Крабові палички - одна пачка Яйця-4 штуки Огірки солені - 4 шт (маленьких) Картопля в мундирі - 3 шт (середніх) Часник - 5 зубчиків Вершкове масло - 30 грам Майонез Провансаль - 2 пачки олія, чорний перець
Вафельні коржі круглі будь-якого діаметру-одна упаковка (я вирізала стаканом з великих прямокутних пластів вафель) Але можна і без них. ота родзинка вся саме в цих коржах. Всі ці продукти треба складати шарами в наступній Знизу вгору.
Вафельний корж змащений майонезом Відварна картопля через тертку, яку перемішала з чорним перцем і рослинною олією (обов'язково) + трохи солі.
Вафельний корж змащений майонезом Солоні або мариновані огірки через терку.Сверху капаємо трохи олії (обов'язково)
Вафельний корж змащений майонезом Відварені яйця через тертку + мелений чорний перець
Вафельний корж змащений майонезом Сир типу голандський через тертку премішаний трохи з часником та олією (крапельку)
Вафельний корж змащений майонезом Крабові палички через тертку або дрібно нарізані + лимонний сік зверху
Вафельний корж змащений майонезом Зверху посипала жовтки через дрібну тертку.і прикрасила зеленю
Мої коментаріїї.Салат дивовижний на вигляд і смачний.Але його не варто робити багато бо на слідуючий день він дуже розмокає і втрачає всю красу і смакоту.Скажу вам що мої гості дуже смакували його і хвалили.Але його варто готувати перед самою подачею на стіл і тримати в холодильнику. Рецет взятий з кугінгу у Anisoara ,за їй велике дякую
|