Довгим ножем вирізати наскрізний отвір у полядвиці. Робити слід дуже акуратно. Вирізане м'ясо перекрутити на фарш,а основний шматок натираємо сіллю, перцем, часником і улюбленими для вас спеціями. Желатин розвести в теплій воді. Яловичий фарш зєднати зі свинячим, туди ж печериці, червоний перець, подрібнений часник і желатин. Начинкою заповнити (щільно утрамбувати!) свинину, загорнути у фольгу і на годину в духовку. Температура 180 град. Готову свинину охолодити, і лише потім різати! (Я дала остинути лише годину,не втрималась )
Проте що це смачно і гарно судіть самі по фото.Але скажу вам ,що гості мої оцінили.
Нам потрібно: батон, масло, домашній сир (творог), кріп, часник, паприка (перець солодкий мелений), помідор-чері, маслинки,майонез. Батон порізати на скибочки і намастити маслом. До сиру дати трохи майонезу, перетерти і розділити на 3 частини. До 1 дати дрібно порізаний кріп(сік петрушки для зеленого кольору), до 2 - часник вижатий на часникодавці(кукурму і трохи гірчиці-для жовтого кольору), а до 3 - паприку(сік буряка-для рожевого відтінку). Тепер беремо виделку набираємо трошки сиру з кропом і витираємо в батон, потім сир з часником, а потім сир з паприкою. І так чередуючи кольори робимо круг батона. Помідор-чері розрізати і по кусочку класти в середину канапки,голову зробити з допомогою розрізаної маслинки і прикрасити майонезом.
Цей чудовий рецепт взяла у Наталі ( Natalyadiva)з форумі Дрімфуда.Трохи змінила але ідея залишилася її.Гарно дякую за хороший рецепт. Смачного!!!
Рецепт взяла в Натоньки з Дрімфуду.Дякую їй за чудові рецепти.Слова рецепта цитую:
Тісто:
0,5 кг муки 1 ст. цукру 250 г маргарину 1 п. розпушувача 3-4 ст. л. сметани 5 жовтків
Замісити тісто і поділити на 2 частини. До однієї частини додати какао і поставити в морозилку. Велику частину, та яка біла, викласти на деко, посипати манкою або сухарями. Яблука, 9 штук почистити, розрізати навпіл, вибрати середину і начинити маковою начинкою. Покласти на тісто маком вниз. 5 білків збити з 2 ст. л. цукру і пачкою вишневого киселю. Вилити піну на яблука і посипати зверху подрібненими горіхами і натерти чорне тісто. Пекти до готовності.
Для макової начинки брала 1 ст. маку, запарювала і молола на мясорубці. Потім додала 1 яйце, трохи цукру, жменю родзинок і перемішала.
готуємо за 2-3 дні до випічки 1 пачка (250гр) маргарину або масла 1 ст сметани 3 жовтки 1 ч. л. порошку для випічки дрібка солі 2.5-3 склянки борошна, побачите по консистенції, м'яке тісто, і не липне.
Місимо тісто, ділимо на 6 частин і ставимо в морозильник на 2 доби.
Випічка: 3 білка 1 склянка цукру 1 п. рожевого киселю чищення і порізані яблука не дуже твердих сортів білки і цукор збиваємо на тверду піну. Засипаємо рожевий кисіль, легенько перемішуємо, умовно ділимо на 3 частини. Розкачуємо 1 частину тіста на форму, покриваємо яблуками, змащуємо 1/3ч. рожевих білків, накриваємо 2 частиною тіста. Обов'язково щедро наколюємо вилкою! У нас має вийти 3 красивих листкових коржа.
Крем у мене шоколадний пудінговий з маслом, можна будь-який ваш улюблений - на жовтках, або заварний, але тільки не вершки. Дуже смачний торт!!!я взяла цей рецепт на сайті "У самовара",але впевнена що цей рецепт у мене приживеться,бо обовязково буду повторювати його пекти ще не раз.
Мед нагріти, змішати з цукром, подрібненими прянощами і меленим мигдалем, додати розведений у коньяку вуглекислий амоній і борошно, замісити гладке тісто і дати постояти 30-40 хвилин. Потім розкачати тісто в тонкий пласт, вирізати пряники різної форми, викласти на змащений олією лист і випікати. Прикрасити білою або кольоровою цукровою глазур'ю. Рецепт зі сайта готовим ру.
У каструлі розігріти олію, обсмажити цибулю, потім покласти також гриби і обсмажити. Долити окропу. Покласти лаврушки, посолити і зварити до готовності грибів. У мене печериці. Варяться швидко - хвилин 15. Потім покласти нарізану тонкими брусочками картоплю ,відварену завчасно квасолю. В окремій мисці приготувати тісто на кльоцки.З допомогою двох ложичок формуємо маленьку кульку і опускаємо у киплячий суп.Доварити до готовності. Це ще хвилин 10. Перед подачею на стіл можна покласти сметанку і кріп. Тісто на кльоцки 1 яйце 1ст л вершкового масла Мука 5 ложок Кефір або вода-130мл Сіль щіпка Тісто трохи густіше як на оладі.
Язик дуже добре вимити, і проварити 15 хвилин. Потім вилити воду, промити його ще раз, залити окропом і поставити варити вже до готовності в середньому близько двох трьох годин (все залежить від якості продукту). За годину до готовності в бульйон покласти цибулю, моркву, корінь петрушки, запашний горошок та добре посолити. Готовий язик опустити в холодну воду і почистити його. Потім порізати на порційні шматочки (брусочки) Картоплю почистити ,нарізати кубіками.Пожарити у добре розігрітій оліїї кілька хвилин. Печериці помити і зварити (10хв варити).Окремо піджарити на вершковому маслі 2 цибулини до золотистого кольору з 2 ст л муки.Розвести це бульйоном(2-3 ст л ) У горшочки складаємо на дно картоплю,нарізаний брусочками язик,далі гриби і по 1ст л зажарки з цибулі.Влити в горнятко три, чотири столові ложки бульйону і зверху покласти сметану. Горщики поставити в розігріту до 180 градусів, духовку на півгодини.
Варену рибу розімнути вилкою або збити у блендері на пюре.Додати дрібно нарізаний огірок і цибулю.Заправити майонезом. Положити по 2 чайних ложки начинки у тарлетку,зверху кусочок скрученого філе червоної риби.Прикрасити свіжим огірком і зеленю.