Крабові палички - одна пачка
Яйця-4 штуки
Огірки солені - 4 шт (маленьких)
Картопля в мундирі - 3 шт (середніх)
Часник - 5 зубчиків
Вершкове масло - 30 грам
Майонез Провансаль - 2 пачки
олія, чорний перець
Яйця-4 штуки
Огірки солені - 4 шт (маленьких)
Картопля в мундирі - 3 шт (середніх)
Часник - 5 зубчиків
Вершкове масло - 30 грам
Майонез Провансаль - 2 пачки
олія, чорний перець
Вафельні коржі круглі будь-якого діаметру-одна упаковка (я вирізала стаканом з великих прямокутних пластів вафель)
Але можна і без них. ота родзинка вся саме в цих коржах.
Всі ці продукти треба складати шарами в наступній
Знизу вгору.
Вафельний корж змащений майонезом
Відварна картопля через тертку, яку перемішала з чорним перцем і
рослинною олією (обов'язково) + трохи солі.
Вафельний корж змащений майонезом
Солоні або мариновані огірки через терку.Сверху капаємо трохи
олії (обов'язково)
Вафельний корж змащений майонезом
Відварені яйця через тертку + мелений чорний перець
Вафельний корж змащений майонезом
Сир типу голандський через тертку премішаний трохи з часником та олією (крапельку)
Вафельний корж змащений майонезом
Крабові палички через тертку або дрібно нарізані +
лимонний сік зверху
Але можна і без них. ота родзинка вся саме в цих коржах.
Всі ці продукти треба складати шарами в наступній
Знизу вгору.
Вафельний корж змащений майонезом
Відварна картопля через тертку, яку перемішала з чорним перцем і
рослинною олією (обов'язково) + трохи солі.
Вафельний корж змащений майонезом
Солоні або мариновані огірки через терку.Сверху капаємо трохи
олії (обов'язково)
Вафельний корж змащений майонезом
Відварені яйця через тертку + мелений чорний перець
Вафельний корж змащений майонезом
Сир типу голандський через тертку премішаний трохи з часником та олією (крапельку)
Вафельний корж змащений майонезом
Крабові палички через тертку або дрібно нарізані +
лимонний сік зверху
Вафельний корж змащений майонезом
Зверху посипала жовтки через дрібну тертку.і прикрасила зеленю
Мої коментаріїї.Салат дивовижний на вигляд і смачний.Але його не варто робити багато бо на слідуючий день він дуже розмокає і втрачає всю красу і смакоту.Скажу вам що мої гості дуже смакували його і хвалили.Але його варто готувати перед самою подачею на стіл і тримати в холодильнику.
Рецет взятий з кугінгу у Anisoara ,за їй велике дякую
Зверху посипала жовтки через дрібну тертку.і прикрасила зеленю
Мої коментаріїї.Салат дивовижний на вигляд і смачний.Але його не варто робити багато бо на слідуючий день він дуже розмокає і втрачає всю красу і смакоту.Скажу вам що мої гості дуже смакували його і хвалили.Але його варто готувати перед самою подачею на стіл і тримати в холодильнику.
Рецет взятий з кугінгу у Anisoara ,за їй велике дякую