Рецепт знайшла на одному з російських сайтів,назву не стала міняти бо дуже гарно вписується до цієї страви. Нам потрібно: упаковка вірменського лаваша 500гр фаршу мясного 2 яйця сіль,перець,2цибулини,1 велика морква,часник 0.5ст сметани,2ст л томатного соусу
Лаваш розвертаємо і намазуємо підготовленим фаршом(тобто до фаршу додати дрібно нарізану 1цибулю,часник,сіль,перець,можна приправи).Скручуємо рулетом і нарізаємо на маленькі рулетики. Окремо підсмажуємо 1 цибулю з морквою і видкадаємо цю суміш на дно кастрюлі
Зверху викладаємо малі рулетики і заливаємо все сметаною вимішеною з томатною пастою.Посипаємо приправами до смаку і ставимо тушитися на 15-20 хв.В процесі можна раз помішати щоб не пригоріло.Можна підливати ще чуть води.
|