готуємо за 2-3 дні до випічки 1 пачка (250гр) маргарину або масла 1 ст сметани 3 жовтки 1 ч. л. порошку для випічки дрібка солі 2.5-3 склянки борошна, побачите по консистенції, м'яке тісто, і не липне.
Місимо тісто, ділимо на 6 частин і ставимо в морозильник на 2 доби.
Випічка: 3 білка 1 склянка цукру 1 п. рожевого киселю чищення і порізані яблука не дуже твердих сортів білки і цукор збиваємо на тверду піну. Засипаємо рожевий кисіль, легенько перемішуємо, умовно ділимо на 3 частини. Розкачуємо 1 частину тіста на форму, покриваємо яблуками, змащуємо 1/3ч. рожевих білків, накриваємо 2 частиною тіста. Обов'язково щедро наколюємо вилкою! У нас має вийти 3 красивих листкових коржа.
Крем у мене шоколадний пудінговий з маслом, можна будь-який ваш улюблений - на жовтках, або заварний, але тільки не вершки. Дуже смачний торт!!!я взяла цей рецепт на сайті "У самовара",але впевнена що цей рецепт у мене приживеться,бо обовязково буду повторювати його пекти ще не раз.
|