25хв при 160гр. Надзвичайно швидко і смачно.Це рецепт для тих,до кого несподіванно прийшли гості.До чаю,до кави те що треба.Спробуйте!!!!
Рецепт знайшла на одному з російських сайтів,назву не стала міняти бо дуже гарно вписується до цієї страви. Нам потрібно: упаковка вірменського лаваша 500гр фаршу мясного 2 яйця сіль,перець,2цибулини,1 велика морква,часник 0.5ст сметани,2ст л томатного соусу
Лаваш розвертаємо і намазуємо підготовленим фаршом(тобто до фаршу додати дрібно нарізану 1цибулю,часник,сіль,перець,можна приправи).Скручуємо рулетом і нарізаємо на маленькі рулетики. Окремо підсмажуємо 1 цибулю з морквою і видкадаємо цю суміш на дно кастрюлі
Зверху викладаємо малі рулетики і заливаємо все сметаною вимішеною з томатною пастою.Посипаємо приправами до смаку і ставимо тушитися на 15-20 хв.В процесі можна раз помішати щоб не пригоріло.Можна підливати ще чуть води.
Тісто: 3 яйця 2 ст. цукру 1 ст. какао 5 ст. л. разтопл. слив. масла (100гр) 1/2 літра кефіру 3 ст. муки 1 ч.л. погаш. сода
Крем: 400 гр. слив. масла 1 б. згущеного молока На прикраси: маршмелооу,пудра, харчові фарбники
Яйця збити з цукром, всипати какао, перемішати без грудок, влити разтоп.масло, кефір. Все ретельно перемішати. Додати муку і пог. соду. Тісто має бути у вигляді густої сметани. Коржі випікати на розігрітій змащеній олією сковороді на маленькому вогні, закривши кришку 4-5 хв. Готовий корж (верхня частина) не повинен липнути до пальця. На 28 см. сковородку ~ 4 ст. лож. тіста. Тісто розповсюдити по сковороді як на млинці, можна трохи розрівняти ложкою. Виходить ~ 6-7 коржів.
Крем: Масло кімн. темпер. збити, додати згущене молоко і перемішати до однорідної маси. Перекласти коржі з кремом і в холодильник на 1 годину. Після охолоджування прикрасити.
На один 500гр горшочок: 4 ст л сухої гречки,400гр томатного соку,1ч л солі(не повна!)лавровий листок,перець,2-3ст л зажарки з цибулі і моркви і курячих сердечок. Зажарка:Курячі серця промити у холодній воді тушити на оліїї до готовності(30-40хв),підливаючи воду по трошки.До сердечок додати 2цибулини різаних кубіками,додати 1 терту моркву(я різала кубіками) і все протушити 5хв.Жарити краше на оліїї,але й можна на вершковому маслі. Отже складаємо в горшочок-спочатку гречку,далі зажарку і все заливаємо томатним соком.Тушимо в духовці на маленькому вогні десь біля години(сік має викіпіти а гречка розваритися!)
3 яйця 0.5стак цукру 100гр вершкового масла 150гр чорного шоколаду 120гр муки,2ст л какао 2ч л розпушувача коняк або бренді-2ст л ваніль,3-4ст л перемеленої смородини Помадка:плитка шоколаду,3ст л сметани
Яйця збити з цукром до піни.Шоколад і масло розтопити і легко ввести до збитих яєць.Перемішати.Всипати муку з розпушувачем і какао.Все розмішати на малих оборотах міксера.Влити бренді і знову розмішати. Вилити тісто у застелену папером форму а зверху дати розмелену смородину і розмішати по поверхні.Пекти 30хв при 160гр.Паличка має бути з вологими крихтами.Не перепекти!!! На горячий корж виливаємо помадку і даємо повністю остинути. Помадка:сметану змішати з шоколадом і мішати до повного розтоплення шоколаду.
3стакана муки,1пакет розпушувача,1 великий кабачок(потерти на терці) 1стак цукру 1стак олії 4яйця 1\3стак кефіру 1ч л кориці 1ч л цедри лимона оріхи
Яйця легко збити додати тертий кабачок,олію.В окремій посудині змішати всі сухі компоненти.Мокрі тобто яїчну суміш влити в сухі і добре розмішати,підливаючи при цьому кефір.Тісто має бути як густа сметана.В самому кінці добавити оріхи і влити тісто у застелену(обовязково!) форму.Пекти 1 год і відразу не витягати,а дати пів години щоб остив в духовці.Можна посипати пудрою
Кабачок нарізувати кружечками і видалити серединку.Обсмажити кабачки з одного боку на сковорідці. У форму для запікання положити кабачки необжареною стороною вгору.У середину кожного кабачка виливаємо сире яйце, прагнучи не пошкодити жовток, посолити
Змастити майонезом, поспати тертим сиром.Випікати в духовці при температурі 180 градусів, до розплавлення сиру. Дуже смачно в гарячому вигляді. Рецепт взятий зі сайту Кулінар
Баклажани порізати колечками і добре посолити щоб зійшла гіркота.Далі обкачати в клярі(яйце+мука)і обсмажити на олії.Поставити на салфетку щоб вийшов лишній жир. Готуємо начинку:цибулю піджарити до золотистого кольору і додати терту моркву.Все перетушити 5-8хв.Як остине додати видавлений часник,зелень,чуть майонезу.Вимішати. Кружельця баклажанів скласти пополам,а в серединку класти начинку.Добре вживати охолодженими.
