В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Січень » 24

Їжачки(закуска)

Нам потрібно:
картопляне пюре,
 хліб, сир,
 4 перепелиних яйця,
 дробленні сухарі,
 чорний перець горошком

З хліба вирізаємо основу під "їжаки",кладемомо кусочок сиру і половинку перепелиного яйка.Накриваємо все це діло картопл.пюре,надаємо форму їжака і посипаємо сухарями,формуючи при цьому фігурку схожу на їжака.Запікаємо у духовці 10хв.СМАЧНОГО!

Детальніше  Неділя | 16:17 |  Коментарів: (0)

Юшка грибна з білих лісових грибів

 
150гр сушених білих грибів
1 стакан відварених свіжих білих грибів(у мене морожені)
1 стакан відвареної білої квасолі
1-2 цибулини
корінь пертушки
1 морквина
100гр вершкового масла
2-3ст л оливкової олії
зелень

Гриби (сушені)намочити на ніч.Також намочити квасолю.Зранку окремо все відварити до готовності.До грибів додаємо моркву,корінь петрушки,1 цибулину та свіжі гриби.Варимо все приблизно 30хвилин.До готових грибів додаємо квасолю і зажарку з цибулі.
Зажарка.Пожарити цибулину на суміші олії та масла.
Дати добре юшці закипіти,додати сіль,перець за смаком.У кружки додаємо трохи зелені.Смачного!
 

Детальніше  Неділя | 09:14 |  Коментарів: (0)

БІЛІ КУЛЬКИ

 
 
 
 
500 г курячої грудинки
200 грам сиру
1 яйце
часник
чорний перець

М'ясо (сире) прокрутити з сиром і 2 зубчики часнику разом.
Додати чорний перець і трохи солі, тому що треба врахувати, що є сир твердий. Ретельно перемішати. Намочити руки олією і робити маленькі кульки які складаю на широку тарілку,змазану олією.
Тарілку з кульками трохи струшувати в різні боки і відразу всі кульки кидати на розігріту олію в пательні.І весь час струшувати пательню з кульками на всі боки, щоб вони прожарилися з усіх боків.Це займе 5-7хв. ВСЕ! страва готова.

Їжте на здоров'я! Дуже смачно з аджикою і з смаженою картоплею фрі.

А я розкажу про салат з цими кульками.
Пікантний салат з білими кульками
Маленьку баночку корсервованих дрібних огірків
мариновані опеньки баночка на 450гр
чорні оливки без кісточок 100 грам
солодкий перець маринований 2-3шт
зелена цибуля
спеції до смаку
рослинне або оливкове масло
 
Готуємо м'ясні кульки за рецептом вказаною вище. Охолоджуємо і посипаємо улюбленими спеціями. Я сиплю чорний перець. Огірки,гриби залишаємо цілими а перець соломкою.Також порізати зелену цибулю і оливки.
Все ретельно перемішуємо і заливаємо сумішшю з рослинно олії з краплиною гострої гірчицею.
Сіль не добавляю.Салат повинен обов'язково настоятися.
Салат можна подати до столу за годину.
На смак пікантний гострий. Дуже підходить до міцних напоїв

Рецепт кульок та ідею салата взяла з сайту kuking та робила все зі своїми змінами

Детальніше  Неділя | 09:12 |  Коментарів: (1)
Субота, 21/12/2024, 15:26
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024