500 г курячої грудинки
200 грам сиру
1 яйце
часник
чорний перець
М'ясо (сире) прокрутити з сиром і 2 зубчики часнику разом.
Додати чорний перець і трохи солі, тому що треба врахувати, що є сир твердий. Ретельно перемішати. Намочити руки олією і робити маленькі кульки які складаю на широку тарілку,змазану олією.
Тарілку з кульками трохи струшувати в різні боки і відразу всі кульки кидати на розігріту олію в пательні.І весь час струшувати пательню з кульками на всі боки, щоб вони прожарилися з усіх боків.Це займе 5-7хв. ВСЕ! страва готова.
Їжте на здоров'я! Дуже смачно з аджикою і з смаженою картоплею фрі.
А я розкажу про салат з цими кульками.
Пікантний салат з білими кульками
Маленьку баночку корсервованих дрібних огірків
мариновані опеньки баночка на 450гр
чорні оливки без кісточок 100 грам
солодкий перець маринований 2-3шт
зелена цибуля
спеції до смаку
рослинне або оливкове масло
Готуємо м'ясні кульки за рецептом вказаною вище. Охолоджуємо і посипаємо улюбленими спеціями. Я сиплю чорний перець. Огірки,гриби залишаємо цілими а перець соломкою.Також порізати зелену цибулю і оливки.
Все ретельно перемішуємо і заливаємо сумішшю з рослинно олії з краплиною гострої гірчицею.
Сіль не добавляю.Салат повинен обов'язково настоятися.
Салат можна подати до столу за годину.
На смак пікантний гострий. Дуже підходить до міцних напоїв
Рецепт кульок та ідею салата взяла з сайту kuking та робила все зі своїми змінами