1 кг сиру,4 яйця,0.5стак сметани,0.5 стак цукру,2ст л сухого молока,2ст л крохмалю,2ст л муки змішаної з 1ч л розпушувача.,2 пачки кіселю(з різними смаками),2ст л порошка"Нестле"(для напитку),1 галаретка,1 стак ягід.
Форму змастити маслом і добре посипати сухарями.Сир змолоти з цукром і добре вимішати з яйцями,сметаною,молоком,крохмалем і мукою.Збити все до однорідної маси. Розділити масу на дві однакових частини і до кожної додати по 1-й пачці кіселю з різними смаками.У форму вилити одну ч-ну маси,посипати добре порошком "нестле"(щоб покрити всю поверхню).Зверху налити другу ч-ну маси з іншим кіселем,Пекти 40-50хв до золотистого. Дати остинути.Поверхню сирника засипати ягодами і залити приготовленою(розведеною у воді)галареткою,Поставити в холодильник охолоджуватись
Мої коментарії. ЗАМІСТЬ "НЕСТЛЕ"МОЖНА ВЗЯТИ КАПУЧІНО В ПОРОШКУ ШОКОЛАДНОГО СМАКУ,ДУМАЮ ЩО МОЖНА НАВІТЬ ПРОСТО РОЗЧИННУ КАВУ.Я У СВОЄМУ РЕЦЕПТІ ВИКОРИСТАЛА ТІЛЬКИ ОДИН КІСІЛЬ І ДОБАВИЛА ЙОГО У ВЕРХНЮ МАСУ. І ЩЕ ОДНЕ-ЦЕЙ РЕЦЕПТ РОЗРАХОВАНИЙ НА ФОРМУ діаметром 24СМ,У МЕНЕ Ж БУЛА ФОРМА 27СМ,ТОМУ ВІДПОВІДНО СИРНИК ВИЙШОВ НЕ ВИСОКИМ.
Чудова,оригінальна закуска як до гарніру,так і до келішка горілочки,тобто як закуска на святковому столі. 1 головка цвіт.капусти 2яйця,2ст л майонезу,0.5ст кефіру сіль.перець,муку(тісто має бути як на оладі) 1ч л розпушувача зелень Цвітну капусту розділити на найдрібніші суцвіття і обварити 3-4хв у підсоленій воді.Дати остинути.Нарізати соломкою цибулю,додати нарізаного кропу.Долити 2ст л майонезу,кефір,сіль,перець за смаком.Додати яйця,муку,розпушувач і добре все вимішати.Жарити на розігрітій олії до золотистого кольору з обидвох сторін.Смачні як і гарячі так і холодні.
200 гр муки 30 гр кукурузной муки 170 гр вершкового масла 50-60 гр пудри ваниль барвники Замісити тісто,має бути гладеньке.Зкотуляти кульки і формуємо гудзики(я робила це з допомогою звичайного корка від бутилки).А потім підкрашуємо барвником.печемо 10-15хв при 200г. Печенько пісочне на смак і розходиться митєво.
Нам потрібно:500гр пецериць,1 велика куряча грудка,2 цибулини,1 ст сметани,150 гр твердого сиру,булочки,сіль,перець,приправа до смаку Порізати дрібно цибулю і трохи обсмажити на вершковому маслі,додати порізане куряче філе і все разом жарити до золотистого кольору Печериці нарізати пластинками і теж обсмажити на маслі до повного випаровування води(соку з них) Далі все змішати пецериці з цибулею і мясом добавити сметани і все добре протушити.Заправити перцем,сілю і приправами. Підготувати булочки:вибрати серединку а залишити стінки булочки.Начиняємо булочки жулєном і добре посипаємо тертим сиром. Тепер у духовку на 15-20хв
Ось наш жулєн готовий.Дуже гарно смакує з червоним вином
Нам потрібно:4 галаретки різних кольорів,100гр дом сиру(мякого),1 стак сметани,1 йогурт 150гр,ягоди різні або фрукти(що кому довподоби) Приготуємо в різних тарілках галаретки і хай остигають.Води треба взяти менше на половину,ніж зазначено в інструкціїї до приготування. в одну з галареток додаємо сир і добре вимішуємо,в іншу сметану і ягоди,в третю-йогурт і теж розмішати.І так як підскаже фантазія. Ставимо в холодильник застигати почергово кожний шар.
