1 стакан запареного маку
2 склянки цукру
2 яйця
1 стакан молока
100 кислого молока / або кефіру /
7 столових ложок розтопленного масла
цедра 1 лимона,сік лимона
1 столова ложка амонію / або розпушувача 2 ч. ложки /
не повна літрова банка борошна
Тісто має бути, як густа сметана ....
Візуально складається з 3 частин. Кожну частину окремо вилити в змащену маслом і посипану борошном, форму або деко
Спекти 3 коржа. Т духовки 180С.
Охолоджені коржі намазати будь-яким кремом. Я робила крем з лимоном.
2 склянки цукру
2 яйця
1 стакан молока
100 кислого молока / або кефіру /
7 столових ложок розтопленного масла
цедра 1 лимона,сік лимона
1 столова ложка амонію / або розпушувача 2 ч. ложки /
не повна літрова банка борошна
Тісто має бути, як густа сметана ....
Візуально складається з 3 частин. Кожну частину окремо вилити в змащену маслом і посипану борошном, форму або деко
Спекти 3 коржа. Т духовки 180С.
Охолоджені коржі намазати будь-яким кремом. Я робила крем з лимоном.
Крем.
цедра 1 лимона
сік з цього лимона
300 гр молока
2 яйця добре розбити виделкою і змішати з молоком.
100 гр цукру
2ст. ложки. крохмалю
1 стол. ложка борошна
Всі сипучі перемішати.
Молоко з яйцями вливати в суху суміш і розмішувати до зникнення грудочок.
Постійно помішуючи на маленькому вогні довести до кипіння.
Зняти з вогню, охолодити.
Додати цедру і сік лимона, добре перемішати.
150 гр масла збити з
100 гр цукрової пудрою, з'єднати з заварним кремом. Крем готовий.Я додала чуть жовтого барвника для гарного кольору
цедра 1 лимона
сік з цього лимона
300 гр молока
2 яйця добре розбити виделкою і змішати з молоком.
100 гр цукру
2ст. ложки. крохмалю
1 стол. ложка борошна
Всі сипучі перемішати.
Молоко з яйцями вливати в суху суміш і розмішувати до зникнення грудочок.
Постійно помішуючи на маленькому вогні довести до кипіння.
Зняти з вогню, охолодити.
Додати цедру і сік лимона, добре перемішати.
150 гр масла збити з
100 гр цукрової пудрою, з'єднати з заварним кремом. Крем готовий.Я додала чуть жовтого барвника для гарного кольору