яйця 3 шт.
цукор 0.5 склянки
соняшникова олія 4 ст. ложки
кефір 0.5 склянки
борошна 2 склянки
соди 0.5 чайн. ложки
розпушувач 0.5 чайн. ложки
ванільний цукор 1 упаковка
шоколад 100 гр
цедра апельсина(у мене 2х)
Обожнюю випічку з цедрою апельсина!!!!
Запах просто зводить з розуму! Такі аромати літають по кімнаті поки печеться цей неймовірно легкий кекс.
Зараз у нас апельсинової-мандариновий сезон, скористаємося моментом.
Отже.
Два види цукру розтерти з яйцями.
Додати масло, кефір і соду з розпушувачем.
Всипати борошно і замісити тісто. Воно схоже на оладєве тісто(чуть густіше)
Натерти на крупній тертці шоколад, додати цедру.
Випікати при 180-200 гр. хвилин 30-40.
Приготуйте і Ви!
Смачного!