На один горшочок:4ст л гречки,лавровий лист,1 морквина,1 цибуля,150гр печериць.1ч л солі,400гр води,перець,приправи до смаку,50гр масла,1ст л сметани. У горшочок засипати гречку,порізати моркву,цибулину,додати підсмажені попередньо гриби.Залити водою і додати решта необхідних інградієнтів. Поставити у холодну духовку,розігріти до 180 г і тушити до готовності(50-60хв) Подавати можна зі сметаною
150г гіркого(60-70%) шоколаду 200 г сливочного масла 4 великих яйця 1ст цукру 3/4 ст(105 г) муки 3 ст.ложки(без верха) какао 1/2 ст.(120 мл) пива Розтопити шоколад з маслом В миску міксера покласти яйця і цукор.Збивати 5 хвилин. Понизити швидкість роботи міксера і додати шоколадну суміш.Перемішати. Змішати муку і какао і добавляєм цю суміш до яїчно- шоколадної, перемішуємо до однорідного стану Додаємо пиво і перемішуємо. Виливаємо масу у форму і ставимо випікатися в заздалегідь нагріту духовку.Час випічки може бути від 25 до 35 хвилин...Все залежить від вашої духовки(у мене 30 хв),паличка повинна вийти з середини не мокра,а з налиплими вологими крихтами. Вийняти з духовки, дати повністю остинути, нарізувати на шматочки..Можна зверху присипати пудрою, але я прикрасила растопленим шоколадом, горішками і цукатами.
На корж:150г маргарини,0.5ст цукру,1 яйце,2 стак муки,1 пачка порошку до печива Сирна маса:800гр хорошого сиру,1 скл цукру.4 яйця,0.5 ст сметани,2 ст л муки,1 ст л розпушувача,2 ст л какао,1 пачка шоколадного пудингу,0.5 л вишень без косточок на помадку:1 плитка чорного шоколаду,2 ст л сметани
Маргарин посікти ножем з мукою і порошком,додати цукор,яйце і замісити тісто.Розкласти його по формі,зверху потерти трохи шоколаду і все поставити в холодильник. Готуємо сирну масу:сир вимішати з цукром,яйцями і сметаною до однорідної маси.Всипати муку з розпушувачем,какао,і пудинг.Це все добре розбити з допомогою міксера. У охолоджену форму з тістом, виливаємо сирну масу,а зверху розкладаємо вишні.Печемо при 180 г близько 1,10хв.Охолоджуємо в духовці.На охолоджений сирник поливаємо помадку(сметана вимішена з розтопленим шоколадом).Вживати бажано охолодженим
На тісто 3яйця,150гр цукру,150мл олії,150 мл кефіру,2 ст муки,3чл порошку до печива,2 ст л какао,2 ст л кефіру,0.5л б вишень без кісточок Маса сирна на крем:300гр хорошого сиру,150гр сметани,0.5 ст цукру,1 галаретка(у мене була з ківі,але краще вишневу) На помадку:100гр сметани,50гр вершкового масла,1 плитка чорного шоколаду Білки збивати до міцної піни,добавити цукор,збивати,далі жовтки і продовжувати збивати.Влити олію,кефірі взбивати.Муку розмішати з порошком і всипати в яїчну суміш.На малих оборотах міксера гарно все вимішати. Тісто розділити на дві частини.В одну добавити 2 ст л какао і 2 ст л кефіру і розмішати до однорідної маси. У застелену форму спочатку вилити біле тісто,поверх чорне тісто і зверху посипати вишні.Пекти у духовці при 180 гр,близько 30 хв. Готуємо сирну масу:всі продукти(крім галаретки) добре збити до однорідної маси і влити розведену у малій кількості вишневого соку галаретку.Ще раз добре вімішати. Коли корж повністю охолоне влити зверху сирну масу і поставити в холодильник для застигання(2-3год) Помадка:сметану і масло розігріти.Кинути туди поломаний шоколад і мішати до повного розтоплення шоколаду.Коли помадка вистине,полити нею поверх сирної маси і ще охолоджувати поки не застине шоколад.
Баклажани нарізуємо кружечками,солимо і залишаємо на 30хв,для того щоб вийшла гореч.Далі смажимо на олії. Начинка.сиру моркву натерти на дрібній терці,додоти натертий твердий сир і видавлений часник.Все заправити майонезом. На кружечок баклажана кладемо начинку,далі помідор,знову начинку-баклажан і знову помідор.Більше смакує охолодженою.
На корж:з даних продуктів замісити тісто і викласти його у форму. Сирна маса:всі продукти добре змішати і збити міксером до однорідної маси. На корж у формі викладаємо сирну масу,зверху вишні без косточок і печемо 20хв.Далі витягуємо і поверх вишень додаємо Бізе.Печемо ще 30хв.
Жовтки розтерти з цукром і ванілю. Поступово досипати обидва види борошна, вимішаного з порошком до печива. Долити розтоплене і остуджене масло. На кінці долити молоко і ще раз вимішати. Тісто викласти до форми, що посипаною мукою. Вкласти до нагрітої духовки до 180Ц і пекти 15хв Охолоджені білки вимішати з соком з лимона і сіллю, збивати на піну, поступово всипати 0.5 ст цукору. Порічки пропустити через мясорубку з 0.5 ст цукру. Тісто вийняти з духовки, розмазати по ньому порічкову масу,викласти поверх збиті білки.. Знову вставити до духовки і пекти ще близько 20 хвилин аж безе зарум'яніє. В мене тривало ще 30 хвилин.
Яйце збити, додати помелений шпинат і добре перемішати. Суміш вилити на деко(35см* 40 см), застелене папером для випічки і випікаємо омлет. Випікати при температурі 175 З 10-15 хвилин. Готовий омлет злегка остудити, змастити сирною пастою і зверху рівномірно викласти рибу. Тепер скрутити все в рулет і щільно загорнути у фольгу. Рулетік ставимо на 8-10 год у холодильник Ріжимо наш рулетик товщиною як палець і смачна закуска до столу готова
Пропорціїї у довільній формі. Картоплю почистити,помити,зробити у ній ямки з допомогою ложечки.Начинити начинкою.Скласти у форму для запікання.Зверху посипати солю,перцем(приправи),нарізати цибулі,моркви.Влити сметани,накрити фольгою і запікати 1 год. Начинка:мясо курки розмолоти добавити обсмажені з цибулею гриби і приправлені перцем і сілю. Готову страву посипати зеленю.
На корж 200г пісочного печеня 50г масла 1 яйце Кокосова маса 400г дом.сиру 1 ст кокосової стружки 1 яйце 0.5 ст сметани 0.5ст цукру 2 ст л крохмалю 1 ч л розпушувача Цедра лимона,1 ст л соку лимона Ягідна маса 1.5 ст ягід чорниці,1 ст цукру 2 яйця,1 пачка пудингу,1 ст л крохмалю,50 гр масла Помадка 100гр жирної сметани,80гр молочного шоколаду Для коржа:все змолоти(вийде як тісто) і розложити на дно форми і у холодильник Кокосова маса:Сир збити з цукром ,сметаною і яйцем.Добавити стружку,крохмаль і розпушувач.Добре розмішати.В кінці всипати цедру лимона і сік лимона. Ягідна маса:чорниці змолоти у блендарі з цукром,добавити яйця,масло і добре все збити.До цієї маси додати пудинг з крохмалем і добре вимішати. На охолоджений корж виливаємо кокосову масу,вирівнюємо.Далі ягідну масу(вона рідка!) і печемо 50-60 хв при 160г.Дати повністю остинути і тоді залити помадкою. Помадка:сметану розігріти і всипати поломаний шоколад.Мішати до повного розтоплення шоколаду.Змастити торт і в холодильник.СМАЧНОГО!!!!
150 г гіркого шоколаду 150 г сл.масла(порізати ) 5 ст.ложки какао 1 ст цукру 175 г малинового джему(варення) 5 яєць 1/4 ст.коняка 225 г муки 1 п розпушувача Сирний шар: 300 гр сиру 1 пакетик пудингу 2 ст.ложки молока 3 ст.ложки цукру 1 яйце Глазур:80г шоколаду і 50 мл вершків Розтопити шоколад і масло, додати какао і цукор.Добре перемішати. Поодинці в шоколадну суміш вбити яйця.Додати джем і коняк-перемішати Додати муку з розпушувачем і перемішати. Налити(розкласти) тісто у форму. Сирний слой: збити сир з цукром, додати яйце, молоко, пудинг.Розмішати. Ложкою акуратно викласти сирну масу на шоколадне тісто. Можна паличкою зробити "мраморний" узор(я не робила) Поставіти в духовку і пекти до готовності. Після випічки повністю охолодити і полити глазур'ю
Пропорції у довільній формі.Звичайний способом посмажити кабачки у клярі(яйце+мука,сіль,перец),дати охолонути. Тим часом готуємо соус.Для того видавлюємо частик через часникодавку і додаємо майонезу,все гарно вимішуємо. Тремо твердий сир і нарізаємо колечками помідори.Скалаємо наші пироженка. Кабачок-соус-тертий сир-помідор-соус-кабачок.Прикрашаємо і блюдо готове. Дуже смачна закуска,але краще смакує охолоджена
Одну велику головку цвітної капусти відварити у підсоленому молоці.Молоко попередньо треба розвести у воді(з розрахунку 1л млока+0.5 л води) Остудити. Готуємо соус.Для того змішуємо 0.5 ст майонезу з 0.5 ст кетчупа,2 ст л соєвого соусу+3 вичавлених зубчика часнику і перець за смаком.Можна додати ще якісь гострі приправи.Цім соусом добре змащуємо нашу капусту(в середині також!!!).Далі засипаємо тертим твердим сиром і посипаємо сухарями. Ставимо у духовку для запікання на 30 хв(до золотистого кольору) Прекрасний смак!!!Приготуйте і вам буде смачно!!!
125 г масла 250 г муки 80 г цукру 1 яйце 6 плоских ст ложок кави капучіно (порош) 1 ложка какао щіпка солі 1 ст ложка розпушувача
складники на сирну масу: 500 г сиру (змеленого) 3 яйця 100 г цукру 100 г масла 1 порошок пудингу ягідного Масло розтопити, всипати капучіно, вимісити.. Муку, какао і порошок розпушувач просіяти на кухонну дошку, додати 1 яйце, 80 г цукру, сіль, остуджене масло з кавою, замісити тісто. Досить туге, але таке має бути. Розділити на 2 частини. Сформувати кулі, загорнути в плівку і вкласти до морозильник на 2 години. М'яке масло розтерти з цукром. Розтираючи додавати жовтки і сир і всипати пудинг. Білки збити і піну, яка виникла, вимісити обережно з сирною масою.
Крім того: Ягоди помити і обсушити. Форму викласти папером (у мене тортівниця в діаметр 26 см). На дно стерти одну частину замороженого тіста. Викласти сирну масу. На масу викласти ягоди, стерти другу частину тіста.Пекти близько 70 хвилин при температурі 180?C.
Дом.сиру— 500 г Цукру — 3 ст. л. Крохмаль — 2 ст. л. 1 ч.л.розпушувача Яєць — 2 шт Сметани — 2 ст. л. 1 плитка чорного шоколаду Ваніліну желе порічки ягоди порічки Змішати сир, яйця, крохмаль,розпушувач,сметану, цукор і ванілін.Збити міксером. Масу розділити на дві і в одну додати растоплений шоколад і вимісити Змастити форму і посипати дно і борти панірувальними сухарями або манкою. Викласти білу масу у форму, розрівняти а потім темну . Випікати в духовці при 200 градусах 40 хвилин. На захололий пиріг посипати ягоди і залити заздалегідь приготовленим желе. Поставити в холодильник(на годину) застигати.
На тісто 3яйця,150гр цукру,150мл олії,150 мл кефіру,2 ст муки,3чл порошку до печева,2 ст л какао,2 ст л кефіру,кулачок смородини(можна вишні,чорниці і значно більше додати) Крем 0.5л жирної сметани,0.5 пудри Помадка:2ст л какао+2 ст л молока+2 ст л цукру+50 гр масла(все довести до кипіння і остудити)
Білки збивати до міцної піни,добавити цукор,збивати,далі жовтки і продовжувати збивати.Влити олію,кефірі взбивати.Муку розмішати з порошком і всипати в яїчну суміш.На малих оборотах міксера гарно все вимішати. Тісто розділити на дві частини.В одну добавити 2 ст л какао і 2 ст л кефіру і розмішати до однорідної маси. У застелену форму спочатку вилити біле тісто,поверх чорне тісто і зверху посипати смородиною(або іншими ягодами).Пекти у духовці при 180 гр,близько 30 хв. Для крему збити сметану з пудрою до пишного стану. коли пляцок охолоне то покрити його кремом і полити помадкою. Надзвичайно пухке тісто з ніжним кремом.Попробуйте спекти,непошкодуєте!!!!
Для тіста: 3 стакана муки з розпушувачем 200 г розм'якшеного вершкового масла 1/2 стакана цукру 2 пакетики ванільного цукру 4 яєчних жовтка Для начинки: 1 стакан джему або густого варення (абрикосового або сливового) 4 білки 2/3 стакана цукру 1 упаковка шоколадного пудингу 100 г тертого гіркого шоколаду Духовку розігріти до середньої температури (180 градусів) Змішати в мисці муку, вершкове масло або маргарин, цукор і ванільний цукор. При помішуванні додавати жовтки і перемішувати до здобуття однорідного тіста з гладкою поверхнею. Відірвати від тіста шматок величиною з кулак і, загорнувши в харчову плівку, відправити до холодильника. Тісто, що залишилося, викласти у форму і змастити джемом. Білки збити міксером на великій швидкості. Поступово, не припиняючись збивати, всипати цукор. Збити в стійку міцну піну, а потім додати порошок пудингу. Викласти білкову масу рівним шаром поверх варення і посипати тертим шоколадом (півпорції). Охолоджений шматочок тіста натерти на терці і посипати пляцок поверх шоколаду, потім присипати терте тісто шоколадом, що залишився. Відправити до духовки і пекти 20 хвилин або до зарум'янювання тіста.
Рецепт настільки точний, простий і "послушний", що жодних змін не було потрібно.До речі, замість варення підійдуть і фрукти або ягоди, свіжі або консервовані. Пляцок вийшов ніжним і смачним
Для брауніза: 150 г гіркого шоколаду 200 г масла 4 яїца 1 ст.саxара 2 ст.ложки порошка розчинної кави 4 ст.ложки коняка 1 ст муки, 1 пакет розпушувача 200 гр горіхів, порізаних на великі шматочки Для сирного шару: 150 гр будь-який 30% сиру 30 г м'якого масла 1/4 ст цукру 1 яїцо 1 ст.лож. муки 50 гр натертого шоколаду(будь-якого) жменя нарізаної кураги
Нагріти духовку до 180 гр Розтопити шоколад з маслом(робила в мікро) Збити яйця з цукром, поки суміш не буде світлою,добавити шоколадну суміш і збивати еше 1 хв. Потім додати каву, коняк,чуть солі, муку, разрихл. і горіхи.Все добре перемішати.Вилити у форму. Трохи збити тертий сир з маслом, додати цукор, яйце,муку і шоколад і курагу. Вилити зверху на шоколадну масу і акуратно розподілити. пекти 45 мин. Верх я прикрасила растопленим шоколадом, горіхами і маленькими зефірчиками
Печінка куряча 500 гр. Сир твердий 200 гр. Яйце варене 2 шт. цибуля 2 шт. 0.5 ст жирних вершків Морква 1 шт. Желатин 15 гр Майонез 2-3 ст.л. Кріп, зелена цибуля Сіль, перець Цибулю нарізати, обсмажити на олії, додати терту моркву і протушкувати 10-15 хв Печінку промити, видалити плівку, нарізати великими шматками і додати до овочів на пательню. Обсмажити, додати вершки і протушкувати до готовності під кришкою. Сир і яйця натерти на терці, додати майонез, порезану зелену цибулю, кріп і вимісити до утворення однорідної маси. Розпустити желатин в 100 гр.кипяченой води. Печінку і овочі подрібнити блендером. Розчинений желатин розділити на двоє і ввести в сирну і печінкову маси. У форму, укладати шарами печінкову і сирну маси. Поставити в холодильник на ніч.
200 г шоколаду 3 ст л какао 2 ст л розчинної кави 100 г вершкового масла 3 великих яйця 1 ст цукру, ваніль 1 п розпушувача 1 ст муки для глазурі:1 пл шоколаду, 50 мл вершків(будь-яких)
Розігріти духовку і форму застелити бумагою.Ростопити шоколад з маслом у мікрохвил.,або на водяній лазні,добавити кави і добре вимішати.Збити яйця,цукор,ваніль.Добавити шоколадну масу ,потім муку з какао і розрихлювачем.Перемішати,влити у форму і випікати 30хв.готовність перевіряти паличкою.Вона повинна вийти з вологими крихтами(але не сирими!)НЕПЕРЕТРИМАЙТЕ!!! Помадка.Розтопити шоколад з вершками.Полити брауні.СМАЧНОГО!
Бісквіт: яїця-5 шт.цукор-1 ст+ 3 ст.л. мука-200 гр. ваніль на кінчику ножа Суфле: Сир обезжир.-200гр. Вершки 33%-0,5л Цукрова пудра-150 гр. желатин-30 гр. вода1/2ст. Полуниця свіжа-300-400гр. Шоколад для прикраси Залийте желатин водою, для набрякання. Набряклий желатин розпустіть на водяній лазні, що б остигнув до часу приготування суфле. Приготуйте бісквіт, яйця і цукор збийте до пишного, повітряного стану, об'єм повинен збільшитися в кілька раз. Потім, обережно введіть муку, замішуючи в один бік і від низу до верху, додайте ваніль. Вилийте тісто у форму, випікайте бісквіт при температурі 170 гр. Готовий, охолоджений бісквіт розрізайте на два коржі, причому один корж зробіть тоншим це буде денце. Поки остиває бісквіт, готуємо суфле. Розітріть сир, що б зменшити фракцію крупинок і збийте з цукровою пудрою. У добре розтертий сир додайте тонкою цівкою зливання, не припиняючи збивати.
Коли сирна суміш збільшиться в об'ємі, стане однорідною і пишною, не припиняючи збивати, тонкою цівкою вводите розведений желатин. Застелите форму харчовою плівкою, на дно рівним шаром розкладайте частину полуниці, зверху трохи суфле, зверху суфле шматочки бісквіта. На бісквіт- полуницю- суфле і так повторюйте, поки не закінчиться бісквіт і суфле. Останній шар суфле, на який покладете денце. У міру укладання бісквіта, прагніть акуратно ущільнювати бісквіти. Поставте торт в морозилку на 30 хв, потім в холодильник на 1-2години
картопляне пюре, хліб, сир, 4 перепелиних яйця, дробленні сухарі, чорний перець горошком З хліба вирізаємо основу під "їжаки",ложимо кусочок сиру і половинку перепелиного яйка.Накриваємо все це діло картопл.пюре і посипаємо сухарями,формуючи при цьому фігурку схожу на їжака.Запікаємо у духовці 10хв.СМАЧНОГО!
500 г курячого філе 3 скибочки білого хліба 1 яйце 1 ч л курячої приправи 200 мл нежирних вершків 100 гр моцарели 30 г тертого твердого сиру 150 мл олії сухарі для паніровки Приготувати з філе фарш.Відокремити білок від жовтка.Сир натерти на терці. Замочити білий хліб у вершках, залишити на 10 хвилин.Віджати хліб і покласти у фарш, додати курячої приправи і тертий сир.Покласти вершки, що залишилися після замочування, і жовток і добре вимісити. З фаршу зробити коржик і покласти в центр маленький шматочок моцарелли.Зкатати кульки, занурити в збитий білок, обваляти кульки в муці, потім в сухарях. Обсмажувати з усіх боків в маслі до повної готовності
Маса з сиру 300 г м'якого сиру 1 яйце 1 пачка(90г) малинового киселю
Маса з білків - 5 білків - 1,5 стакана цукрової пудри - 3 ложки крохмалю - 1 ложка соку з лимона * 1 стакан у мене 250 мл або 135 г Муку перетерти з маргарином, потім додати жовтки, порошок- розпушувач і цукор. Замісити тісто (якщо що дуже ліпиться, можна ще підсипати мукою). Готове тісто розділити надвоє. Одну частину замотати продовольчою плівкою і вкласти на годину до морозильника, другу викласти на дно тортівниці в діаметрі 28-30 см, або прямокутну форму 36x23 див. Ягоди обполоснути, осушити, зняти плодоніжки. Розрізати на половинки(якщо полуниця) і нарізувати на тісто. Припорошити ягоди какао Маса з сиру. Все збити в міксері і викласти масу на ягоди Маса з білків. Білки збити в тугу піну з щіпкою солі, збиваючи всипати повільно цукор, а під кінець крохмаль і сік з лимона. Накласти піну на сирну масу і на неї стерти заморожене тісто. Вставити в нагріту духовку і пекти близько години при 180C
М'ясо свинини нарізати пластинками і відбити,так само зробити з курячим філе. На дно прямокутної форми положити 3 листочка лаврушки.мясо ложити чергуючи шари і не доходячи до верху форми на 1-1.5см(щоб соки не витікали) Шари мяса посипати приправами і різаним часником та також між кожним шаром посипати по кілька кристаликів желатину.На верх покласти листя лаврове і закрити форму плотно фольгою.Запікати у духовці 1.5-2 год на невеликому вогні. Готове м'ясо дістати з форми,не знімаючи фольги,поставити під прес.Як вистигне відправити в холодильник для повного застигання.
Відбити Відбити куски свинини як на відбивні.Поперчити,посолити.В серединку на кожен кусок кладемо начинку і скручуємо трубочкою,закріплюємо зубочисткою. Жаримо на розігрітій оліїї по кілька хвилин з усіх сторін.додаємо 1 стакан сметани і 0.5стак води.сіль,перець і тушимо все до готовності. 2-3ст л борошна піджарити до золотистого кольору,розвести водою і влити до кручеників.Добре розмішати щоб не було грудочок і проварити все ще 10хв.В кінці додати зелень.Подавати можна з гарніром,зокрема у мене з макаронами. За начинку я використала подрібнені варені яйця,а можна будь що:жарені гриби з цибулею,сир зі зеленю,тушена капуста.
1 курка або 2 великих стегна і дві великих курячих грудки 1 пакетик (10-14 г) желатину сіль,молотий перець, часник – за смаком 1 морквина 2-3 лаврових листка .М'ясо зрізаємо невеликими шматочками. Жир відкладаємо убік, нам він не згодиться. Шкірку викидаємо. Підготовлене м'ясо солимо, перчимо, додаємо видавлений часник і відставляємо убік десь на 2-3 години. Моркву злегка проварити,нарізати кусочками Беремо чистий, картонний, з фольговим покриттям пакет з під соку або молока і наповнюємо його м'ясом,кусочками моркви. Зверху кладемо декілька лаврових листочків і засипаємо сухим желатином. Готуємо високу посудину, наповнюємо її водою і ставимо на вогонь. Занурюємо пакет. Вода не повинна доходити по самий пакету, а десь на 3\4. Зверху, на м'ясо, ставимо вантаж: кавову чашку або маленьку скляну баночку. І придавлюємо чим-небудь важким. Я просто накрила кришкою, придавивши баночку. Воду доводимо до кипіння і варимо 1 годину Знімаємо вантаж і витягуємо пакет з води. Охолоджуємо. Перед вживанням пакет розрізаємо і отримуємо курячий рулет зі желе або курячий зельц. Рецепт запозичила зі сайту «У самовара»
900 г курячого м'яса або м'ясо курячих грудок (близько 3шт) 400гр фаршу (свинина+говядина) 1 яйце 1 зубчик часнику, дрібно-дрібно порізати 120 г готової шинки, порізати маленькими кубиками 1/2 чашки сирих, очищених фісташок трохи меленого мускатного горіха сіль, перець за смаком Курячі грудки перемолоти і змішати з фаршом. 4. Додати яйце, часник, шинку, мускатний горіх, сіль, перець. Все добре, ретельно перемішати Розігріти плиту . 6. Змастити прямокутний аркуш дуже щільної фольги злегка маслом. Викласти на нього фарш і сформувати брусок.. 7. Перенести на деко і запікати 1 годину. Дати остигнути, не виймаючи, потім охолодити в холодильнику. Мої коментаріїї.У мене було мало фісташок і я додала жарений арахіс.Скажу вам що вигляд непоганий але цього не слід робити то смак у такого арахіса-ніякий. Рецепт взятий зі сайту KYXARKA.RU
На 12 шт:600гр фаршу 1 яйце 1 маленька суха булочка Сіль,перець,2 цибулини,4 великих картоплі,2 ст л мелених сухарів, 1 головка часнику
До фаршу додати терту 1 цибулю,часник,сіль,перець,вимочену у молоці булочку,яйце,можна зелень і приготувати масу на котлети. 4 сирих картоплини тремо на дрібній терці(як на деруни)додаємо 2 ст л сухарів,1 терту цибулю,сіль,перець і добре вимішуємо. Сформовані сирі котлети вимазуємо у картопляній суміші і жаримо на добре розігрітій пательні з обох сторін до готовності.
Потрібно:1кг помідорів,1 цибулина,3зубчика часнику,1 болгарський перець,1 морквину,250мл мясного бульону,4-5ст л оливкової олії,150гр рису,сіль,перець,зелень,спеціїї до смаку
Помідори залити кипятком і зняти з них шкірочку.Мякоть змолоти у блендарі.Цибулю дрібно нарізати піджарити.Часник порізати дрібно,перець соломкою,моркву на терку.Коли цибуля буде майже піджарена до неї добавити часник,перець і моркву. до протертих помідорів долити бульон,додати піджарені овочі,рис,посолити.поперчити і варити 30хв.за 1-2хв до готовності заправити спеціями і зеленю.До супа добре подати грінки з чорного хліба намазані часником.
Мої коментарії.Я варила суп без рису.А готовий суп весь пропустила через блендер і у мене вийшов суп-пюре.
Нам треба гарний кусок свинячої шинки 1 голівка часнику + кілька додаткових зубчиків близько 3-4 ложки солі сушеної травички (майоран, чебрець, орегано, і т.д.)
Сиру шинку я мию, осушую паперовими рушниками, зрізаю всі лишні оболонки і зайвий жир. Почистити голівку часнику, і дуже дробно посікти. До часнику добавляю сіль,трави і розтираю широким ножем, так би отримати гладку кашку. Додаткові зубки часнику, ріжу на скибочки. У м'ясі я надрізую ножем невеликі отвори і вкладаю в нього по скибочці часнику. Соляно– часниковою кашкою натираю м'ясо з усіх боків. Кладу до посудини прикриваю продовольчою плівкою і до холодильника на всю ніч (або принаймні на 5-6 годин). Наступного дня туди ж вливаю червоне вино (ідеально було б якби вино закрило все м'ясо, але зазвичай одна пляшка виявляється дуже мало) і знову прикриваю і вставляю до холодильника. Цього разу на 2-3 дні. Час від часу під час маринування я перевертаю м'ясо на другу сторону. Виймаю з холодильника на1-2 години перед тим як ставити до духовки. Розігріваю духовку до 180.C. М'ясо печу зануреним у винному маринаді. В процесі печіння знову я обертаю м'ясо. На декілька хвилин перед вимиканням духовки зливаю маринад,обмащую кетчупом(хоча того можна і не робити) після чого ще я допікаю м'ясо.У мене це триває 2-2.5год. А вино, що зливається, можна використати як соус
Можу вам сказати що це надзвичайно корисне і смачне блюдо.Зараз надворі літо,овочів багато і саме тому у мене на столі кожний день овочі.Хочу поділитися рецептом приготування цієї страви.
Нам потрібно 0.5кг телятини(це на 6 горшочків),сметана та овочі:картопля,помідори,кабачок,морква,цибуля,болгарський перець. На дно горшочка наливаємо трохи вершкового масла,далі ріжимо картоплю кубіками,цибулю,моркву теж нарізаємо кубіками.Телятину нарізаємо тоненькою соломкою і складаємо поверх моркви.Далі кабачки,перець і помідори(з помідорів зняти шкірку).Посолити,приправити перцем,лавровим листом,можна додати 2ст л сметани і ставимо у гарячу духовку на 1.5години.Готову страву посипаємо зеленю і додаємо дрібно нарізаний часник
Складники:0.5кг печінки(у мене куряча) 300-400гр шпондеру(частина сала з мясними прослойками) 1 курячу грудку або 200гр свинного мяса(можна любого) 2 великих цибулини,1 суха булочка 2 варених яйця,2 сирих яйця,сіль.перець,приправи Цибулю ріжимо великими кусками і жаримо на олії.коли цибуля змінить колір додаємо до неї печінку.все обсмажуємо 5-8хв
Далі мелемо на мясорубці печінку,шпондер,варені яйця,булочку(попередньо замочити у молоці або воді,щоб змякла),два рази.До маси додаємо сирі яйця,приправи і добре вимішуємо.Викладаємо масу у застелену пергаметром бумагу і печемо до готовності(по краях буде золотистий)
Рецепт з форуму"Едим вдома".На цей раз я захопилася приготуванням котлеток для діточок.Надзвичайно дієтичні,мягкі і хороша альтернатива паровим котлетам.Дякую Катюші за хороший рецепт.
В фарш добавляемо цибулю,жовток, розмочену у воді булочку і небагато води. Добре вимішати. Робимо котлетки, складаємо їх у форму і наливаємо воду так,щоби вона доходила до середини котлет. Ставимо в розігріту духовку спочатку на великий вогонь, потім на маленький. Готовимо 40хв, поливаючи котлетки бульоном. Головне,щоб вода не википіла, а то засохнуть.
Гарний кусок свинини(у мене шия)замаринувати у сухому маринаді(перець,сіль,червоний перець,багато кропу і пертушки дрібно нарізаної,трави душиця,базилік,мелений розмарин) Залишити все на 3-4 години.Далі залити все кислим молоком(або кефіром)і витримати в холодильнику всю ніч.(чим довше тим краще) Потім запікаємо в рукаві свинину 2години до появи золотистої шкірочки.
Нам треба: близько 2кг свиної шиї(кусок видовжений і прямий) 1 кг філе індика 500гр сирих печериць 1 цибулина Приправа до свинини 0.5ст соєвого соусу 1ст л желатину 150гр твер.сиру Свинне м'ясо розрізати,як розгорнута книжка і відбити.Посипати приправою з обох сторін.Філе індика розрізати повздовж на куски(у мене 3куска)і теж відбити.Посолити,поперчити.Печериці нарізати пластинками і пожарити разом з цибулею до повного випаровування води.Чуть посолити. На відбитий кусок свинини посипаємо рівномірно сухий желатин і викладаємо відбите філе індика.на філе-жарені печериці і зверху тремо сир. Все це акуратно скручуємо у рулет і зв’язуємо з допомогою нитки.втираємо соєвий соус і залишаємо маринуватися рулет на ніч.
Зранку рулет загортаємо у фольгу,ставимо у духовку.печемо при 180гр,близько 3год. На гарячий рулет(у фользі)ставимо прес і тримаємо до повного охолодження. Нарізаємо і смакуємо.